To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Sun Jul 23, 2017 4:56 am

» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Sun Jul 23, 2017 4:54 am

» Formula Tarik Rezeki 2015
by xbest Wed Jul 12, 2017 6:36 am

» Need a help!
by limau123 Wed May 31, 2017 2:19 pm

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Thu May 11, 2017 9:56 am

» Fatherís Day ahead
by ahkeok Sun May 07, 2017 10:49 am

» Mother's day is just around the corner. What to buy???
by ahkeok Tue May 02, 2017 7:44 am

» Contoh Soalan Exam Online Pegawai Penerangan S41
by xbest Thu Apr 13, 2017 8:15 am

» Seminar Tajwid Luarbiasa Edisi Ramadhan 2017
by xbest Sat Apr 08, 2017 6:13 pm

» Panduan Google Adsense Pertama Malaysia 2017
by xbest Mon Mar 27, 2017 9:06 pm

» Tyre chitchat
by tungkelly Mon Mar 20, 2017 1:11 am

» Tips Dan Panduan Cari Kerja Kosong Di Singapura Yang Lengkap
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:41 am

» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:39 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Wed Mar 01, 2017 12:50 pm

» Cara Menjimatkan Membeli Dari Kedai Perabot Murah China
by SchulzCube Sat Feb 11, 2017 10:40 am

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

» Hard to reach out the text
by nurulazzin Fri Dec 30, 2016 4:43 pm

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar

Share | 
 

 Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
niche
Special Rank
avatar

Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.   Fri May 08, 2009 8:36 pm

hari ini saya ok sj... semua berjln dgn lancar...
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.   Fri May 08, 2009 9:30 pm

Sudah lama tidak hujan.cuaca panas butul.itu yang saya tidak suka hari ini .
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.   Sat May 09, 2009 12:54 am

butullah, panas butul..... barapa bagus kalou sakali sakala ujan.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten
avatar

Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.   Sat May 09, 2009 1:45 am

apa yang disuka n di benci ni hari??

-itu DUN perak ndak pandai berkung fu macam Ip Man movie bah..
-itu DUN perak berani melawan sampai melepaskan peninju Sapok biki ha ha ha
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
alphawaves
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.   Sat May 09, 2009 3:19 am

pukutarap wrote:
butullah, panas butul..... barapa bagus kalou sakali sakala ujan.....

sampai mo habis terbakar sudah badan saya ni gaman..tinguk sajalah avatar saya ni..hehehe

Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.   Sat May 09, 2009 3:26 am

Ada kontraktor dtg ofc buat rayuan ttg kontreknya yg akan ditamatkn..apa yg tdk bagusnya, dia tutup segala kelemahannya dgn menuduh pihak pengurusan tdk memberinya peluang dn masa secukupnya utk memprbaiki prestasinya. Sudah 5 thn kontraktor ini buat kerja dgn penuh kelemahan dan kegagalan..5 tahun adalah tempoh yg cukup lama utk memperbaiki kepincangan. Yg lbh memualkn ialah dia mengugut pihak pengurusan dgn memanjangkn masalahnya hgga ke pringkat menteri. Dia rasa dia besar sb kononnya dia ni org tempatan. Polisi pngurusan mmg bg peluang kpd org tempatan tp bukan dgn prsembahan yg lemah.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
Rambabi
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 55
Registration date : 2009-01-31

PostSubject: Re: Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.   Sat May 09, 2009 6:30 pm

tak heran, mmg ade je org2 jenis begini... rase diri hebat+baik sdgkan amat menyusahkan.. slalu mendtgkan masalah pd org lain..
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.   Sun May 10, 2009 2:45 pm

Ya..slalunya org macam ini yg selalu menyusahkan. Dan org2 macam ini jg yg akan menghancurkan negara..kerja tdk baik tp terus meminta2 kerja. Bila tdk boleh buat kerja dan ditamatkan kontreknya, dia akan mengadu kpd pihak trtentu.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.   Sun May 10, 2009 2:57 pm

ini ari tiada saya benci apa2, sebaliknya saya heppi karana anak saya dari U besuti 1 bulan. so dapatlah saya pakai digi dia, on line 24 jam..hehehe...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.   Sun May 10, 2009 5:53 pm

hihihiiiii sia imagine mimang kao butul2 heppi..... Very Happy

sia ari ni hepi juga sabap ahirnya sia dpt kasi bagus kerita pikap tua sia yg lansung indada power sebulum ini, sdh lebi sebulan...... tp tarabang rm ratus2 jugalah.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.   Sun May 10, 2009 7:23 pm

ya .. betul tempinai hepi butul sia. 1 bulan buli online kira freeeeeeeee saja..hehehe...
saya tumpang gembira pasal pikap kau sudah ada power. kalau saya tinggal dakat2 sama kau, saya kira2 pinjam pikap tu untuk angkut gata... Very Happy
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.   Sun May 10, 2009 9:37 pm

Mlm ni prlawanan MU sama Manc..sia akan tdk rasa senang kalu MU menang.. Shocked Mad
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.   Sun May 10, 2009 10:55 pm

Yorut_orut wrote:
ya .. betul tempinai hepi butul sia. 1 bulan buli online kira freeeeeeeee saja..hehehe...
saya tumpang gembira pasal pikap kau sudah ada power. kalau saya tinggal dakat2 sama kau, saya kira2 pinjam pikap tu untuk angkut gata... Very Happy
hihihihiiii.... bulibah kalou kao tuan......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.   Sun May 10, 2009 11:13 pm

Siapun buli jg pinjam ba itu kan..mo angkat batang sawit..hihiii..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.   

Back to top Go down
 
Kejadian yang anda suka dan anda benci hari ini.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: