To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Thu Sep 07, 2017 8:07 am

» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Sun Jul 23, 2017 4:56 am

» Formula Tarik Rezeki 2015
by xbest Wed Jul 12, 2017 6:36 am

» Need a help!
by limau123 Wed May 31, 2017 2:19 pm

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Thu May 11, 2017 9:56 am

» Fatherís Day ahead
by ahkeok Sun May 07, 2017 10:49 am

» Mother's day is just around the corner. What to buy???
by ahkeok Tue May 02, 2017 7:44 am

» Contoh Soalan Exam Online Pegawai Penerangan S41
by xbest Thu Apr 13, 2017 8:15 am

» Seminar Tajwid Luarbiasa Edisi Ramadhan 2017
by xbest Sat Apr 08, 2017 6:13 pm

» Panduan Google Adsense Pertama Malaysia 2017
by xbest Mon Mar 27, 2017 9:06 pm

» Tyre chitchat
by tungkelly Mon Mar 20, 2017 1:11 am

» Tips Dan Panduan Cari Kerja Kosong Di Singapura Yang Lengkap
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:41 am

» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:39 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Wed Mar 01, 2017 12:50 pm

» Cara Menjimatkan Membeli Dari Kedai Perabot Murah China
by SchulzCube Sat Feb 11, 2017 10:40 am

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

» Hard to reach out the text
by nurulazzin Fri Dec 30, 2016 4:43 pm

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
September 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Share | 
 

 anwar akan buat pengumuman penting?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
niche
Special Rank
avatar

Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: anwar akan buat pengumuman penting?   Tue Sep 16, 2008 1:42 am

saya ada keluar tadi, saya dengar 16sept esok (hari ini) akan ada pengumuman penting oleh anwar...? adakah? kamu ada dengar apa2?
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anwar akan buat pengumuman penting?   Tue Sep 16, 2008 2:44 am

Dengar2 dia sudah kasih umum yg bilangan MP sudah cukup utk take over parlimen. saya pun ndak pasti.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anwar akan buat pengumuman penting?   Tue Sep 16, 2008 12:20 pm

sia tingu berita awani tadi, masa perhimpunan samalam si anwar kasi umum sdh sukup mp utk tukar karajaan...... dia sdh kirim surat sama si badawi kasi samua sanarai nama mp yg akan jd karajaan baru..... dia bilang dia suma tunggu sj apa sakapan si badawi..... hihihihii, dasat & siuk butul serita pulitik sikarang......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten
avatar

Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anwar akan buat pengumuman penting?   Tue Sep 16, 2008 1:21 pm

pukutarap wrote:
sia tingu berita awani tadi, masa perhimpunan samalam si anwar kasi umum sdh sukup mp utk tukar karajaan...... dia sdh kirim surat sama si badawi kasi samua sanarai nama mp yg akan jd karajaan baru..... dia bilang dia suma tunggu sj apa sakapan si badawi..... hihihihii, dasat & siuk butul serita pulitik sikarang......

sekali rupanya di buduwi orang pertama lumpat sana PR. yang tinggal jadi Amuno hanyalah si mandel, najib dan saiful..

mungkin si buduwi bilang "nah anual..saya mau ko jadi PM ganti saya.. endak mau ehh kalau si najib...susah dia tu kawang.. endak menahan aku"

jadi dengan rasminya tumbanglah BN/Amuno yang selama ini mencekik darah rakyat dengan Amunonya.




Umpamkapal umno di laut cina selatan..yang sedang mahu karam maka lakon layarnya seperti dalam gambar diatas.. . gambar macam rumantik tetapi tak sangka keris di pinggang pak lah di hunus oleh passenggernya dan di tikam turusssss lah pula dari belakang..

ni taktik mahadel sari dulu
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
salmonella
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 26
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anwar akan buat pengumuman penting?   Tue Sep 16, 2008 1:39 pm

saya ada juga mendengar berita hari ini. Mungkin betullah tu.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: anwar akan buat pengumuman penting?   

Back to top Go down
 
anwar akan buat pengumuman penting?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Politics-
Jump to: