To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Keningau banyak AIDS

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Sun May 31, 2009 1:58 am

tapi ada juga kebaikan ada penawar tu penyakit.. mana tau kalau˛ ada yang tidak sengaja terjangkit AIDS buli juga kasi sembuh...
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Sun May 31, 2009 11:25 am

ya, kalau tdk sengaja... mcm baby dlm kandungan yg terjangkit aids dr mama... sb kalau tiada penawar, itu baby akan mati... tp betul juga cakap si ally, nt org bebas betul berpelacuran sana sini, tdk perlu takut kerana ada ubat penawar..
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 01, 2009 12:09 am

nanti kalau ada sudah ubat tu AIDS buli la sia buat overtime selalu hahaha tidak risau sudah..
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
Rambabi
Prebet
Prebet


Number of posts : 55
Registration date : 2009-01-31

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 01, 2009 12:28 am

i dengar, bile ade pompuan yg kene aids, die tak kisah dah, semue die nak jangkit bg aids... bahaye tu...
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 01, 2009 12:39 am

Rambabi wrote:
i dengar, bile ade pompuan yg kene aids, die tak kisah dah, semue die nak jangkit bg aids... bahaye tu...
bukan pompuan saja yg buat begitu... sia pernah dengar cerita kawan pasal cikgu kena AIDS.. ni cikgu dari Ranau, baru balik dari Thailand.. sampai Ranau dia disahkan mengidap penyakit AIDS.. lepas tu sebelum keadaan lebih teruk, dia selalu buat hubungan sama pompuan.. setiap pompuan yg dia pernah buat hubungan akan dibayar untuk dijadikan hadiah buat kawan˛ rapat dia.. yg kawan dia pun terima saja yg ada AIDS.. sudah la buat dosa besar, dia tambah lagi dosa macam tu.. bukan pandai bertobat...
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
Rambabi
Prebet
Prebet


Number of posts : 55
Registration date : 2009-01-31

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 01, 2009 12:47 am

confirm masuk nerake tu... mmg confirm... org begini kalau kite tau ade aids, & nak jangkitkan lg pd org2 lain, kite tembak je mati...
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 01, 2009 1:26 am

MooK wrote:
nanti kalau ada sudah ubat tu AIDS buli la sia buat overtime selalu hahaha tidak risau sudah..

aiks....bgus sia cari lelaki lain la sedia nie.. Evil or Very Mad
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 01, 2009 1:30 am

MooK wrote:
Rambabi wrote:
i dengar, bile ade pompuan yg kene aids, die tak kisah dah, semue die nak jangkit bg aids... bahaye tu...
bukan pompuan saja yg buat begitu... sia pernah dengar cerita kawan pasal cikgu kena AIDS.. ni cikgu dari Ranau, baru balik dari Thailand.. sampai Ranau dia disahkan mengidap penyakit AIDS.. lepas tu sebelum keadaan lebih teruk, dia selalu buat hubungan sama pompuan.. setiap pompuan yg dia pernah buat hubungan akan dibayar untuk dijadikan hadiah buat kawan˛ rapat dia.. yg kawan dia pun terima saja yg ada AIDS.. sudah la buat dosa besar, dia tambah lagi dosa macam tu.. bukan pandai bertobat...

kwn˛ dia pun nda tau baitu pasal c kwn yg kna aids...dia kena kuarantin bru org tau yg dia ni ada aids.
Back to top Go down
sumandak
Prebet
Prebet


Number of posts : 14
Registration date : 2009-06-01

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 01, 2009 10:06 am

aids sini keningau menular dgn bergitu cepatnya... ngamlah tu, yg lelaki selalu mo makan luar, yg perempuan berniat mod jangkitkan org lain... tdk tau apa sdh jd sama dunia kita ni... makin teruk...
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 01, 2009 12:33 pm

ni la kalau nafsu kuda.. bagus lagi tobat awal˛... nanti sudah kena baru bertobat susah la tiada guna sudah
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
sumandak
Prebet
Prebet


Number of posts : 14
Registration date : 2009-06-01

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 01, 2009 1:26 pm

yalah, kalau sdh kena, tunggu mati sjlah... padan muka... menyesal pun pasti akan mati juga...
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 01, 2009 3:41 pm

lagipun buruk ba nama kalau org ckp anak c anu mati kena aids.. sudah la bikin malu diri sendiri, kasi susah keluarga lagi
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
niche
Special Rank


Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 01, 2009 7:49 pm

ya, memalukan anak2 juga sb disebut2 bapa mereka mati kerana aids... pendek kata, jika anda dpt aids, bukan sj kau malu, keluarga juga malu, anak2 juga malu ada bapa kena aids... dan kau juga akan mati, mesti mati... semua ahli keluarga juga akan dipanggil ke hospital utk cek darah... dan masa ko mati, hospital juga dtg mengubur, jarum kau banyak2 utk bunuh kuman, dan pastikan kau betul2 dikubur... so, mcmana? rasa glamour dpt aids? masa ko masuk hospital pun sdh riuh 1 hospital, sorang2 dtg tengok muka org yg kena aids...
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Tue Jun 02, 2009 12:58 am

semua tue sebenarnya dari diri sendiri...ada yang sudah beranak pinak pun mc lg cari pelacur di luar...yg bujang pla nda mo kawin sebab nda suka komitmen dan tanggungjawab.jd durg ambl jln pintas cri ppuan one night stand...last˛ dapat penyakit...tambah˛ lg tue penagih dadah semua...bukan jak kc malu family tapi satu kg yg dapat nama buruk.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Tue Jun 02, 2009 10:45 am

kampung inda malu, yg malu itu kerualga..... sabap bila urang tau, diurang sakap, "bapa si anu baitu..... laki sianu baitu..... anak sianu baitu...... diatu mimang bah..... dia dpt dikeningau baitu..... antah2 sdh tajangkit bini dia..... padan muka kerualga dia yg sumbung....." dan masam2 lg..... urang2 kampung mimang mgkin parasan malu tp itu parasaan sj..... yg sabanar urang2 inda sakappun tantang kampung..... mgkin itu yg parna kana kuruyuk sjlah yg akan sakap, "padan muka itu urang2 kampung sana, dulu diurang kuruyuk sia ramai2, sikarang padan muka malu....."
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
BOBBY RONNY APIN2 KENINGA
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 1
Age : 30
Location : D KG UMPASON APIN2 BAH
Humor : SA NE DISASTER NATURAL GUY BAH KOMOYON KU NOPO NGA O K BA KALO KO OM DARI KO SAJA SAMA BIAR MATI IDEA JANGAN MATI TOMBPINAI SA YANG TINGGAL D BAWAH PUSAT.
Registration date : 2009-06-22

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 22, 2009 5:38 pm

pale SA SABAGAI ORANG KENINGAU MALU JUGAK LA BILA ORANG2 CAKAP YANG NI TMPT BANYAK KES MATI SEBAB KES[AIDS] APAPUN SA HARAP ANAK2 MUDA ZAMAN SEKARANG NE DAPAT MENILAI BAIK ATAU BURUK KESAN APA YANG KITA BUAT SEBAB SYOK SEKEJAP SAJA MENDERITA SAMPAI MATI BAGUS TAPI KALO BETUL2 MO CARI BINIKAH ATAU MAIN DENGAN BERSIH BAH KAN APAPUN HARAP KES NE MENURUN SAMPAI TAHAP 0...........................

ANAK MUDA KG UMPASON APIN2 KENINGAU
SABAH
MALAYSIA.
Back to top Go down
http://BRENGS22@YAHOO.COM.MY
rumputt
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 49
Age : 35
Location : Komuniti Utara Sabah
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 22, 2009 5:43 pm

alamak...apa2pn klu dpt kt try kasi ilang laini tanggapan sm Keningau ni sbb bila berkembang nnti kana sakap dari Sabah juga...kana juga kaana semua...huhhh!!!
Back to top Go down
http://utarasabah.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 22, 2009 6:18 pm

ya bah, bikin malu juga kalou sabah banyak kis aids..... bah urang keningau, apa lagi, kasi ingat samua kaluarga, saudara mara.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Admin
Admin


Number of posts : 435
Registration date : 2008-09-06

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 22, 2009 7:41 pm

penularan aids haruslah dicegah sungguh2... masyarakat haruslah dididik... ibubapa harus memainkan peranan efektif... aktiviti pelacuran mesti dihapuskan, cuma saya tertanya2 kenapa sehingga ke hari ini kerajaan tdk mampu utk mengatasinya... kenapa?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Mon Jun 22, 2009 9:31 pm

Secara tersembunyi mungkin ini satu idea dari kerajan utk menghapuskan org KDM dan Momogun secara halus..itu sebab tiada langsung tindakan utk mencegah perkara ini dari kementerian berkaitan.

Andaian saja bah. Very Happy
Back to top Go down
tiebisnes
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 112
Registration date : 2009-06-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Wed Jun 24, 2009 7:52 pm

keningau banyak kes aids? hrap2 inda kejangkitan... Laughing
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Wed Jun 24, 2009 11:25 pm

bah, kalou ada 'peluang' kana jangkit, bagus pigi sek sana huspital..... Smile manatau kao kana jakpot..... Laughing
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Tue Jun 30, 2009 11:22 pm

Sia syak pnyakit ni bawaan PTI krn, setiap tpt yg ramai pti, besar kmugkinan akan ada masalah sosial trmasuk dadah, curi, rogol dan aids..jd brhati2 dgn spesis manusia ini.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Wed Jul 01, 2009 8:36 pm

bukan aids sj, tp pti mambawa sagala panyakit, suba sek di kementerian kesihatan.... diuranglah yg banyak kana TB, kusta, dan sabut apa sj, samua diurang ada..... tp ini aids ah, sia pikir2 dlm masa 10 taun bulum ada bikin kasi sambuh..... kompom gul.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Wed Jul 01, 2009 8:44 pm

mungkin pti ni di negaranya sudah kena sakit awal2..kemudahan perubatan di negara merika juga enda canggih seperti kita punya..jadi sambil2 datang sini sambil berubat sambil2 itu juga lah merika cari makan haram.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Keningau banyak AIDS   Today at 12:32 pm

Back to top Go down
 
Keningau banyak AIDS
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Districts in Sabah :: Keningau-
Jump to: