To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 6 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 6 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Tips Dan Teknik Pemasaran Tanpa Kos Yang Berkesan
by SchulzCube Thu Nov 16, 2017 6:07 pm

» Jualan HOT Produk Resell Rights Kombo 2017
by xbest Mon Nov 13, 2017 9:28 pm

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Sun Oct 29, 2017 12:57 am

» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Thu Sep 07, 2017 8:07 am

» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Sun Jul 23, 2017 4:56 am

» Formula Tarik Rezeki 2015
by xbest Wed Jul 12, 2017 6:36 am

» Need a help!
by limau123 Wed May 31, 2017 2:19 pm

» Fatherís Day ahead
by ahkeok Sun May 07, 2017 10:49 am

» Mother's day is just around the corner. What to buy???
by ahkeok Tue May 02, 2017 7:44 am

» Contoh Soalan Exam Online Pegawai Penerangan S41
by xbest Thu Apr 13, 2017 8:15 am

» Seminar Tajwid Luarbiasa Edisi Ramadhan 2017
by xbest Sat Apr 08, 2017 6:13 pm

» Panduan Google Adsense Pertama Malaysia 2017
by xbest Mon Mar 27, 2017 9:06 pm

» Tyre chitchat
by tungkelly Mon Mar 20, 2017 1:11 am

» Tips Dan Panduan Cari Kerja Kosong Di Singapura Yang Lengkap
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:41 am

» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:39 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Wed Mar 01, 2017 12:50 pm

» Cara Menjimatkan Membeli Dari Kedai Perabot Murah China
by SchulzCube Sat Feb 11, 2017 10:40 am

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

» Hard to reach out the text
by nurulazzin Fri Dec 30, 2016 4:43 pm

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar

Share | 
 

 Keningau KFC paling buruk

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
simbabalad
Sarjan
Sarjan
avatar

Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Wed Jun 17, 2009 7:34 pm

mcm sdh beberapa kali pula kfc keningau i kehabisan sos... hehehe... nampak sangat pengurusan lembab...
Back to top Go down
tiebisnes
Lans Koperal
Lans Koperal
avatar

Number of posts : 112
Registration date : 2009-06-07

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Thu Jun 18, 2009 12:34 am

kesian juga org keningau ni, kfc yg francaisnya canggih pun buli telepas pandang kalau di keningau! mangkali gaji tu manager tu sudah tertunggak 3 bulan... kerja pun inda semangat suda!
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal
avatar

Male Number of posts : 161
Age : 34
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Thu Jun 18, 2009 1:07 am

takkan KFC mau bankrup sudah sos pun x dapat beli aw aw awwwwwww
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Thu Jun 18, 2009 10:37 pm

hehehe... sampai sekarang saya masih geram lagi pasal makan kfc tempoh hari tiada sos... nasib baik beli, kalau free sdh saya buang sana tong sampah, atau suruh itu pekerja kfc tapau bawa pulang. Yg bikin geram lagi, bila saya tingu sana kaunter, masiiiiiiihhhh lagi durang jual kfc padahal tiada sos... berganti2 org dtg sana kaunter minta sos, semua balik tempat duduk dgn kecewa. Ada yg jalan sana sini dr meja ke meaj utk cari sos. Ramai yg sdh duduk tp lepas tu minta bakul/kotak utk tapau bawa pulang. Yg sana kaunter pun bikin geram juga, muka durang senyuuuuuummmm sj manis betul konon, padahal sdh kehabisan sos. Tiada notis pun bgtau habis sos. Tuan Mook, bgtau sepupu kau tu, suruh manager durang cari kerja lain...
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal
avatar

Male Number of posts : 161
Age : 34
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Fri Jun 19, 2009 2:35 am

gontulak wrote:
hehehe... sampai sekarang saya masih geram lagi pasal makan kfc tempoh hari tiada sos... nasib baik beli, kalau free sdh saya buang sana tong sampah, atau suruh itu pekerja kfc tapau bawa pulang. Yg bikin geram lagi, bila saya tingu sana kaunter, masiiiiiiihhhh lagi durang jual kfc padahal tiada sos... berganti2 org dtg sana kaunter minta sos, semua balik tempat duduk dgn kecewa. Ada yg jalan sana sini dr meja ke meaj utk cari sos. Ramai yg sdh duduk tp lepas tu minta bakul/kotak utk tapau bawa pulang. Yg sana kaunter pun bikin geram juga, muka durang senyuuuuuummmm sj manis betul konon, padahal sdh kehabisan sos. Tiada notis pun bgtau habis sos. Tuan Mook, bgtau sepupu kau tu, suruh manager durang cari kerja lain...

sepupu sia cakap diorang mau berenti kerja d kfc sebab pengurusan dia tidak memuaskan...
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Fri Jun 19, 2009 7:35 pm

Tutup jg kfc keningau ni lama2..tdk merasa ayam kfc lah org keningau nanti ni. Apapun, diharap kelemahan seumpama itu dpt diatasi oleh kfc.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
alphawaves
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Fri Jun 19, 2009 9:53 pm

MooK wrote:
gontulak wrote:
hehehe... sampai sekarang saya masih geram lagi pasal makan kfc tempoh hari tiada sos... nasib baik beli, kalau free sdh saya buang sana tong sampah, atau suruh itu pekerja kfc tapau bawa pulang. Yg bikin geram lagi, bila saya tingu sana kaunter, masiiiiiiihhhh lagi durang jual kfc padahal tiada sos... berganti2 org dtg sana kaunter minta sos, semua balik tempat duduk dgn kecewa. Ada yg jalan sana sini dr meja ke meaj utk cari sos. Ramai yg sdh duduk tp lepas tu minta bakul/kotak utk tapau bawa pulang. Yg sana kaunter pun bikin geram juga, muka durang senyuuuuuummmm sj manis betul konon, padahal sdh kehabisan sos. Tiada notis pun bgtau habis sos. Tuan Mook, bgtau sepupu kau tu, suruh manager durang cari kerja lain...

sepupu sia cakap diorang mau berenti kerja d kfc sebab pengurusan dia tidak memuaskan...

Ketara butul kfc tu enda berapa sampin pengurusan. jangan cakap kastumor, sedangkan staff sendiri pun tidak puas hati.
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Jun 21, 2009 9:39 pm

Sepatutnya masalah mcm ni tdk timbul lg trutama bg firma yg besar sprt kfc ni wlupun cuma francais. Kelemahan pngurusan sesebuah organisasi seringkali jd penyebab prniagaan akan
jatuh bankrap..harap kelemahan itu tdk berulang lg di masa akan dtg.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Jun 21, 2009 9:48 pm

semua drpd pengurusan, mgkin sdh terbang dia tu...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Jun 21, 2009 10:15 pm

Harap bla suda trbang itu manager..sospun sudah ada..hihii.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Jun 21, 2009 10:26 pm

walaupun kehabisan sos ni susah utk berlaku, tp bila berlaku cukup utk membuatkan pelanggan meradang... dan lama baru balik...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Jun 21, 2009 10:56 pm

Tggl lg kfc di bandar2 kecil ini cuma 1, kalu mcm yg di bndar2 besar sampai 2,3..lain lg A&W, sugar bun, marry brown dll..lingkup tu kfc tu, teda org suda mo pg mkn sana.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Jun 21, 2009 11:19 pm

itulah tu, nasib baik di pekan kecil mcm keningau, so tiada pilihan lain, terpaksa dtg juga masuk kfc... kalau di bandar besar mcm kk, pasti org lari pg tempat lain...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Jun 21, 2009 11:42 pm

Bandar besar mmg banyak pilihan..A&W ada, UMW ada BMW pun ada.. Shocked Razz
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
kayumanis19
Prebet
Prebet


Number of posts : 1
Registration date : 2010-08-08

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Aug 08, 2010 1:13 am

HAHAHA...gontulaK...
npa ko x mnta sos dlm pek2 tu jaa klu kfc keningau tyme tu hbs stok cili uda yg di botol..?
pena ada urg ksitau sy,dia ckp tu kn lmbt smpi stok sos cili/tomato dari kk dya ckp klu mcm hbs uda tu stok sos...tu hari sy mkn d sna pn,,okay jaa...mkin mntap tu kfc keningau skg..skg kfc sna mkin maju udaa,,sdh kna renovate
Back to top Go down
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral
avatar

Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Aug 08, 2010 1:53 pm

Nanti kalou sya kana numbol sya bali itu kfc sana...... Very Happy
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar
avatar

Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Aug 08, 2010 4:40 pm

haha... bikin rusak mud juga ba pigi makan kfc kalo tdk cukup. mgkin time tu ngam2 c tompinai gontulak tdk brselera makan, kecuali satu2nya makanan yg paling sedap dia rsa, iaitu KFC, trus... sana kfcpun serba kekurangan, adoinaaa... lemah trus semangat c tompinai gontulak. silap2 jadi kenangan pahit pula p makan sana, haaahaha...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Aug 08, 2010 8:11 pm

kalou sia, sdh sia pigi bom...... lusu juga kfc buli abis sos.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral
avatar

Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Aug 08, 2010 10:27 pm

Buli tukal dia punya mineger itu....nda pandai simak situk kali..... Very Happy
Back to top Go down
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 435
Registration date : 2008-09-06

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Aug 08, 2010 10:34 pm

first time saya dgr kfc kehabisan stok sos, hehehe...
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral
avatar

Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Tue Aug 10, 2010 9:55 pm

Mangkali telah berlaku satu kemalangan luri sos sana jalan bah...pasal itu la situk gagal dapat dibekalkan...kalou sya....sya pilih saja la kfc yang spicy itu...sadap juga kasi ratah, nda ada sos pun sadap juga.... Very Happy
Back to top Go down
savefrance
Prebet
Prebet


Number of posts : 3
Registration date : 2010-07-12

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Tue Sep 21, 2010 11:50 pm

Buruuukkkzzz jugaazzz tuuzz..abizzz sosszzz...Hahahaha!!! bagus panggang ayam kampung ja d rumah..
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Wed Sep 22, 2010 12:05 pm

hihihihihiihihiiiiiii..... ada juga balaku begini......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral
avatar

Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Thu Sep 23, 2010 9:05 pm

Hihihihihi......jangan bah kamu gaman.....mungkin sedikit kemalangan saja bah itu.....maafkan la KFC itu k........ Laughing
Back to top Go down
simonsinopsis
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 37
Age : 37
Location : Keningau
Registration date : 2010-11-19

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Fri Nov 19, 2010 10:12 am


bukan tu je habis tisu paper pandai habis nasib tu bangku dan meja tidak habis...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   

Back to top Go down
 
Keningau KFC paling buruk
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Districts in Sabah :: Keningau-
Jump to: