To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya   Wed Sep 23, 2009 3:30 pm

Quote :
Mendirikan rumah tangga dengan warga Singapura, Mohamad Afendi, 35,
Kartika mengakui insiden di Cherating itu adalah kali pertama dan
terakhir beliau minum arak.

tingu, si kartika sendiri mangaku sala..... tp minum kali partama, siapa yg tau..... butulkah kali partama? tp inda kisahlah, yg penting aramaiti, hihihihihiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya   Wed Sep 23, 2009 8:33 pm

pukutarap wrote:


sia tingu, masam drakula indun sj.....

hahahahahaaa... Laughing Laughing Laughing gaman˛, ketawa sya baca ni o. mentang˛ smlm ada wayang dracula d astro ba. ko ada tengok ka gaman? hehe...

sya rasa c kartika ni mgkin tdk sgaja termasuk dlm niteclub saja ba itu. trus, bila brada dlm niteclub, mgkin dia susah sudah mao mgelak. tambahan lagi dia ada rasa˛ mo juga try˛ siiikit tu mnuman keras kali, tapi dia tdk sangka˛ kdapatan pula dia.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya   Fri Sep 25, 2009 1:11 am

mana buli inda singaja..... oh ya, mungkin butul juga dia inda singaja masuk sana nitclub..... pasal dia mengigau..... kan.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya   Fri Sep 25, 2009 1:43 am

SiokSondri wrote:
ada pula istilah inda sangaja minum beer... ni mcm mainan budak2 ba ni.. adaaaa saja kunun alasan. nasib baik di mangaku...
Benang sudah basah lagi mau ditegakkan..apalah!

pukutarap wrote:


sia tingu, masam drakula indun sj.....

inda singaja minum beer..... buli juga bah gia tu, masa mengigau tidur, hihihihihiiiii..... tarang2 si kartika sendiri sdh mangaku salah, buli pula bapa dia sakap dia inda singaja minum beer..... indun, indun jugalah.....
aik nah enda sengaja minum bir sampai kedapatan apa kah halnya? macam mana tu...pening saya memiukirkannya sepanjang hari..hehehe..enda sengaja kunun..cehhh!

pukutarap wrote:
Quote :
Mendirikan rumah tangga dengan warga Singapura, Mohamad Afendi, 35,
Kartika mengakui insiden di Cherating itu adalah kali pertama dan
terakhir beliau minum arak.

tingu, si kartika sendiri mangaku sala..... tp minum kali partama, siapa yg tau..... butulkah kali partama? tp inda kisahlah, yg penting aramaiti, hihihihihiii.....
saya macam enda percaya minum pertama kali ooh...tinguk muka saja saya sudah boleh tau..perempuan ni misti isap..(ehemm) rukuk bah! entah2 siap kasih pusas syabu lagi mangkali..hihihi..

laa wrote:
pukutarap wrote:


sia tingu, masam drakula indun sj.....

hahahahahaaa... Laughing Laughing Laughing gaman˛, ketawa sya baca ni o. mentang˛ smlm ada wayang dracula d astro ba. ko ada tengok ka gaman? hehe...

sya rasa c kartika ni mgkin tdk sgaja termasuk dlm niteclub saja ba itu. trus, bila brada dlm niteclub, mgkin dia susah sudah mao mgelak. tambahan lagi dia ada rasa˛ mo juga try˛ siiikit tu mnuman keras kali, tapi dia tdk sangka˛ kdapatan pula dia.

hehehe..masam susah mo di terima alasan sebegitu bah Laa..
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya   Fri Sep 25, 2009 2:59 am

Mungkin dia tidak sengaja macam ni tu..



aiseyman..saya tinguk macam special brew tu..saya pun kalah ooh.
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya   Fri Sep 25, 2009 3:24 am

ha ha ..ngalahkan orang sabah lagi dorang tu , cuma sa inda heran , orang malaya kalo brutal memang dasat , depan orang memang baik la ..dibelakang macam pelesit , tapi kalo yang baik memang baik ..

nampak macam budak keja kilang ja tu , dalam rumah sewa mangkali ..nanti balik kampung tunjuk alim la ,nanti bila kantoi cakap tidak sengaja , pigi mahkamah baru pakai tudung ..
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya   Fri Sep 25, 2009 12:32 pm

begitu la tu... he he he... sia inda juga persoal dia punya keinsafan tu tapi yg sia persoal iala... akun saja la ba salah tu, jan lagi ada alasan2 bilang inda sengaja la, terminum la.. ih ih ih... mcm buli pula "ter" tu barang!!!
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya   Fri Sep 25, 2009 7:51 pm

Dari satu pandangan saya..alasan 'ter' itu membayangkan seolah2 tiada keinsafan timbul dalam dirinya.
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya   Fri Sep 25, 2009 8:39 pm

Dia tersalah minum minuman kawan semeja baitu...hehe..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya   Fri Sep 25, 2009 9:56 pm

dia 'ter'.... hihihihihiiiii lusu..... kalou sakali taguk sj ok sikit 'ter'..... tp kalou sdh taguk sakali, kemudian taguk2 lagi banyak kali, apa lg kalou sdh abis sagalas, takan masi 'ter'...... apalah tu anak drakula tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya   Sat Sep 26, 2009 7:56 pm

Kalau semua main main "ter'.. saja.. nampaknya endada guna sudah ada undang2. bila kana saman saja adalah perkataan , "tulung lah insik, saya 'ter..' bah tadi".. endada sudah ketulusan menginsafi kesalahan yg sudah dibuat.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya   Sun Sep 27, 2009 1:26 am

itulah tu, sdh tarang2 salah, itu bapa dia masi lg sakap anak dia inda singaja.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
x-spy
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 183
Registration date : 2009-04-02

PostSubject: Re: Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya   Sun Sep 27, 2009 1:38 am

sohai punya ibubapa..ibubapa macam ini kalau anak dia sari gaduh sama urang lain pun dia cakap anak dia enda salah dan anak urg lain pula yg mula sari pasal sama anaknya..

Palui punya ibubapa..masam mana anak mo jadi baik..anak buat jahat saja di kasih manja2..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya   Sun Sep 27, 2009 2:00 pm

sabap itulah si kartika minum beer, pasal dr kisil kana selindung bapa dia sj.... dr kisil inda parna kana kasi salah.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya   Today at 11:24 pm

Back to top Go down
 
Kartika Sari Dewi Shukarnor-Jangan Ganggu Saya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: