To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Keningau KFC paling buruk

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Wed Jun 17, 2009 7:34 pm

mcm sdh beberapa kali pula kfc keningau i kehabisan sos... hehehe... nampak sangat pengurusan lembab...
Back to top Go down
tiebisnes
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 112
Registration date : 2009-06-07

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Thu Jun 18, 2009 12:34 am

kesian juga org keningau ni, kfc yg francaisnya canggih pun buli telepas pandang kalau di keningau! mangkali gaji tu manager tu sudah tertunggak 3 bulan... kerja pun inda semangat suda!
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Thu Jun 18, 2009 1:07 am

takkan KFC mau bankrup sudah sos pun x dapat beli aw aw awwwwwww
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Thu Jun 18, 2009 10:37 pm

hehehe... sampai sekarang saya masih geram lagi pasal makan kfc tempoh hari tiada sos... nasib baik beli, kalau free sdh saya buang sana tong sampah, atau suruh itu pekerja kfc tapau bawa pulang. Yg bikin geram lagi, bila saya tingu sana kaunter, masiiiiiiihhhh lagi durang jual kfc padahal tiada sos... berganti2 org dtg sana kaunter minta sos, semua balik tempat duduk dgn kecewa. Ada yg jalan sana sini dr meja ke meaj utk cari sos. Ramai yg sdh duduk tp lepas tu minta bakul/kotak utk tapau bawa pulang. Yg sana kaunter pun bikin geram juga, muka durang senyuuuuuummmm sj manis betul konon, padahal sdh kehabisan sos. Tiada notis pun bgtau habis sos. Tuan Mook, bgtau sepupu kau tu, suruh manager durang cari kerja lain...
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Fri Jun 19, 2009 2:35 am

gontulak wrote:
hehehe... sampai sekarang saya masih geram lagi pasal makan kfc tempoh hari tiada sos... nasib baik beli, kalau free sdh saya buang sana tong sampah, atau suruh itu pekerja kfc tapau bawa pulang. Yg bikin geram lagi, bila saya tingu sana kaunter, masiiiiiiihhhh lagi durang jual kfc padahal tiada sos... berganti2 org dtg sana kaunter minta sos, semua balik tempat duduk dgn kecewa. Ada yg jalan sana sini dr meja ke meaj utk cari sos. Ramai yg sdh duduk tp lepas tu minta bakul/kotak utk tapau bawa pulang. Yg sana kaunter pun bikin geram juga, muka durang senyuuuuuummmm sj manis betul konon, padahal sdh kehabisan sos. Tiada notis pun bgtau habis sos. Tuan Mook, bgtau sepupu kau tu, suruh manager durang cari kerja lain...

sepupu sia cakap diorang mau berenti kerja d kfc sebab pengurusan dia tidak memuaskan...
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Fri Jun 19, 2009 7:35 pm

Tutup jg kfc keningau ni lama2..tdk merasa ayam kfc lah org keningau nanti ni. Apapun, diharap kelemahan seumpama itu dpt diatasi oleh kfc.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Fri Jun 19, 2009 9:53 pm

MooK wrote:
gontulak wrote:
hehehe... sampai sekarang saya masih geram lagi pasal makan kfc tempoh hari tiada sos... nasib baik beli, kalau free sdh saya buang sana tong sampah, atau suruh itu pekerja kfc tapau bawa pulang. Yg bikin geram lagi, bila saya tingu sana kaunter, masiiiiiiihhhh lagi durang jual kfc padahal tiada sos... berganti2 org dtg sana kaunter minta sos, semua balik tempat duduk dgn kecewa. Ada yg jalan sana sini dr meja ke meaj utk cari sos. Ramai yg sdh duduk tp lepas tu minta bakul/kotak utk tapau bawa pulang. Yg sana kaunter pun bikin geram juga, muka durang senyuuuuuummmm sj manis betul konon, padahal sdh kehabisan sos. Tiada notis pun bgtau habis sos. Tuan Mook, bgtau sepupu kau tu, suruh manager durang cari kerja lain...

sepupu sia cakap diorang mau berenti kerja d kfc sebab pengurusan dia tidak memuaskan...

Ketara butul kfc tu enda berapa sampin pengurusan. jangan cakap kastumor, sedangkan staff sendiri pun tidak puas hati.
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Jun 21, 2009 9:39 pm

Sepatutnya masalah mcm ni tdk timbul lg trutama bg firma yg besar sprt kfc ni wlupun cuma francais. Kelemahan pngurusan sesebuah organisasi seringkali jd penyebab prniagaan akan
jatuh bankrap..harap kelemahan itu tdk berulang lg di masa akan dtg.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Jun 21, 2009 9:48 pm

semua drpd pengurusan, mgkin sdh terbang dia tu...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Jun 21, 2009 10:15 pm

Harap bla suda trbang itu manager..sospun sudah ada..hihii.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Jun 21, 2009 10:26 pm

walaupun kehabisan sos ni susah utk berlaku, tp bila berlaku cukup utk membuatkan pelanggan meradang... dan lama baru balik...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Jun 21, 2009 10:56 pm

Tggl lg kfc di bandar2 kecil ini cuma 1, kalu mcm yg di bndar2 besar sampai 2,3..lain lg A&W, sugar bun, marry brown dll..lingkup tu kfc tu, teda org suda mo pg mkn sana.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Jun 21, 2009 11:19 pm

itulah tu, nasib baik di pekan kecil mcm keningau, so tiada pilihan lain, terpaksa dtg juga masuk kfc... kalau di bandar besar mcm kk, pasti org lari pg tempat lain...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Jun 21, 2009 11:42 pm

Bandar besar mmg banyak pilihan..A&W ada, UMW ada BMW pun ada.. Shocked Razz
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
kayumanis19
Prebet
Prebet


Number of posts : 1
Registration date : 2010-08-08

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Aug 08, 2010 1:13 am

HAHAHA...gontulaK...
npa ko x mnta sos dlm pek2 tu jaa klu kfc keningau tyme tu hbs stok cili uda yg di botol..?
pena ada urg ksitau sy,dia ckp tu kn lmbt smpi stok sos cili/tomato dari kk dya ckp klu mcm hbs uda tu stok sos...tu hari sy mkn d sna pn,,okay jaa...mkin mntap tu kfc keningau skg..skg kfc sna mkin maju udaa,,sdh kna renovate
Back to top Go down
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Aug 08, 2010 1:53 pm

Nanti kalou sya kana numbol sya bali itu kfc sana...... Very Happy
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Aug 08, 2010 4:40 pm

haha... bikin rusak mud juga ba pigi makan kfc kalo tdk cukup. mgkin time tu ngam2 c tompinai gontulak tdk brselera makan, kecuali satu2nya makanan yg paling sedap dia rsa, iaitu KFC, trus... sana kfcpun serba kekurangan, adoinaaa... lemah trus semangat c tompinai gontulak. silap2 jadi kenangan pahit pula p makan sana, haaahaha...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Aug 08, 2010 8:11 pm

kalou sia, sdh sia pigi bom...... lusu juga kfc buli abis sos.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Aug 08, 2010 10:27 pm

Buli tukal dia punya mineger itu....nda pandai simak situk kali..... Very Happy
Back to top Go down
Admin
Admin


Number of posts : 435
Registration date : 2008-09-06

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Sun Aug 08, 2010 10:34 pm

first time saya dgr kfc kehabisan stok sos, hehehe...
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Tue Aug 10, 2010 9:55 pm

Mangkali telah berlaku satu kemalangan luri sos sana jalan bah...pasal itu la situk gagal dapat dibekalkan...kalou sya....sya pilih saja la kfc yang spicy itu...sadap juga kasi ratah, nda ada sos pun sadap juga.... Very Happy
Back to top Go down
savefrance
Prebet
Prebet


Number of posts : 3
Registration date : 2010-07-12

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Tue Sep 21, 2010 11:50 pm

Buruuukkkzzz jugaazzz tuuzz..abizzz sosszzz...Hahahaha!!! bagus panggang ayam kampung ja d rumah..
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Wed Sep 22, 2010 12:05 pm

hihihihihiihihiiiiiii..... ada juga balaku begini......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Thu Sep 23, 2010 9:05 pm

Hihihihihi......jangan bah kamu gaman.....mungkin sedikit kemalangan saja bah itu.....maafkan la KFC itu k........ Laughing
Back to top Go down
simonsinopsis
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 37
Age : 36
Location : Keningau
Registration date : 2010-11-19

PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Fri Nov 19, 2010 10:12 am


bukan tu je habis tisu paper pandai habis nasib tu bangku dan meja tidak habis...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Keningau KFC paling buruk   Today at 7:37 pm

Back to top Go down
 
Keningau KFC paling buruk
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Districts in Sabah :: Keningau-
Jump to: