To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Need a help!
by tungkelly Today at 10:59 am

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Thu May 11, 2017 9:56 am

» Fatherís Day ahead
by ahkeok Sun May 07, 2017 10:49 am

» Mother's day is just around the corner. What to buy???
by ahkeok Tue May 02, 2017 7:44 am

» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Tue Apr 25, 2017 3:47 am

» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Sun Apr 23, 2017 7:24 am

» Contoh Soalan Exam Online Pegawai Penerangan S41
by xbest Thu Apr 13, 2017 8:15 am

» Seminar Tajwid Luarbiasa Edisi Ramadhan 2017
by xbest Sat Apr 08, 2017 6:13 pm

» Panduan Google Adsense Pertama Malaysia 2017
by xbest Mon Mar 27, 2017 9:06 pm

» Tyre chitchat
by tungkelly Mon Mar 20, 2017 1:11 am

» Tips Dan Panduan Cari Kerja Kosong Di Singapura Yang Lengkap
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:41 am

» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:39 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Wed Mar 01, 2017 12:50 pm

» Cara Menjimatkan Membeli Dari Kedai Perabot Murah China
by SchulzCube Sat Feb 11, 2017 10:40 am

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

» Hard to reach out the text
by nurulazzin Fri Dec 30, 2016 4:43 pm

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
May 2017
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
CalendarCalendar

Share | 
 

 tak kenal maka tak cinta

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: tak kenal maka tak cinta   Sat May 30, 2009 1:25 am

mbha...sia ally joe...asal dari ranau...sia tau ramai yg cari org ranau nie kan...tq sma c mook sebab dia yg kc kenal sia ni barang.mcm siuk pla berforum di sini, tapi sia ni jarang≤ bei dapat join...tapi yg penting important sia join jg sini klu sia ada masa...
bha orait adios...barait nobubus... flower
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel
avatar

Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sat May 30, 2009 11:11 am

orait nopo ally joe...
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sat May 30, 2009 1:00 pm

ok bha klu ko
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sat May 30, 2009 1:40 pm

hai ally.... ba,, selamat datang sini.
Harap ko betah dgn gelegat kami. Dapat kawan suda si monkey untuk kasi feedback bagi pihak parampuan... Very Happy
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sat May 30, 2009 2:57 pm

Selamat datang allyjoe.. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sat May 30, 2009 3:03 pm

salamat dtg ally..... kasi2 kungsilah idea2 kao yg barnas itu..... Smile
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sat May 30, 2009 3:10 pm

pounsikou terima kasih...segala mcm idea pun buli kc kongsi nie... Very Happy
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal
avatar

Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sun May 31, 2009 1:53 am

ally joe wrote:
mbha...sia ally joe...asal dari ranau...sia tau ramai yg cari org ranau nie kan...tq sma c mook sebab dia yg kc kenal sia ni barang.mcm siuk pla berforum di sini, tapi sia ni jarang≤ bei dapat join...tapi yg penting important sia join jg sini klu sia ada masa...
bha orait adios...barait nobubus... flower
takkan tq ja.. hehe.. u welcome honey.. aw aw
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
simbabalad
Sarjan
Sarjan
avatar

Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sun May 31, 2009 11:35 am

slmt dtg juga ally... baguslah tu kita ramai2 cerita sini...
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Sun May 31, 2009 12:08 pm

MooK wrote:
ally joe wrote:
mbha...sia ally joe...asal dari ranau...sia tau ramai yg cari org ranau nie kan...tq sma c mook sebab dia yg kc kenal sia ni barang.mcm siuk pla berforum di sini, tapi sia ni jarang≤ bei dapat join...tapi yg penting important sia join jg sini klu sia ada masa...
bha orait adios...barait nobubus... flower
takkan tq ja.. hehe.. u welcome honey.. aw aw

aik..melebih≤.hahaha
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal
avatar

Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Mon Jun 01, 2009 12:07 am

ally joe wrote:
MooK wrote:
ally joe wrote:
mbha...sia ally joe...asal dari ranau...sia tau ramai yg cari org ranau nie kan...tq sma c mook sebab dia yg kc kenal sia ni barang.mcm siuk pla berforum di sini, tapi sia ni jarang≤ bei dapat join...tapi yg penting important sia join jg sini klu sia ada masa...
bha orait adios...barait nobubus... flower
takkan tq ja.. hehe.. u welcome honey.. aw aw

aik..melebih≤.hahaha

sama juga kalau sia minta kurang pun nda juga kena bagi hahaha
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
Rambabi
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 55
Registration date : 2009-01-31

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Mon Jun 01, 2009 12:30 am

lebih pun tak bagi, kurang pun tak bagi... die nak yg sederhane sj... Very Happy aku bantai je cakap ni, tak taupun ape yg lebih, apa yg kurang, hehehe...
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Mon Jun 01, 2009 1:04 am

sia bg yg lebih kurang dan kurang lebih la...hahaha
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal
avatar

Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Mon Jun 01, 2009 1:07 am

sia mau yg ngam≤, tidak kurang tidak lebih haha
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   Mon Jun 01, 2009 1:12 am

susah laitu...mo pakai timbangan lagi.huhu Razz
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: tak kenal maka tak cinta   

Back to top Go down
 
tak kenal maka tak cinta
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Forum :: New Members Introduction-
Jump to: