To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Thu Sep 10, 2009 11:50 pm

betul tu, cuma sikit sj mcm kita yg surf internet... apa yg saya tau, muda mudi surf internet utk email sj, atau facebook, chitchat... jarang yg bincang2 isu mcm kita...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Sat Sep 12, 2009 4:48 pm

Intrnet spatutnya dipelbagai kgunaannya..bkn stkat chating, game dsbnya, ia prlu diguna utk mngakses berita benar yg tdk pro mana2 pihak..barulah kita dpt berita sbnar.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Sat Sep 12, 2009 5:00 pm

tapi muda mudi ni selalunya mula mengenali dan belajar internet dari chitchat dsbg...tapi klu 24hours dan game jak mmg nda berkembang minda dorg nie...tapi ada jg yg advance smpi yg nda patut2 pun dorg p surf...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Sat Sep 12, 2009 5:14 pm

ally joe wrote:
tapi muda mudi ni selalunya mula mengenali dan belajar internet dari chitchat dsbg...tapi klu 24hours dan game jak mmg nda berkembang minda dorg nie...tapi ada jg yg advance smpi yg nda patut2 pun dorg p surf...

ko tia trmasuk suda ka dlm gengz budak2 ni ally..hehhe..
yg surf lain tu, trpulang pd masing2 sb mmg teda skatan tu..
yg bijak mggunakn intrnet, pasti dpt manfaat yg baik..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Sat Sep 12, 2009 5:17 pm

suda sia melimpasi zaman itu bha tuan...hahaha...
skrg dunia d hujung jari sdh bha...smua maklumat ada d internet...yg ptg rajin...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Sat Sep 12, 2009 5:35 pm

jd skrg suda jd dewa shah laini hihi..
intrnet mmg bagus klu dimanfaat dgn baik..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Sun Sep 13, 2009 11:33 am

ally joe wrote:
suda sia melimpasi zaman itu bha tuan...hahaha...
skrg dunia d hujung jari sdh bha...smua maklumat ada d internet...yg ptg rajin...
aieeee...... veteran sdh kah kao ni allyjoe? ramai pula kita sini yg sdh veteran, hihihihiiiii...... tp mimang butul, time mula2 dulu sjbah curios butul mo tau sama mo tingu, bila sdh lama, pandai buring sdh..... kana2 lg umur meningkat, lansung inda minat sdh..... ini internet, kalou pandai guna, banyak butul inpomasi yg kita dpt.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Sun Sep 13, 2009 3:26 pm

ally joe wrote:
suda sia melimpasi zaman itu bha tuan...hahaha...
skrg dunia d hujung jari sdh bha...smua maklumat ada d internet...yg ptg rajin...
pukutarap. wrote:
aieeee...... veteran sdh kah kao ni allyjoe? ramai pula kita sini yg sdh veteran, hihihihiiiii...... tp mimang butul, time mula2 dulu sjbah curios butul mo tau sama mo tingu, bila sdh lama, pandai buring sdh..... kana2 lg umur meningkat, lansung inda minat sdh..... ini internet, kalou pandai guna, banyak butul inpomasi yg kita dpt.....
haiyaa...blum lg msuk veteran la...tapi urg bilang matang suda...hahaha
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Sun Sep 13, 2009 9:23 pm

haha..ally joe ni bulum betron..masih prtghan 20an ba dia ni, muda, lawa dn masi bagata..hihi.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Sun Sep 13, 2009 10:44 pm

hehehe... bergetah? apa yg bergetah tu?
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Mon Sep 14, 2009 1:23 pm

ya, kompom dia masi begata tu..jan mara ally ar..
kita balik ke pangkal jln oi..sasat suda kita ni..hihi..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Mon Sep 14, 2009 3:23 pm

ok bha klu ko tuan...nda marah ni...haha...bha jom balik ke pangkal jalan.
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Tue Sep 15, 2009 12:26 am

Ok..kta balik ke pangkal jalan..apa tajuk tadi? oh tukar BN ka? Apa mo cakap ni ar? Arghh..tukar ja lah BN tu senang cerita..hehehe..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Tue Sep 15, 2009 9:30 pm

mimang..... harap2 bn kalah sana bagan pinang..... kalou indapun, kasi kurang majuriti..... baru diurang tau.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Tue Sep 15, 2009 9:39 pm

Kalu majoriti BN bwh 500, itu satu kemenangan moral bg PR..heheh..macam sakapan si muhidin tiasin pula..hihi..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Tue Sep 15, 2009 9:49 pm

majuriti undi sebulum ini inda silap sia kira2 4ribu...... kasi kurang tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Wed Sep 16, 2009 3:33 pm

o yaka gaman? masih trlalu bnyak itu kalo mcm tu. tapi 1undi utk PR pun bukan ckup buat dorg hairan sudah ka tu? sbab nmpak gayanya BN blum spenuhnya mndapat 100prcent kpercayaan rakyat. Smile
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Wed Sep 16, 2009 6:43 pm

kalou majuriti turun pigi 2000 sj, hihihihihihiiiiii bn inda barani mandabik dada.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Wed Sep 16, 2009 6:52 pm

Sya prcaya undi BN akan merosot dn majoriti mereka akan susut dgn mndadak ni, namun PR brkemungkinan tdk akan menang dlm PRK ini..hanya kuasa ajaib sj yg buli mnbantu PR sb BN ada "tangan2 Ghaib" hihi..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Wed Sep 16, 2009 6:59 pm

PR mimang inda buli manang...... target diurang sikarang kasi kurang majuriti..... kalou ini tersapai, masam manang juga tu, kamanangan mural BN bilang.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Tue Sep 22, 2009 8:37 pm

kanapa mau tukan BN?
sabap talampau lama suda bah. kalau tayar karita sudah tinggal banang.. inda buli pakai suda. setiap yang lama mesti tukar dengan yg baru bah. barapa bagus pun banda tu kalau sudah talampau lama org busan juga bah. inikan pula BN yg diterajui UMNO, sudah lapuk betul...
Apa kasan kalou kanan tukar?
setida tida-tidanya semua pambaharuan yang disadangkan oleh pembangkang sekarang akan dilaksanakan. Termasuk ruyalti minyak, isu PTI, kesamarataan, keadilan dan sebagainya ..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Wed Sep 23, 2009 1:05 am

bosou pun kalou sdh lama buli rusak..... tukar sj bah, inda juga kita rugi apa2..... kalou inda bagus, tukar lagi..... 5 taun sj..... nt ada urang yg sakap tu inda buli main try2, nt rugi basar 5 taun, rugi apa? kalou kita tukar, sekurang2nya ada harapan dpt ruyalti 20%, pti kana halou, dan masam2 lagi..... kalou dgn karajaan sikarang ni, jan haraplah......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Wed Sep 23, 2009 12:10 pm

royalti naik 20% , jawatan TPM , dan segala janji2 manis dorang ..kalau BN ditukar konon , bagi sa itu semua mengarut ja , itu janji sebelum dapat , kalau sudah berkuasa janji ntah kemana , dan secara lijik pun mustahil , sangat mustahil dorang akan memberi royalti sebanyak itu , kerana yang membuat keputusan nanti bukan seorang tapi jemaah menteri , kabinet pusat dengan kelulusan bersama ,

sebagai contoh , lihat saja apa berlaku setakat ini , kpg buah pala apa jadi , mana janji ? itu baru perkara kecil apa lagi kalau perkara besar , di selangor macamana ? mana janji2 dorang konon sebagai negeri prihatin , janji memberi biasiswa sumbangan seribu pada anak2 negeri yg melanjutkan pelajaran ke U , mana ? inikan pula kalau di sabah ..no 1 PKR orang malaya , no 2 pun malaya , di sabah PKR yang pegang orang Malaya , mana orang sabah ? c Jefry pun kena tulak sana siring inda kana pakai ..

kerajaan yg ada skg pun bukanlah perfect sangat , itu realiti ..terlalu banyak kecacatan yang perlu dperbaiki , tapi kalau bilang sabah akan terus menjadi baik , sempurna , lengkap segalanya , maju dan kaya kalau pembangkang yang pegang itu saya tidak percaya , orang malaya tetap akan mendominasi kita dalam apa pun , lihatlah sejarah politik sapa yang bercakap itu dan apa yang telah dilakukannya sebelum ini ..
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Wed Sep 23, 2009 1:33 pm

sakapan kau romeo mimang ada banarnya juga. tapi setidak-tidaknya kana try test yg baru bah. kalau yg barupun tidak bagus... tukar lagi.. Very Happy tidak salah bah tukar karajaan 5 tahun sekali. kemungkinan kalau diurang takut kana tukar diurang akan buat yang terbaik utk rakyat.
menyentuh tentang buah pala.... saya pikir karajaan PP sudah beri muka sama diurang bah tapi bagaikan "kasi betis, mau paha pula" pasal sudah tarang2 diurang itu menduduki tanah bukan garan diurang. mimang lah samua urang (termasuk saya) kalau bulih saya mau karajaan batalkan garan urang di tanah yg saya tanami gata sikarang pasal sudah berpuluh tahun tanah itu terbiar. tapi menurut pegawai jabatan ukur, diurang tidak buli kasi kinsil garan itu begitu saja. dan katakanlah KM PP guna kuasa special nya (kalau ada kuasa sedemikian), bagaimana dengan baratus-ratus kawasan setinggan di seluruh negara yg lain? tantu semuapun minta sepecial right, bukan? kalau tarjadi bagitu...nah abis tanah kita uli pandatang yang ada ic..
sayapun inda puji pambangkang pasal mimang tiada karajaan yang perfect. tapi even penduduk jepun pun tukar karajaan diurang.. inikan pula karajaan yang menghianati perkara 20 ketika pembentukan malaysia.... Wink
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Wed Sep 23, 2009 3:19 pm

mana2 parti yg sdh memerinta lama butul akan menunjukkan parangai basar kapala bah..... tau kanapa? pasal diurang pikir diurang akan bekuasa sampai mati, sampai kiamat..... buktinya si ali rustam sendiri sakap, dia bilang Tuhanpun inda buli kasi tanggalam umno..... dr mana dia dpt ini idea? dr keangkuhanlah..... kanapa angkuh? pasal tarasa inda akan jatu..... kanapa? pasal sdh talampau lama..... hal2 tukar karajaan ini adalah parkara biasa bah, inda payah talampau pobia..... kesualilah kalou ada sabap inda mo kana tukar karajaan, hihihihiiiii.... suba tanya si najip, dia sendiri akan sakap, "aduinaaaa...... inda bagus tau tukar2 karajaan, nt banyak masalah timbul, manatau yg karajaan baru bukan pula kasi bagus nagara, kasi rusak pula, inda kamu takut?..." dia inda akan sakap, "bah, apa buli buatlah kalou kamu mo tukar karajaan, subalah... kalou PR manang aa buli buat..."...

masam si tuan orut sakap, jipun pun sdh tukar karajaan..... jipun budu drpd kitakah? dan kana pikir, rayat bukan sambarang sj mo tukar karajaan, ada sabap baitu..... sini sabah lg, aduinaaaa buta kalou inda nampak apa2 masalah sini sabah..... jgn ambil lainlah, ambil suntu pti..... ada karajaan bn sakap kita akan hapuskan pti? adakah? bila tu? baratus taun dulu? sikarang masamana, sdh hilanglah pti? sekurang2nya pr ada sakap yg diurang akan atasi masalah pti..... apa susah2, suba sjlah, kalou diurangpun inda buli, pilih lg karajaan lain..... atau ko suka pti sini sabah? kanapa tu ah?

pasal rayat india sana buah pala pp, itu hal siapa bah yg kasi start? bukan bn kah masa si ko su kun? masalah tu sabanarnya peninggalan bn bah bukan pr..... sabap tu si ko su kun inda mo bising2 pasal itu sabap bn yg kasi lulus itu tanah jd milik koperasi pakarja2 karajaan.... padahal ada urang kg tinggal sana..... si lim guan eng mo dabat sama si kosukun tp kosukun inda mau..... ok suba pikir romeo, kaloulah bn masi bekuasa sana pp, salasaikah maslaah itu buah pala? masamana? in the first place, bukankah bn juga yg kasi start itu masalah? nt itu urang2 kg buah pala inda jd maradangkah kalou bn yg bekuasa? masamana tu?

kao tesilap mangkali ni..... mimang rayat sabah tau dan maklum, siapa juga memerintah, tatap samaanjung juga..... sacara lujik, manada parti sabah yg ada potensi memerinta seluruh nagara... adakah? bermakna sakapan kao bhw siapa yg memerinta, tatap samananjung juga, indada bija...... inda buli diguna pakai..... kita bukan risau siapa yg memerinta..... inda kisahlah siapa memerinta, yg penting ada 'harapan' utk kasi bagus kaadaan..... malah kalou ada parti basar lain sikarang ini yg buli janji yg bagus utk sabah, buli juga try tu.....

paling sanang pikir, siapa yg lebi matang pulitik, sabah sarawak ka atau samananjung? kalou sana, sdh 5 negeri pambangkang bekuasa, tulak 1 sana perak yg pulitik kutur, tp sini sabah sarawak pula..... jd, adaka kita sini talampau pandai/bijak atau talampau..........?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?   Today at 1:48 pm

Back to top Go down
 
Kanapa perlu tukar BN? Apa kasan kalou kana tukar?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Politics-
Jump to: