To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Tue Apr 25, 2017 3:47 am

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Sun Apr 23, 2017 11:44 pm

» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Sun Apr 23, 2017 7:24 am

» Contoh Soalan Exam Online Pegawai Penerangan S41
by xbest Thu Apr 13, 2017 8:15 am

» Seminar Tajwid Luarbiasa Edisi Ramadhan 2017
by xbest Sat Apr 08, 2017 6:13 pm

» Panduan Google Adsense Pertama Malaysia 2017
by xbest Mon Mar 27, 2017 9:06 pm

» Tyre chitchat
by tungkelly Mon Mar 20, 2017 1:11 am

» Tips Dan Panduan Cari Kerja Kosong Di Singapura Yang Lengkap
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:41 am

» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:39 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Wed Mar 01, 2017 12:50 pm

» Cara Menjimatkan Membeli Dari Kedai Perabot Murah China
by SchulzCube Sat Feb 11, 2017 10:40 am

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

» Hard to reach out the text
by nurulazzin Fri Dec 30, 2016 4:43 pm

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
April 2017
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
CalendarCalendar

Share | 
 

 ilovesabah.net?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Sat Aug 29, 2009 10:21 pm

itu sanyuman dia bah yg mahal tu...... Very Happy
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Sun Aug 30, 2009 2:14 am

Mcm bikin geram kan..hihi..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Sun Aug 30, 2009 11:10 am

bah, ada komen apa2kah admin & niche? inda sabar sdh kami ni pangakuan kamu.... hihihiihiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Sun Aug 30, 2009 12:12 pm

Dgn ini mahkamah mndapati admin & niche adalah?? hehehe..jawap orud..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
niche
Special Rank
avatar

Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Sun Aug 30, 2009 1:08 pm

hehe.. wah patutlah mcm tdk sedap badan sj, rupanya disebut2 dlm forum... sebenarnya gambar perempuan yg lawa itu bukanlah gambar saya... dan saya tahu bukan juga gambar admin... harap in dpt menjawab kemusykilan anda kamu semua... Smile

ttg ilovesabah.net yg satu lg tu, mungkin secara kebetulan, lgpun cerita ilsf dgn website tersebut sangat berjauhan... thanks pd anda semua kerana prihatin...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Sun Aug 30, 2009 2:14 pm

ya ka niche..jd ko lbh cantik dr yg d gambar tu lah..hehehe..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II
avatar

Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Sun Aug 30, 2009 8:37 pm

hehe... mungkin dia lebih cantiklah tu...
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel
avatar

Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Mon Aug 31, 2009 12:56 am

mcm tutup suda ni web ni... inda buli masuk suda...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Mon Aug 31, 2009 11:15 am

diurang suba2 buat sj baitu tp mungkin indada sambutan.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Mon Aug 31, 2009 11:58 am

Mcm sia punya forumlah tu, tiada sambutan sb golongan sasarnya tdk surf intrnet..sia ingat smua macam sia hehe..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Mon Aug 31, 2009 6:55 pm

itulah masalahnya tuan... apa lg sekarang ini senang betul buat website, tdk perlu pengalaman luas, yg penting pandai guna internet, pandai english, bolehlah buat website... kadang2 niat kita bagus tp sasaran pula yg mcm belum celik IT... bikin kecewa juga... jadi ttg website klon ilsf tu, itu dibuat suka2 sj bah itu, tdk serius mcm ilsf... entah2 pemiliknya sendiri pun tdk masuk lg... atau sdh lupa url nya... atau password admin...
Back to top Go down
orud
Paranormal Master
avatar

Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Mon Aug 31, 2009 8:58 pm

Ya saya pun sama juga tu..forum saya..saya saya sajalah forumer dia..hehehe. tapi enda apa bah psl pd saya apabila saya buat forum tujuan saya ialah perkongsian ilmu2 berkaitan. ada urg menyumbang terima kasih, endada pun terima kasih juga.

Lagipun saya faham bukan semua minat paranurmal ini..hehe
Back to top Go down
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan
avatar

Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Tue Sep 01, 2009 7:24 pm

minat juga sebenarnya tuan, cuma kekurangan idea & tdk tau apa yg mau dicakap... idea saya, mungkin tuan boleh minta kebenaran admin ilsf utk kembangkan cerita paranormal di ilsf supaya lebih banyak santapan minda... di ilsf, walaupun kita sikit2 sj tp perbincangan kita terasa hidup dan seronok, dan saya yakin kita akan perlahan2 bertambah bilangan & semakin rancak... kalau saya tdk silap, bilangan post kita sj sdh melebihi bilangan post beberapa forum lain yg lebih awal...
Back to top Go down
orud
Paranormal Master
avatar

Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Wed Sep 02, 2009 9:30 pm

Saya enda kisah tuan..saya even sanggup tutup forum saya kalau islf boleh ikut macam template yg saya pakai. saya serius ni.
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Wed Sep 02, 2009 10:08 pm

Bgtu ka tuan orud..hehe..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II
avatar

Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: ilovesabah.net?   Wed Sep 02, 2009 11:10 pm

gontulak wrote:
minat juga sebenarnya tuan, cuma kekurangan idea & tdk tau apa yg mau dicakap... idea saya, mungkin tuan boleh minta kebenaran admin ilsf utk kembangkan cerita paranormal di ilsf supaya lebih banyak santapan minda... di ilsf, walaupun kita sikit2 sj tp perbincangan kita terasa hidup dan seronok, dan saya yakin kita akan perlahan2 bertambah bilangan & semakin rancak... kalau saya tdk silap, bilangan post kita sj sdh melebihi bilangan post beberapa forum lain yg lebih awal...
bagus cadangan tuan gontulak ni..
orud wrote:
Saya enda kisah tuan..saya even sanggup tutup forum saya kalau islf boleh ikut macam template yg saya pakai. saya serius ni.
wah, kalau cerita paranormal dikembangkan di sini, makin meriahlah kita...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ilovesabah.net?   

Back to top Go down
 
ilovesabah.net?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: