To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Malam pertama atau Kali pertama?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Malam pertama atau Kali pertama?   Wed Jun 24, 2009 8:19 am

Malam pertama biasanya dikaitkan dengan malam pengantin. Tapi adakah itu benar-benar malam pertama bagi mereka? Masih releven kah istilah malam pertama itu? ......... Very Happy
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Wed Jun 24, 2009 3:27 pm

Kalu ikut zaman dulu, mlm prtama itu merujuk kpd kali pertama bg kedua2 org pasangan itu..masing2 baru mo pecah dara dn teruna..tp skrg, agak payah dipastikan kesahihan dara dan teruna. Namun bgtu, istilah mlm prtama masih jg buli dirujuk sbg istilah yg mgkn tdk lg mrujuk kpd dara/teruna..tp yg jelas, kali prtama selepas sah jd suami isteri.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
rumputt
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 49
Age : 35
Location : Komuniti Utara Sabah
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Wed Jun 24, 2009 4:54 pm

Mungkin pandangan ini terkeluar dr makna yang kita sedia fahami tp ada jg yg cuba bergurau dengan perkataan malam pertama ni dg mngatakan bhw malam pertama ialah malam dia mula2 ehem..ehemm...ndataulaa sama ada yg sah sdh atau tidak Laughing dan kali pertama itulah yg dikatakannya sbg malam pertama...
Back to top Go down
http://utarasabah.net
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Wed Jun 24, 2009 6:12 pm

Wah teriam kasih tuan orut, bagus topik ini di bincangkan. bah forumer2 semua..apa lagi, betulkah malam pertama ini sebagai malam pertama bagi mereka dan kalau tidak apakah istilah 'malam pertama' ini masih relevan? dan kalau tidak relevan apakah pula hujah2 anda utk menepisnya?

Mari kita kasih explore sikit topik tuan orut ini.
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Wed Jun 24, 2009 7:38 pm

'Malam pertama' bagi pasangan pengantin tidur bersama sebagai suami isteri yang sah......... ini ngam lah. Tapi kalau dikatakan sama-sama kali pertama merasa 'anu'.. masam saya inda parcaya bah.
Mungkin ramai dikalangan pasangan pengantin zaman sekarang tak ingatpun bila (hari dan bulan) kali pertama mereka 'anu'...hehehe...
Ada dikalangan pengantin yang senyum2 saja bila diusik dengan kata-kata, "bah salamat menikmati malam pertama"..


Last edited by Yorut_orut on Sat Jun 27, 2009 11:35 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
tiebisnes
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 112
Registration date : 2009-06-07

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Wed Jun 24, 2009 7:55 pm

sebenarnya orang ucap tahniah sama org yg baru kawin tu adalah kerana tahniah sudah "merasa"... dan selalunya adalah waktu kawin dan selepas malam pertama! jadi dlm keadaan sekarang ini sala mo ucap tahniah awal2 pasal kebanyakkan dorang suda on tu...!
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Wed Jun 24, 2009 8:01 pm

Sia rasa istilah yg paling tepat sekali memandangkan zaman ini bkn lg zaman yg trlalu mementingkn soal dara atau teruna ialah "pengalaman pertama" buat kerja org dewasa.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Wed Jun 24, 2009 11:13 pm

bagus topik tuan orut ini..... sia parsaya drpd pangalaman ni, hihihihiiiii..... ok bah tu tuan orut..... biasa baitu...... Very Happy

samada itu pirst time atau sdh ber'time2', itu susa mo tau tu..... apa lagi masa betunang sdh salalu sama2 sana sini masam laki bini, takan bepigang2 tanga sj...... kalou sia, mungkinlah.... tp kalou urang lain, susah mo parsaya..... Laughing time tingu jauh2 pun buli pikir masam2, apa lagi kalou tingu2 dapan mata...... dulu sia ingat sia ada serita pasal anjing yg inda mo makan taie bah, tp inda ingat sdh di mana...... mula2 bila tejumpa taie, dia sium sj, lapas tu turus jalan.... lain kali tejumpa taie lagi, lapas sium turus jalan juga, inda paduli...... lain kali jumpa taie lagi, sium lagi sambil bepikir, mgkin ok baini, suba try sikit..... aduinaaaaaa sadap bah pula ini taie ini..... lapas hari itu, asal tejumpa taie, kompom makan inda tulak..... kalou inda tejumpa taie, mansari2 lagi..... itu anjing yg ada kuntrul, mgkin ada disiplin, tp masamana anjing yg lamah disiplin, misti asal jumpa taie, akan dilahap senikmat2nya kasadapan itu taie.....

siapa satuju sakapan sia, jgn lupa klik..... tulung2 urang susah bah..... Smile
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Thu Jun 25, 2009 12:22 am

saya sukung gaman..nah saya klik sudah reputasi kao tu..
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Thu Jun 25, 2009 9:19 am

deleted...


Last edited by Yorut_orut on Sat Jun 27, 2009 11:43 am; edited 1 time in total (Reason for editing : noinduaan)
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Thu Jun 25, 2009 9:46 am

pukutarap wrote:
bagus topik tuan orut ini..... sia parsaya drpd pangalaman ni, hihihihiiiii..... ok bah tu tuan orut..... biasa baitu......
saya urang lama bah.. so time tu belum barapa lagi..hehehe.... tpi sikarang, uina di belakang dewan badminton pun ada yg ambil kasampatan. Ibubapa pikir anaknya pigi main bdminton.. tau2 pi main 'miutminton'.
Quote :
takan bepigang2 tangan sj...... kalou sia, mungkinlah.... tp kalou urang lain, susah mo parsaya.....
Buli parsaya kah ini?
Quote :
time tingu jauh2 pun buli pikir masam2, apa lagi kalou tingu2 dapan mata...... dulu sia ingat sia ada serita pasal anjing yg inda mo makan taie bah, tp inda ingat sdh di mana...... mula2 bila tejumpa taie, dia sium sj, lapas tu turus jalan.... lain kali tejumpa taie lagi, lapas sium turus jalan juga, inda paduli...... lain kali jumpa taie lagi, sium lagi sambil bepikir, mgkin ok baini, suba try sikit..... aduinaaaaaa sadap bah pula ini taie ini..... lapas hari itu, asal tejumpa taie, kompom makan inda tulak..... kalou inda tejumpa taie, mansari2 lagi..... itu anjing yg ada kuntrul, mgkin ada disiplin, tp masamana anjing yg lamah disiplin, misti asal jumpa taie, akan dilahap senikmat2nya kasadapan itu taie.....
susah saya mau tarjamah misalan tuan jeneral ini. takkan banda tu di ibaratkan taie.
Bagi saya, saya ibaratkan pasangan batunang ini seperti striker dan penjaga gul bulasipak. sebelum kana gul,panjanjaga gul barabis butul mau jaga gawang dia. lapas kana gul satu kali masih lagi mau cuba barabis jaga.. mana tau inda keguulan kali yang kedua atau ketiga. tapi bila kana juga kali kedua dan ketiga... turus dia kurang paduli suda.. gul pun guul la dia bilang pasal sudah indada harapan suda. si penjaring gul pula semakin mahir mengasi jaring... bom (ini sual penjaring dan mempertahankan gawang gol.. tiada kaitan dengan siuk ka menjaring atau siuk kah kana guul.. serita pasal siuk.. lain misalan pula lah)

Diharapkan semua 'penjaring gul handalan' di luar sana tidak mamandang randah 'penjaga gul' yang kana jaringan banyak. bukan salah diurang bah itu tapi kamu yang handal sangat mangasi jaring gul... Very Happy terimalah panjaga gul ini dalam pasukan kamu kalau ada kekusungan. ingatlah bahawa tiada panjaga gul yang inda paranah kana guul walau satu jaringanpun. kadang2 tu gul sendiripun ada..kihkihkih.... Laughing

Para 'depender'.. jalankan peranan kamu dengan baik, kalau kamu lemah..jng harap penjaga gawang boleh mempertahankan gawangnya. Jgn salahkan striker lawan saja, itu memang peranan mereka sebagai pasukan musuh. Ingatlah bahawa kamupun musuh bagi mereka....kalau kamu handal, kamupun bulih kasi jaring di gawang gul sebelah sana....hihihihi...
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Thu Jun 25, 2009 12:03 pm

pukutarap Quote:
Quote :
takan bepigang2 tanga sj...... kalou sia, mungkinlah.... tp kalou urang lain, susah mo parsaya....
tai tasu laa..( ngehehehe....sa belajar ni istilah dari kawan ni hari.dia cakap gitu bila dia baca ni komen FM kita.....)
yorut_orut Quote:
Quote :
Buli parsaya kah ini?
sudah tentu tidak buleh parsaya.....
yorut, cuba ko imajen, masa dlm keadaan tu , bila datang tu perasaan sama ingatan dlm kepala utak si tarap, berabis abis dia 'menandasalib'.....amen amen amen dlam hati...mula2 ok..tapi bila balik rumah, dia terpikir semula..."aduinaaa....knapa la sa nda cuba saja ..yg ringan2 pun jadi ;la bah...kissing2 kah..."....sa tanya sama member lelaki yg memang biasa ni benda ni...karauuuuu dia ketawa..itu pun mo tanya kaa dia bilang sama sa...mo tau cuba bah...syiok bah tu barang tu dia bilang....tapi kena pandai ayat ppuan laa...
atukoi...sa bilang...matai la macam ni..macam mo tau kalau pasangan lelaki ni sudah 'buka plastik'...berfikir panjang terus oooh...lain la kalau ppuan, terus kena tau....
betul tidak.....?
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Thu Jun 25, 2009 7:24 pm

hihihihiiiii daling sia ni salalu satuju sama sia...... ini yg butul2 bikin sia suka sama dia ni..... Smile taie tasu dia bilang? hihihihiiiii.... dia satuju sama sia sabanarnya tu...... Very Happy

masam sia satuju jugalah itu serita panjaga gul si tuan orut..... masam ngam juga..... jd siapa2 panjaring yg handal tu, kasi jaring lagi banyak2, hihihiihiiiii..... tp kasi jaring baik2lah, dan bukan sambarang sj kasi gul..... kau register pamain bula dulu baru selisa + bibas kasi gul.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
x-spy
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 183
Registration date : 2009-04-02

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Thu Jun 25, 2009 8:40 pm

macam mana tuang general tarap kalau gul memang bulih gul..tapi bula enda dapat masuk2? Twisted Evil
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Thu Jun 25, 2009 8:43 pm

itu ada masalah bula kalou begitu, mgkin inda sukup angin, sudah pansit..... Very Happy kalou kana pom pun inda juga pandai kambang2.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
x-spy
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 183
Registration date : 2009-04-02

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Thu Jun 25, 2009 8:45 pm

maksud saya tiang gul kicik bah mangkali..mangkali lah.. No
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Thu Jun 25, 2009 9:15 pm

hihihihiiii adakah tiang gul kisil? Smile
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Fri Jun 26, 2009 10:56 am

kili kili btul punya komen.... Mad

weiii x-spy...ko maksudkan tiang gol ko ka itu?

Razz

matai naaaah....
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Fri Jun 26, 2009 4:26 pm

hihihiihihi..... hahahahahaha...... nah talain sdh katawa sia...... Laughing sia rasa dia sakap pasal tiang gul dia yg kisil, hihihihiiiii......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Sat Jun 27, 2009 12:22 pm

Monkey wrote
Quote :

yorut, cuba ko imajen, masa dlm keadaan tu , bila datang tu perasaan sama ingatan dlm kepala utak si tarap, berabis abis dia 'menandasalib'.....amen amen amen dlam hati...mula2 ok..tapi bila balik rumah, dia terpikir semula..."aduinaaa....knapa la sa nda cuba saja ..yg ringan2 pun jadi ;la bah...kissing2 kah..."....sa tanya sama member lelaki yg memang biasa ni benda ni...karauuuuu dia ketawa..itu pun mo tanya kaa dia bilang sama sa...mo tau cuba bah...syiok bah tu barang tu dia bilang....tapi kena pandai ayat ppuan laa...
atukoi...sa bilang...matai la macam ni..macam mo tau kalau pasangan lelaki ni sudah 'buka plastik'...berfikir panjang terus oooh...lain la kalau ppuan, terus kena tau....
betul tidak..
...?

hehehe... komen ko ni monkey mcm mau kasi kana balik sama si p/tarap. Ialah... mula2 inda mau (macam misalan dia mengenai anjing dan taie) tapi last2 katagih juga dia tu..hahahaha..

'buka plastik'...?? hehehe... memang susah sikit mau tau lalaki yg suda buka plastik pasal diurang ini mimang indada plastik atau plastik diurang ini invisible bah...hihihi...
tantulah sanang mau tau parampuan yg suda buka plastik tapi untuk menentukan sama ada plastik itu dibuka dengan sengaja atau tidak, susah mau tau. kecualilah kalau plastik tu dikasi kuyak habissssssss sampai barang yg dibungkuspun masam lusuh sikit sudah... ini inda syak lagi mimang singaja dikasi kuyak habissss sampai tiada sisa sudah.. Laughing
Back to top Go down
tiebisnes
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 112
Registration date : 2009-06-07

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Sun Jun 28, 2009 10:33 pm

bagi saya la... alangka baik dan seronoknya kalau tiap2 ari malam pertama dan kali pertama, tapi ini inda mungkin berlaku! sebab lepas pertama kali, takkan pertama kali lagi... banyak duit pasang 3 juta gundik pun inda kejadian juga kali2 pertama kali....!
Back to top Go down
tiebisnes
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 112
Registration date : 2009-06-07

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Sun Jun 28, 2009 10:35 pm

cerita ttg buka plastik ni... ar itu saya tenampak "avanza" kawan sia.. .plat number SAAxxxxD tapi masi ada plastik... sia tanya kenapa, dia jawab... "saja ba... supaya orang nampak masi baru" dia bilang.

jadi, plastik ni buli di lakonkan!!!! ha hah haa... Twisted Evil
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Mon Jun 29, 2009 7:18 pm

hihihihiiiii..... sia mo bungkuslah pikap 'vigo' tua sia tu plastik supaya urang bilang baru..... Smile

pasal membuka2 plastik ni, masam si tuan orut sakap, lalaki mimang indada plastik..... itulah spesel lalaki..... mo buat masamanakan..... tp kalou sia, indalah sia paduli butul pasal plastik, yg penting barang masi bagus, atau bulum nampak rusak, sia ok sj, kalou sia tingu masi ok, bah buli bah kalou kao..... hihi..... mo tingu, kalou sakali tingu masam masi ok, bah on sjlah.... masam itu pesen juga bah, si monkey bilang biar urang bilang bida, yg penting hati suka, bah on sj..... tp kalou katara itu parampuan yg mimang gatal2 minta buka plastik, dan banyak sdh urang yg guna lapas buka plastik, aduinaaaa..... sia tandang kasi guling sana lungkang.....

*kalou urang meningu butul pasal plastik2 ni, kesianlah samua yg janda2 tu...... masamanapun, bagus bah itu saikuluji kalou kita sendiri yg membuka plastik, sabap kita tau barang butul2 baru..... Smile
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Tue Jun 30, 2009 10:01 am

'plastik saja inda barapa penting bah. yang penting ialah kualiti 'barang' tersebut. kalau barang yang tidak berkualiti walaupun masih bebungkus plastik pun inda guna juga....

hehehe...masam kaluar tupik sudah ini... Very Happy
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Tue Jun 30, 2009 1:23 pm

mataiiiiiii...ada istilah kualiti juga kah tuan yorut? cuba kasi cerita panjang lebar lagi pasal ni kualiti..dari segi apa bah kualiti ni dikira?
sa punya member2 yg ppuan di ofis mula suda bagi pendapat dan hujah durang..wakakaka..sa gelihati oooh dengar..jan saja durang balik rumah nanti, durang tanya husband durang....mati la sa kena kasi salah karang......tapi, sepa suruh durang mo join baca kannnn..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Malam pertama atau Kali pertama?   Today at 3:45 pm

Back to top Go down
 
Malam pertama atau Kali pertama?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: