To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 MCMana kamu berporum?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: MCMana kamu berporum?   Mon Jun 15, 2009 9:28 pm

ba... sia buka serita sikit pasal beporum ini. Kamu ada cara2 ka, atau mind set apabila berporum?

saya mula dulu la aa...

dulu mula2 sya berporum (dlm dua tahun suda la...), sia rasa takut betul mo masuk idea2 dlm beporum, takut kana kasi katawa! Mula2 saya masuk sya tingu siring2 sja, komen sana sini tapi mcm nda kana layan. Lepas tu sia buka post lagi... adaka patut, tiada yg jawab ba tred pertama sya tu. Malu juga oooo .......

tapi lepas tu....... Laughing
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: MCMana kamu berporum?   Mon Jun 15, 2009 11:58 pm

Saya ada mengikuti tuan sioksondiri dalam forum lain..satu yg saya suka dengan siok ni ialah pos2 dia yg cool saja.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: MCMana kamu berporum?   Tue Jun 16, 2009 12:43 am

sia pula, mula2 dulu, kuntrul abis bila mo post, takut inda sama standard dingan post2 urang lain..... bila mula2 buka thread, salalu pigi tingu ada sudakah yg pigi mambalas..... Smile kalou ada, aduinaaaa hepi butul..... kalou indada, rasa kesiwa..... sakali sikarang, kana2 lg sudah jd marshal ni, siapa yg tambirang2, sia lawan lg tambirang, hihihihiiiii..... inda bah, main2 sj......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: MCMana kamu berporum?   Tue Jun 16, 2009 10:28 am

SiokSondri wrote:
ba... sia buka serita sikit pasal beporum ini. Kamu ada cara2 ka, atau mind set apabila berporum?

saya mula dulu la aa...

dulu mula2 sya berporum (dlm dua tahun suda la...), sia rasa takut betul mo masuk idea2 dlm beporum, takut kana kasi katawa! Mula2 saya masuk sya tingu siring2 sja, komen sana sini tapi mcm nda kana layan. Lepas tu sia buka post lagi... adaka patut, tiada yg jawab ba tred pertama sya tu. Malu juga oooo .......

tapi lepas tu....... Laughing

Sia pula tdk pernah mmikirkan soal post2..yg sia tau buat post, samada org reply ka tdk, itu tdk jd soal..macam over confident ba mangkali (masam tmbirang sikit pulak sia ni rupanya) hihiii..Tp mujur, setiap post sia, ada sj yg reply..tred yg sia buatpun banyak yg reply..kdg2 tred tu sia sndiri tdk lg peduli tp org lain sambung2.

Cuma, mula2 hal2 yg panas, seksi, joke sia tdk berapa minat..jd masa itu kurang sikit geng sia. Bila tau bgtu, semua section sia sapu..barulah allrounder..jd dptlah terus brporum terutama ilsf dan SF. Banyak jg forum/blog lain sia masuk tp hanya dua ini yg aktip..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: MCMana kamu berporum?   Tue Jun 16, 2009 10:09 pm

alphawaves wrote:
Saya ada mengikuti tuan sioksondiri dalam forum lain..satu yg saya suka dengan siok ni ialah pos2 dia yg cool saja.

hi hiii... tiga batal pinsil pun buli muat di lubang idung sia sikarang ni... Laughing

bila makin lama beporum, makin rasa "ramai" pula kawan, walaupun inda perna berjumpa mcm tuan alpha, pukutarap, bushido, monkey, mectalika dll... tapi sia rasa kalau kita semua bejumpa pun pasti bekawan abis juga...

tapi ada juga yg kasi sakit ati ooo dlm beberapa porum tu..
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: MCMana kamu berporum?   Wed Jun 17, 2009 8:23 pm

SiokSondri wrote:
alphawaves wrote:
Saya ada mengikuti tuan sioksondiri dalam forum lain..satu yg saya suka dengan siok ni ialah pos2 dia yg cool saja.

hi hiii... tiga batal pinsil pun buli muat di lubang idung sia sikarang ni... Laughing

bila makin lama beporum, makin rasa "ramai" pula kawan, walaupun inda perna berjumpa mcm tuan alpha, pukutarap, bushido, monkey, mectalika dll... tapi sia rasa kalau kita semua bejumpa pun pasti bekawan abis juga...

tapi ada juga yg kasi sakit ati ooo dlm beberapa porum tu..

Saya setuju tuan siok..nama2 yg tuan siok sebut itu sendiri adalah nama yg saya anggapnya seperti betul2 kawan walaupun tidak pernah berjumpa. mgkin kalau ada rezeki lah di lain hari mungkita kita boleh open table ni. Very Happy
Back to top Go down
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: MCMana kamu berporum?   Wed Jun 17, 2009 8:32 pm

saya join kamu bolehkah? hehehe... jeles pula sama kamu semua ni...
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: MCMana kamu berporum?   Wed Jun 17, 2009 8:34 pm

bulih bah simbalabad. endada masalah. Very Happy
Back to top Go down
tiebisnes
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 112
Registration date : 2009-06-07

PostSubject: Re: MCMana kamu berporum?   Thu Jun 18, 2009 12:14 am

sa pula mo berforum ni mau cari kawan2 yg bole sama-sama cari makan... inda tau la akan jumpa ka tidak. Tiada "mind set" juga... cuma kalau telebih tu minta maaf la kkkk....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: MCMana kamu berporum?   Today at 10:17 pm

Back to top Go down
 
MCMana kamu berporum?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: