To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Papa & Mama

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 7:24 am

Di suatu pagi, seorang anak lelaki keluar dari biliknya dan bertanya pada neneknya:
"Nenek, mana Papa dan Mama?"
"Mereka masih di dalam bilik..." neneknya menjawab.
Anak itu tertawa kemudian sarapan sendirian lalu pergi sekolah. Ketika pulang.. anak lelaki bertanya lagi pada neneknya:

"Dimana Papa dan Mama?"
"Mereka masih di dalam bilik" neneknya kembali menjawab.
Anak itu tertawa geli, lalu menghabiskan makan tengaharinya dan pergi bermain. Malam harinya barulah anak lelaki tadi pulang untuk makan malam. Sebelum makan, si anak itu bertanya lagi pada neneknya:
"Di mana Papa dan Mama?"
"Masih di dalam bilik" jawab nenek.
Anak itu tertawa geli.
"Kenapa dari tadi aku perhatikan engkau ketawa saja?!" tanya neneknya dengan nada tinggi.
Si anak menjawab,
"Semalam Papa masuk ke bilik saya untuk meminta gel pelembab kulit, tapi saya bagi gam Super Glue..."
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 12:13 pm

rosak program...hahahaha
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 2:59 pm

disssss.. patut lah masih lagi melekat..si bapa bertungkus lumus mo mengasih tarik2 kali..hahaha
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 3:01 pm

hihihihiiiiii lusu serita ni..... sdh diurang malakat inda buli buka..... Laughing
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 3:31 pm

bijak tue anak...dia tau suda apa bapa dia mo buat tue jel...hahaha
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 3:33 pm

kasian..... panik+bapaluh2 sdh itu bapa mama inda tau apa mo buat..... takan panggil bumba.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 3:36 pm

akakakka....lucu Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 3:48 pm

super glue lg tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 7:51 pm

suba kamu pikir kalau betul2 super glue 'instant bond'.. jangan2 tapak tangan bapa yang malakat di tampat2 tertentu.... mana2 yg dia duluan pigang la.. kamu aga2 apa yang dia pigang tu?? Very Happy
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sun May 31, 2009 2:16 am

Yorut_orut wrote:
suba kamu pikir kalau betul2 super glue 'instant bond'.. jangan2 tapak tangan bapa yang malakat di tampat2 tertentu.... mana2 yg dia duluan pigang la.. kamu aga2 apa yang dia pigang tu?? Very Happy
sia rasa, sia tau apa dia duluan pegang... tapi sia nda mau bagi tau.. Razz
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sun May 31, 2009 11:27 am

Yorut_orut wrote:
suba kamu pikir kalau betul2 super glue 'instant bond'.. jangan2 tapak tangan bapa yang malakat di tampat2 tertentu.... mana2 yg dia duluan pigang la.. kamu aga2 apa yang dia pigang tu?? Very Happy
saya tau apa yg dia duluan pegang, dia pegang sendiri punya, hehehehe... jd masih lg memegang sampai sekarang... Laughing
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sun May 31, 2009 9:18 pm

simbabalad wrote:
Yorut_orut wrote:
suba kamu pikir kalau betul2 super glue 'instant bond'.. jangan2 tapak tangan bapa yang malakat di tampat2 tertentu.... mana2 yg dia duluan pigang la.. kamu aga2 apa yang dia pigang tu?? Very Happy
saya tau apa yg dia duluan pegang, dia pegang sendiri punya, hehehehe... jd masih lg memegang sampai sekarang... Laughing

hehehe... masam butul jg jawapan kau tu....
Back to top Go down
Rambabi
Prebet
Prebet


Number of posts : 55
Registration date : 2009-01-31

PostSubject: Re: Papa & Mama   Mon Jun 01, 2009 12:36 am

dgn super glue???? hahaahahahahahahhhaaaa... ye, die masih memegang skarang tu, entah dah menangis gile... Smile
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Papa & Mama   Mon Jun 01, 2009 12:53 am

terpaksa buka kulit la tu... kasi jadi KUNGKUNG hahaha
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Papa & Mama   Mon Jun 01, 2009 1:16 am

Yorut_orut wrote:
simbabalad wrote:
Yorut_orut wrote:
suba kamu pikir kalau betul2 super glue 'instant bond'.. jangan2 tapak tangan bapa yang malakat di tampat2 tertentu.... mana2 yg dia duluan pigang la.. kamu aga2 apa yang dia pigang tu?? Very Happy
saya tau apa yg dia duluan pegang, dia pegang sendiri punya, hehehehe... jd masih lg memegang sampai sekarang... Laughing

hehehe... masam butul jg jawapan kau tu....

klu dia pegang sendiri punya napa tue mama pun nda pandai² keluar... scratch Very Happy
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Papa & Mama   Mon Jun 01, 2009 1:42 am

ally joe wrote:
Yorut_orut wrote:
simbabalad wrote:
Yorut_orut wrote:
suba kamu pikir kalau betul2 super glue 'instant bond'.. jangan2 tapak tangan bapa yang malakat di tampat2 tertentu.... mana2 yg dia duluan pigang la.. kamu aga2 apa yang dia pigang tu?? Very Happy
saya tau apa yg dia duluan pegang, dia pegang sendiri punya, hehehehe... jd masih lg memegang sampai sekarang... Laughing

hehehe... masam butul jg jawapan kau tu....

klu dia pegang sendiri punya napa tue mama pun nda pandai² keluar... scratch Very Happy

sebab tangan kanan dia pigang sendiri punya.. tangan kiri pigang tu mama punya... isk isk isk
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Papa & Mama   Mon Jun 01, 2009 11:29 am

hahaha....lojik juga la.
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Papa & Mama   Wed Jun 03, 2009 5:58 pm

atau pun tu mama pingang yg bapa punya... mo kasi tunud ba... hi hihihiii wakakakakaa.. Laughing masi memegang la tu....
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Papa & Mama   Wed Jun 03, 2009 5:59 pm

ini superglue ni betul2 malakat ni... sia perna tertry di hujung jari mo kasi malakat tiub tayar... trus malakat ba tu tiub sama hujung jari sia... Laughing tapi senang buka juga la sebenarnya...
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Papa & Mama   Wed Jun 03, 2009 10:56 pm

memang senang buka tapi kulit te ikut ba tu hahaha
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Papa & Mama   Today at 5:55 pm

Back to top Go down
 
Papa & Mama
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Humor & Fun-
Jump to: