To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Keningau banyak AIDS

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
ditabasan
Prebet
Prebet


Number of posts : 58
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Keningau banyak AIDS   Sun May 24, 2009 5:57 pm

saya dengar, sini keningau banyak kes aids... malah ada sdh beberapa org yg mati... tdk heran, sini keininagu memang dari dulu lg ada tempat pelacuran... dr tahun 80an sdh ada tempat pelacuran... nasiblah, siapa2 lelaki yg mau seronok sj tu, nah sedialah kamu menderita & mati oleh aids... ibubapa, jaga anak2 lelaki kamu, isteri2, jaga suami2 kamu terutama durang yg mmg suka mkn luar... anak2, bg nasihat abang & bapa kamu... siapa2 yg kena aids, PASTI akan mati... gud bye...
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Sun May 24, 2009 7:53 pm

Bagus nasihat ni. harap siapa2 yg dari keningau tu mengambil perhatian sewajarnya.
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Sun May 24, 2009 10:25 pm

ua...sedap sekejap saja tapi menderita sampai mati.......!
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Sun May 24, 2009 11:33 pm

aduinaaaa...... mgkin juga ooo..... sabalum ini sia dingar sana kuta marudu yg banyak kis..... bah, siapa2 yg mimang suka makan luar ni, bah set hatilah kamu mati awal....... ngamlah tu kami kasi tinggal kerualga kamu malu pasal kamu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon May 25, 2009 5:30 am

kalau sendiri mati awal inda apa, jangan kasi jangkit bini atau urang lain, kalau yg bujang mati dia sendir2 sj bah, tapi kalau bapa yg mati atau sakit...aduina kasian anak2 yg masih kisil2 tu..
Back to top Go down
newpips
Prebet
Prebet


Number of posts : 61
Location : Kota Belud
Registration date : 2009-03-18

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon May 25, 2009 5:30 pm

bikin takut pula ini kalau banyak aids di keningau. sia ni selalu juga merayau di sana tu... tapi indala sampai overtime! Laughing
Back to top Go down
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon May 25, 2009 8:27 pm

betullah... saya pun dengar banyak kes aids di keningau... malah ada yg saya kenal, org ckp dia mati kerana aids... baguslah, overtimelah kamu... ikut cerita yg saya dengar, waktu mlm ramai perempuan2 yg jalan2... diajak berbual, dgn segala senang hati akan layan kita... mula2 minum2 kopi, lepas tu main kirim2 kredit hp, belanja makan... yg lelaki sdh tentu ada agenda lain... maka bermulalah pemindahan virus aids dr seorang ke seorang... dr perempuan kpd lelaki... kemudian kpd isteri... yg tdk ta apa2... kalau mengandung lg...?
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon May 25, 2009 10:41 pm

newpips wrote:
bikin takut pula ini kalau banyak aids di keningau. sia ni selalu juga merayau di sana tu... tapi indala sampai overtime! Laughing

uinah kawang... jangang ko obertaim sana ahh.. nanti kalo ko jalang-jalang.... tajumpa itu perempuang jalang.. takut nanti ko ndak menahang.. di kasi ko aids bahaya itu..

kalo ko di kasi aedes mungkin boleh ko menahang lagi badan mu.. tapi kalo ko di kasinya aidsnya... ndak menahang badan mu itu... he he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon May 25, 2009 10:49 pm

ya, siapa2 memang kaki overtime, cepat dia nt tu dpt 'bayaran' overtimenya...
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon May 25, 2009 10:52 pm

yg sia dengar sekarang ini pun keningau adalah pemegang rekod jangkitan aids tertinggi di Sabah..
rumah pelacuran ada di sebaris dengan My Bank macam bertahun-tahun sudah beroperasi tapi tidak pula pernah sia dengar polis pegi operasi atau buat tangkapan... tapi apa yg org lain cakap mala makin ramai perempuan baru yg lagi cantik dan muda bertambah setiap bulan.. yg lebih menyedihkan lagi, orang kita sendiri pun ada di dalam rumah pelacuran tersebut..
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon May 25, 2009 10:55 pm

MooK wrote:
yg sia dengar sekarang ini pun keningau adalah pemegang rekod jangkitan aids tertinggi di Sabah..
rumah pelacuran ada di sebaris dengan My Bank macam bertahun-tahun sudah beroperasi tapi tidak pula pernah sia dengar polis pegi operasi atau buat tangkapan... tapi apa yg org lain cakap mala makin ramai perempuan baru yg lagi cantik dan muda bertambah setiap bulan.. yg lebih menyedihkan lagi, orang kita sendiri pun ada di dalam rumah pelacuran tersebut..

salah itu kawang...
pak polisi selalu operasi di sana itu kawang.. cuma mungkin operasinya lain ckit bah he he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon May 25, 2009 11:03 pm

ya, hehe durang 'operasi' lain sikit... Laughing sb tu keningau makin banyak aids... entah2 polis pun sdh ada beberapa org yg dpt aids... hehehe... kita sama2 tingu...
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon May 25, 2009 11:18 pm

nanti pak polisi mengencang ini kalau tau hi hi hi
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon May 25, 2009 11:19 pm

sia rasa tu polis buat operasi overtime ahahaha..
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon May 25, 2009 11:21 pm

memang tu, ingat polis tu semua baik2kah? puiiiiii... baguslah mangkali... Very Happy
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon May 25, 2009 11:23 pm

kalau penjenayah memang anggap polis keningau baik mangkali..
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon May 25, 2009 11:26 pm

apa tdk, sama2 suka overtime... sebelah menyebelah lg tu, hehehe...
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon May 25, 2009 11:55 pm

obertaim terus.. bonusnya belum di terima lagi...
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Tue May 26, 2009 2:52 pm

isk isk..dunia sekarang ni memang menakutkan sudah..

Aids sampai hari ni masih tiada ubat kah? hari tu saya dengar seperti ada pihak2 tertentu mendakwa telah menemui penawarnya.. ada sesiapa ada info?
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Tue May 26, 2009 8:22 pm

biasa kalou ada panawar dijumpai, lapas babarapa tahun barulah kerual di pasaran...... sabap bukan turus buli jual, kana jalani banyak lg ujian standard..... lapas tu patent..... lapas tu baru buli jual sama urang..... jd, siapa2 yg dpt aids sikarang ini, baguslah..... sampat lagi kao mati..... kana sakap2 lg tu kao mati pasal aids..... pasal salalu pigi obertime...... kerualga kao kasi tabal telinga sj dingar urang sakap2......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Thu May 28, 2009 8:53 pm

itu saintis buat ujian macam ni bah:

Kelengkapan di Makmal:
jutaan virus di simpan dalam satu bekas... makanan yang cukup dalam bekas di penuhi darah manusia.

Pemerhatian di Makmal:
Lalu darah itu di masukkan rumusan formula yang di katakan sebagai penawar baru AIDS.
dalam beberapa minit saja semua VIRUS itu mati bergelimpangan tak bernyawa lagi disebabkan penawar tersebut.

Keputusan:
Ujian berjaya 100% melalui ujikaji makmal

Masalahnya:
apabila penawar itu di suntikkan kepada mangsa AIDS.. hasilnya dalam beberapa minit saja mangsa pesakit AIDS tersebut mati bersama-sama dengan VIRUS tersebut.

Komen:
Penawar tersebut sangat berkesan membasmi VIRUS AIDS dan Mangsa AIDS sekalilahhhh.
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Thu May 28, 2009 8:58 pm

nt kita dengar juga tu satu demi satu mati kerana aids... kalau tetiba kita dengar ada org yg sakit kuat tp tdk tau apa pula sakitnya, aidslah tu... lagi2 kalau itu keluarga berabis mo kasi sembunyi..
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Sat May 30, 2009 8:07 am

bagus lagi mencegah dari mengubati... kan kan kan
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Sat May 30, 2009 11:17 am

sala uji tu bush.... teruji semua pula.. hi hiii
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Sun May 31, 2009 12:28 am

alphawaves wrote:
isk isk..dunia sekarang ni memang menakutkan sudah..

Aids sampai hari ni masih tiada ubat kah? hari tu saya dengar seperti ada pihak2 tertentu mendakwa telah menemui penawarnya.. ada sesiapa ada info?

bgus lg teda penawar tue aids supaya org takut...cuba klu suda ada penawar dia itu, org bukan takut klu kena aids lg...durg anggap mcm kena selesma seja...sinang² mo ubat...pelacuran pun makin meningkat, penagih dadah pun betambah...hancur la dunia.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Today at 8:25 pm

Back to top Go down
 
Keningau banyak AIDS
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Districts in Sabah :: Keningau-
Jump to: