To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Sun Jul 23, 2017 4:56 am

» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Sun Jul 23, 2017 4:54 am

» Formula Tarik Rezeki 2015
by xbest Wed Jul 12, 2017 6:36 am

» Need a help!
by limau123 Wed May 31, 2017 2:19 pm

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Thu May 11, 2017 9:56 am

» Fatherís Day ahead
by ahkeok Sun May 07, 2017 10:49 am

» Mother's day is just around the corner. What to buy???
by ahkeok Tue May 02, 2017 7:44 am

» Contoh Soalan Exam Online Pegawai Penerangan S41
by xbest Thu Apr 13, 2017 8:15 am

» Seminar Tajwid Luarbiasa Edisi Ramadhan 2017
by xbest Sat Apr 08, 2017 6:13 pm

» Panduan Google Adsense Pertama Malaysia 2017
by xbest Mon Mar 27, 2017 9:06 pm

» Tyre chitchat
by tungkelly Mon Mar 20, 2017 1:11 am

» Tips Dan Panduan Cari Kerja Kosong Di Singapura Yang Lengkap
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:41 am

» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:39 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Wed Mar 01, 2017 12:50 pm

» Cara Menjimatkan Membeli Dari Kedai Perabot Murah China
by SchulzCube Sat Feb 11, 2017 10:40 am

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

» Hard to reach out the text
by nurulazzin Fri Dec 30, 2016 4:43 pm

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
July 2017
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
CalendarCalendar

Share | 
 

 Papa & Mama

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal
avatar

Male Number of posts : 161
Age : 34
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 7:24 am

Di suatu pagi, seorang anak lelaki keluar dari biliknya dan bertanya pada neneknya:
"Nenek, mana Papa dan Mama?"
"Mereka masih di dalam bilik..." neneknya menjawab.
Anak itu tertawa kemudian sarapan sendirian lalu pergi sekolah. Ketika pulang.. anak lelaki bertanya lagi pada neneknya:

"Dimana Papa dan Mama?"
"Mereka masih di dalam bilik" neneknya kembali menjawab.
Anak itu tertawa geli, lalu menghabiskan makan tengaharinya dan pergi bermain. Malam harinya barulah anak lelaki tadi pulang untuk makan malam. Sebelum makan, si anak itu bertanya lagi pada neneknya:
"Di mana Papa dan Mama?"
"Masih di dalam bilik" jawab nenek.
Anak itu tertawa geli.
"Kenapa dari tadi aku perhatikan engkau ketawa saja?!" tanya neneknya dengan nada tinggi.
Si anak menjawab,
"Semalam Papa masuk ke bilik saya untuk meminta gel pelembab kulit, tapi saya bagi gam Super Glue..."
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 12:13 pm

rosak program...hahahaha
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 2:59 pm

disssss.. patut lah masih lagi melekat..si bapa bertungkus lumus mo mengasih tarik2 kali..hahaha
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 3:01 pm

hihihihiiiiii lusu serita ni..... sdh diurang malakat inda buli buka..... Laughing
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 3:31 pm

bijak tue anak...dia tau suda apa bapa dia mo buat tue jel...hahaha
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 3:33 pm

kasian..... panik+bapaluh2 sdh itu bapa mama inda tau apa mo buat..... takan panggil bumba.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 3:36 pm

akakakka....lucu Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 3:48 pm

super glue lg tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sat May 30, 2009 7:51 pm

suba kamu pikir kalau betul2 super glue 'instant bond'.. jangan2 tapak tangan bapa yang malakat di tampat2 tertentu.... mana2 yg dia duluan pigang la.. kamu aga2 apa yang dia pigang tu?? Very Happy
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal
avatar

Male Number of posts : 161
Age : 34
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sun May 31, 2009 2:16 am

Yorut_orut wrote:
suba kamu pikir kalau betul2 super glue 'instant bond'.. jangan2 tapak tangan bapa yang malakat di tampat2 tertentu.... mana2 yg dia duluan pigang la.. kamu aga2 apa yang dia pigang tu?? Very Happy
sia rasa, sia tau apa dia duluan pegang... tapi sia nda mau bagi tau.. Razz
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
simbabalad
Sarjan
Sarjan
avatar

Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sun May 31, 2009 11:27 am

Yorut_orut wrote:
suba kamu pikir kalau betul2 super glue 'instant bond'.. jangan2 tapak tangan bapa yang malakat di tampat2 tertentu.... mana2 yg dia duluan pigang la.. kamu aga2 apa yang dia pigang tu?? Very Happy
saya tau apa yg dia duluan pegang, dia pegang sendiri punya, hehehehe... jd masih lg memegang sampai sekarang... Laughing
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Papa & Mama   Sun May 31, 2009 9:18 pm

simbabalad wrote:
Yorut_orut wrote:
suba kamu pikir kalau betul2 super glue 'instant bond'.. jangan2 tapak tangan bapa yang malakat di tampat2 tertentu.... mana2 yg dia duluan pigang la.. kamu aga2 apa yang dia pigang tu?? Very Happy
saya tau apa yg dia duluan pegang, dia pegang sendiri punya, hehehehe... jd masih lg memegang sampai sekarang... Laughing

hehehe... masam butul jg jawapan kau tu....
Back to top Go down
Rambabi
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 55
Registration date : 2009-01-31

PostSubject: Re: Papa & Mama   Mon Jun 01, 2009 12:36 am

dgn super glue???? hahaahahahahahahhhaaaa... ye, die masih memegang skarang tu, entah dah menangis gile... Smile
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal
avatar

Male Number of posts : 161
Age : 34
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Papa & Mama   Mon Jun 01, 2009 12:53 am

terpaksa buka kulit la tu... kasi jadi KUNGKUNG hahaha
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Papa & Mama   Mon Jun 01, 2009 1:16 am

Yorut_orut wrote:
simbabalad wrote:
Yorut_orut wrote:
suba kamu pikir kalau betul2 super glue 'instant bond'.. jangan2 tapak tangan bapa yang malakat di tampat2 tertentu.... mana2 yg dia duluan pigang la.. kamu aga2 apa yang dia pigang tu?? Very Happy
saya tau apa yg dia duluan pegang, dia pegang sendiri punya, hehehehe... jd masih lg memegang sampai sekarang... Laughing

hehehe... masam butul jg jawapan kau tu....

klu dia pegang sendiri punya napa tue mama pun nda pandai≤ keluar... scratch Very Happy
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal
avatar

Male Number of posts : 161
Age : 34
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Papa & Mama   Mon Jun 01, 2009 1:42 am

ally joe wrote:
Yorut_orut wrote:
simbabalad wrote:
Yorut_orut wrote:
suba kamu pikir kalau betul2 super glue 'instant bond'.. jangan2 tapak tangan bapa yang malakat di tampat2 tertentu.... mana2 yg dia duluan pigang la.. kamu aga2 apa yang dia pigang tu?? Very Happy
saya tau apa yg dia duluan pegang, dia pegang sendiri punya, hehehehe... jd masih lg memegang sampai sekarang... Laughing

hehehe... masam butul jg jawapan kau tu....

klu dia pegang sendiri punya napa tue mama pun nda pandai≤ keluar... scratch Very Happy

sebab tangan kanan dia pigang sendiri punya.. tangan kiri pigang tu mama punya... isk isk isk
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Papa & Mama   Mon Jun 01, 2009 11:29 am

hahaha....lojik juga la.
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel
avatar

Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Papa & Mama   Wed Jun 03, 2009 5:58 pm

atau pun tu mama pingang yg bapa punya... mo kasi tunud ba... hi hihihiii wakakakakaa.. Laughing masi memegang la tu....
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel
avatar

Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Papa & Mama   Wed Jun 03, 2009 5:59 pm

ini superglue ni betul2 malakat ni... sia perna tertry di hujung jari mo kasi malakat tiub tayar... trus malakat ba tu tiub sama hujung jari sia... Laughing tapi senang buka juga la sebenarnya...
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal
avatar

Male Number of posts : 161
Age : 34
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Papa & Mama   Wed Jun 03, 2009 10:56 pm

memang senang buka tapi kulit te ikut ba tu hahaha
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Papa & Mama   

Back to top Go down
 
Papa & Mama
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Humor & Fun-
Jump to: