To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 tak kenal maka tak cinta

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: tak kenal maka tak cinta   Sat May 30, 2009 1:25 am

mbha...sia ally joe...asal dari ranau...sia tau ramai yg cari org ranau nie kan...tq sma c mook sebab dia yg kc kenal sia ni barang.mcm siuk pla berforum di sini, tapi sia ni jarang˛ bei dapat join...tapi yg penting important sia join jg sini klu sia ada masa...
bha orait adios...barait nobubus... flower
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sat May 30, 2009 11:11 am

orait nopo ally joe...
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sat May 30, 2009 1:00 pm

ok bha klu ko
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sat May 30, 2009 1:40 pm

hai ally.... ba,, selamat datang sini.
Harap ko betah dgn gelegat kami. Dapat kawan suda si monkey untuk kasi feedback bagi pihak parampuan... Very Happy
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sat May 30, 2009 2:57 pm

Selamat datang allyjoe.. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sat May 30, 2009 3:03 pm

salamat dtg ally..... kasi2 kungsilah idea2 kao yg barnas itu..... Smile
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sat May 30, 2009 3:10 pm

pounsikou terima kasih...segala mcm idea pun buli kc kongsi nie... Very Happy
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sun May 31, 2009 1:53 am

ally joe wrote:
mbha...sia ally joe...asal dari ranau...sia tau ramai yg cari org ranau nie kan...tq sma c mook sebab dia yg kc kenal sia ni barang.mcm siuk pla berforum di sini, tapi sia ni jarang˛ bei dapat join...tapi yg penting important sia join jg sini klu sia ada masa...
bha orait adios...barait nobubus... flower
takkan tq ja.. hehe.. u welcome honey.. aw aw
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sun May 31, 2009 11:35 am

slmt dtg juga ally... baguslah tu kita ramai2 cerita sini...
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sun May 31, 2009 12:08 pm

MooK wrote:
ally joe wrote:
mbha...sia ally joe...asal dari ranau...sia tau ramai yg cari org ranau nie kan...tq sma c mook sebab dia yg kc kenal sia ni barang.mcm siuk pla berforum di sini, tapi sia ni jarang˛ bei dapat join...tapi yg penting important sia join jg sini klu sia ada masa...
bha orait adios...barait nobubus... flower
takkan tq ja.. hehe.. u welcome honey.. aw aw

aik..melebih˛.hahaha
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Mon Jun 01, 2009 12:07 am

ally joe wrote:
MooK wrote:
ally joe wrote:
mbha...sia ally joe...asal dari ranau...sia tau ramai yg cari org ranau nie kan...tq sma c mook sebab dia yg kc kenal sia ni barang.mcm siuk pla berforum di sini, tapi sia ni jarang˛ bei dapat join...tapi yg penting important sia join jg sini klu sia ada masa...
bha orait adios...barait nobubus... flower
takkan tq ja.. hehe.. u welcome honey.. aw aw

aik..melebih˛.hahaha

sama juga kalau sia minta kurang pun nda juga kena bagi hahaha
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
Rambabi
Prebet
Prebet


Number of posts : 55
Registration date : 2009-01-31

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Mon Jun 01, 2009 12:30 am

lebih pun tak bagi, kurang pun tak bagi... die nak yg sederhane sj... Very Happy aku bantai je cakap ni, tak taupun ape yg lebih, apa yg kurang, hehehe...
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Mon Jun 01, 2009 1:04 am

sia bg yg lebih kurang dan kurang lebih la...hahaha
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Mon Jun 01, 2009 1:07 am

sia mau yg ngam˛, tidak kurang tidak lebih haha
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Mon Jun 01, 2009 1:12 am

susah laitu...mo pakai timbangan lagi.huhu Razz
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Today at 5:55 pm

Back to top Go down
 
tak kenal maka tak cinta
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Forum :: New Members Introduction-
Jump to: