To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Thu Apr 30, 2009 11:06 am

arakian tersebut la satu kisah, terdapat 3 orang pemuda yang berlainan kegemaran. pemuda 1 suka perempuan, pemuda 2 suka arak dan pemuda ke 3 suka rokok.ke3 orang pemuda bersahabat ini terjumpa dengan sebiji lampu ajaib...lampu aladin. maka mereka pun menggosok lampu tersebut, keluarlah si jin ifrit. sperti cerita jin yg lain, si jin ni pun ofer la 3 permintaan dari setiap mereka kerana telah melepaskannya dari penjara lampu.

pemuda 1 : sa mau sSEMUA perempuan2 muda yang cantik2 dari pelbagai bangsa dikumpul dalam satu gua tertutup, dan jangan buka pintu sehingga 10 thn.
Pling!...jin tu pun tunaikan hajat si pemuda 1

pemuda 2 : sa mau arak yg terbaik dan pelbagai jenis dari seluruh dunia untuk bekalan 10 thn.masukkan dalam gua tertutup bersama saya dan jangan buka pinta gua sehingga habis 10 thn.
Pling!...jin tu pun tunaikan hajat si pemuda 2

pemuda 3 : sa mau jenama rokok yg paling mahal dari seluruh dunia untuk bekalan 10 thn, masukkan ke dalam gua tertutup bersama saya dan jangan buka pintu gua sehingga 10 thn.
Pling!...jin tu pun tunaikan hajat si pemuda 3

selepas 10 thn..............

jin itu membuka pintu gua pemuda 1, terhoyong hayang pemuda itu lemah tidak bermaya, kurus dan pucat kerana melayan nafsu seks perempuan2 selama 10 thn. pemuda tersebut jatuh lalu mati.

jin membuka pintu gua yg kedua, pemuda 2 keluar dengan perut yg membuncit macam orang mgandung 9 bulan, jatuh lalu mati.

jin membuka pintu terakhir, pmuda ke 3 keluar dengan badan yang segar bugar........lalu datang ke arah jin dan dengan marahnya menampar jin tersebut.....

pemuda 3 : oooiii...buduh punya jin....kasih rokok, APInya mana!?


kalau nda merokok, buleh panjang umur....
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Thu Apr 30, 2009 1:32 pm

Ketiga2 elemen di atas mcm ada sama sia..hihii..camna nie?? Question
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
fonsus
Koperal
Koperal


Number of posts : 285
Registration date : 2009-02-22

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Mon May 04, 2009 7:37 am

adeh... berabis sy ketawa... bagus betul tu jin bagi rokok org yg ketiga....

hhahaha
ni la ba yg di katakan.... suda la kaki perempuan... kaki minum ... merokok lagi....
tp ni 3org punya kisah.... masing2 ada kerekter tersendiri.. yahahaha
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Tue May 05, 2009 10:39 am

Rungkud wrote:
Ketiga2 elemen di atas mcm ada sama sia..hihii..camna nie?? Question

elemen sikit2 buli ba itu...takkan "gud boy" sangat.... Laughing
Back to top Go down
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Fri May 08, 2009 5:31 pm

hehehe... salah sendiri lupa minta api... lucu cerita kau ni monkey... Very Happy
Back to top Go down
niche
Special Rank


Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Fri May 08, 2009 8:26 pm

bagus cerita ni... tp kenapa ramai lelaki mempunyai pakej ini? Smile
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Sat May 09, 2009 1:50 am

saya ni ndak kaki perempuan, ndak juga kaki rokok, ndak juga kaki arak... tetapi saya kaki dua.. hu hu hu
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Sat May 09, 2009 3:26 am

hahaa saya baru ada kesempatan membaca cerita ini dengan lebih teliti, memang lucu cerita ini. terima kasih kpd monkey.
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Sat May 09, 2009 3:30 am

macam ada kaitan bah ketiga2 perkara ini.

contoh kalau minum arak..selalunya mudah gairah bila melihat wanita..sebaliknya juga sekiranya kita 'bersama' wanita..hehehe..macam sentiasa ada di fikiran itu alangkah baiknya kalau di tambah lagi dgn segelas dua arak..menambah feeling situasi tersebut.

Dan utk yang perokok seperti saya ni pula..selalunya bila minum arak..mimang tidak lari sigup tu misti kena ada..kalau tidak macam enda lengkap pakej upacara minum2 tadi. makin banyak minum..makin selera merokok itu tinggi..

P/S: Kalau saya ter'off' topik sorry ya..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Sat May 09, 2009 2:10 pm

hihihiihiiiii...... bagus bah pakej ini..... suma sia inda meruku sjlah......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rambabi
Prebet
Prebet


Number of posts : 55
Registration date : 2009-01-31

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Sat May 09, 2009 6:40 pm

tak baik merokok, minum arak & kaki pompuan... sapa2 yg dah kawin tu jgn cari pompuan lain.. kesian anak bini... yg mrokok tu kalau boleh stoplah ye... kalau nak minum alkohol pulak, jgn sampai lupe diri ye... jgn memandu bile mabuk...Cool
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Sun May 10, 2009 1:52 pm

Kalu ko dpt mnghindar 3 prkara tu ambabi..ko mmg gud boi la tu.. Mad
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Sun May 10, 2009 10:56 pm

gud boi pula si rambabi ni, hihihiiiiii......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Mon May 11, 2009 12:12 am

Dia sakap jak tu..jgn2 dia ni gud boaya..ekekek
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Mon May 11, 2009 12:52 am

hihihiiiiii...... ya buaya tambaga......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Mon May 11, 2009 10:34 pm

hehehe buaya tembaga bergigi emas...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Thu May 14, 2009 7:47 pm

niche wrote:
bagus cerita ni... tp kenapa ramai lelaki mempunyai pakej ini? Smile

Ini gaya hidup seorang lelaki sejati ba ni niche..tanpa itu mereka rasa hidup ini tdk bgitu brmakna. Ini jg mrupakan nafas bg mereka..tp sbnarnya, ini tdk brmakna mereka tdk brkualiti..mereka ini masih trdiri dpd org yg baik2, cuma mo tunjuk kemachoan sj..hihii.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Fri May 15, 2009 1:03 am

memang tak baik kalau kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....

lebih baik jadi penagih dada hu hu hu...aramai tih...
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
newpips
Prebet
Prebet


Number of posts : 61
Location : Kota Belud
Registration date : 2009-03-18

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Fri May 15, 2009 8:24 am

penagih dada ka penagih dadah tu bush?
Back to top Go down
fonsus
Koperal
Koperal


Number of posts : 285
Registration date : 2009-02-22

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Fri May 15, 2009 8:53 am

bagus tu klu dada ja... hahahaha
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Sun May 17, 2009 9:15 pm

ha ha ha saya rasa penagih dada bah itu newpips..

jangang eh.. nanti kena tangkak...
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Sun May 17, 2009 10:41 pm

Macam sammy velu punya cakap:

"Saya banyak susa ati sekrrang, itu pemuda banyak suka isap dada, dan pemudi suka menderrma dara" dia bilang..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Sun May 17, 2009 10:48 pm

hihihiiiii..... antah2 dia juga kaki parampuan masam kita..... Very Happy
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Sun May 17, 2009 11:03 pm

Meman'...tdk syak lagi..mmg apa dia kaki 3 prkara tu..lbh2 dorg banyak duit, jd mo buat apa sjpun boleh.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Sun May 17, 2009 11:09 pm

kana2 lg panjang mlilit..... hihihihiiiii...... urang2 diurang baitu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....   Today at 11:21 pm

Back to top Go down
 
kaki arak, kaki perempuan dan kaki rokok....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Humor & Fun-
Jump to: