To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Sat Oct 03, 2009 8:50 pm

tp sia tingu masam bapangalaman samua diurang sini, masam sia sj yg kurang pangalaman.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Sat Oct 03, 2009 11:51 pm

Ya semua memang nampak butul ketara berpengalaman..

Isu yg pada mulanya kelihatan lucah..telah dikupas dengan penuh hemah dan berisyarat..

Syabas kepada semua..

P/S: saya enda tau lah tuan PT ni berpengalaman kah enda..tapi ada saturang pakai tupi hijau tu..ai nah..macam bulih2 juga dia mengulas hal2 masam ini..

hahahaaa..main kau gaman.. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Sun Oct 04, 2009 11:11 am

hihihihiiiiii main kao gaman..... kita binsang2 sj..... kaloulah diurang si laa, si allyjoe ada kawan2 kita binsang2.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
jerryg
Koperal
Koperal


Male Number of posts : 268
Location : KK bah
Humor : Damn Right!
Registration date : 2009-10-10

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Thu Oct 22, 2009 5:26 pm

bagi sia, saiz itu inda penting. apa yg penting masing masing dapat mencapai matlamat. tapi kan, ada juga yg bilang saiz itu penting ... hmmm ... sia kompius Very Happy
Back to top Go down
http://tinyurl.com/2ezjp87
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Thu Oct 22, 2009 6:07 pm

ibarat bermain layang2 ...

kalau layang2 besar , tali kecik ...alamat tali putus , layang2 melayang jauh kena tiup angin , menangis mengenangkan nasib layang2 kesayangan sudah hilang ,

tapi kalau tali besar , layang2 kecik ja ...alamat merayap ja layang2 tu tidak dapat terbang tinggi , keberatan tali yang tidak padan saiz ,

tali dan layang2 mesti sepadan , tali tidak putus layang2 terbang tinggi ...baru ada seronok , main tengahari panas pun ok ..
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Thu Oct 22, 2009 7:33 pm

tapi macam mana mau kasi padan tu tali dan layang2 aa? Kena tingu ka? kena try test dulu ka? susa juga yang tiada pangalaman main layang2 ni.. scratch
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Thu Oct 22, 2009 9:56 pm

masam main try sj tu tuan..... mimang ngam punya..... jan sj kao guna tali tarik balak mo tarik layang2, mimang inda tarabang itu layang2..... kao sendiri tau itu inda ngam, jd jan paksa..... tp kalou kao tau kao punya tali tu ngam sama itu layang2, ok sj tu, misti ngam.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Thu Oct 22, 2009 10:18 pm

Sampai mana sudah cerita ni... Very Happy
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Fri Oct 23, 2009 12:20 pm

wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha......

gilaks....

ni pun jadi cerita kah? sendiri punya tau mah....adeeiiii..matai.

kamu jangan cerita sembarangan...karang kamu kena 'khutbah' by sum1 yg anti-sex story...
dia ada masuk sini juga tu kan...napa nda dia sound2 kamu ah? i wonder.....

can i joinsekaki u all ? can i interap? can i ..? can i.?

mataiiii la bah.
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Fri Oct 23, 2009 3:15 pm

bukan direct juga bah diurang serita tu monkey..cuma yg betul2 paham saja yang buli tangkap maksudnya. saya pikir kalau ada yg underage terlawat sini, diurang inda minat basa.
Bagus juga kalau kena 'kutbah' supaya setiap kitaurang buli tau mana satu yang butul2 inda bagus...
mimang butul juga bah..kadang2 tu tujuan kita cuma melawak tapi ada juga urang yg merasa lawak itu inda ngam tampat... Embarassed
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Fri Oct 23, 2009 7:46 pm

hihihiiii supan juga bah kami sakap2 sini..... kalou ada yg inda paham, bawah umur tu......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Sat Oct 24, 2009 11:44 pm

serita pasal main bula, kemudian main layang-layang ni mimang menarik. Suma. . kalau inda perana main bula dan inda perana main layang-layang... susa mo imagine ni serita. Semua ini sebenarnya mo main rasa2 ba... kalau ko rasa2 ngam maka ngam la itu, kalau inda.. maka inda la itu. Ngam dan inda ni kita sendiri saja tau... kalau buli main layang2 sambil tersenyum maka ok la itu.. tapi kalau main layang2 tapi serius saja, naa matai na (bilang si monkey), mesti ada yg inda kana, samada tali inda ngam atau pun layang2 inda ngam... tali alus inda ngam sama layang2 yg basar, layang2 basar mo tali yg basar juga... begitu la adanya... Laughing
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Sun Oct 25, 2009 12:02 am

ngam sama ngam la ba tu kan , tapi kalau sedang main layang2 tiba2 datang angin bagus punya ..layang2 terbang rancak dan laju kekiri kekanan , atas bawah turun naik , luarbiasa punya angin , Very Happy walau tali besar bikin panat jua ka tu aaa ?
Back to top Go down
gladiator
Prebet
Prebet


Number of posts : 38
Registration date : 2009-01-28

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Sun Oct 25, 2009 12:45 am

monkey wrote:
wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha......

gilaks....

ni pun jadi cerita kah? sendiri punya tau mah....adeeiiii..matai.

kamu jangan cerita sembarangan...karang kamu kena 'khutbah' by sum1 yg anti-sex story...
dia ada masuk sini juga tu kan...napa nda dia sound2 kamu ah? i wonder.....

can i joinsekaki u all ? can i interap? can i ..? can i.?

mataiiii la bah.
hai... lama saya tdk masuk ke ILSF... semakin rancak & panas... dan sdh tentu ada yg tdk senang dgn kehadiran saya... saya sebenarnya sibuk juga berforum tp bukan di sini... setakat ini saya nampak cerita2 terus terang juga cuma agak berlapis... jd kira oklah... informasi yg berguna jugak...
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Sun Oct 25, 2009 7:55 am

mustahil juga mau kasi padan tu tali dan layang2 tapi apa yang paling penting ialah "kasi ngam" saja. tiada yang betul2 perfect ngam size atau seimbang. kita semua tau layang2 tiada yang perfect, angin juga yang jadi penentu utama. Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Sun Oct 25, 2009 1:22 pm

haa dengar tu , ini petua dari orang lama , lebih dulu makan garam ..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Wed Oct 28, 2009 6:47 pm

si tuan orut baitu..... urang lama..... kalou tali alus butul, nt itu layang2 kana tiup angin begitu sj, masam indada tali..... kalou tali basar butul pula, nt rusak itu layang2 susa kana tiup angin..... jd mo yg sadang2 sj, inda kisil butul, inda basar butul..... mo sadang2 sj.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Fri Oct 30, 2009 8:48 pm

Ya bagus butul perumpamaan tuan orut ni..
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Fri Oct 30, 2009 9:40 pm

alphawaves wrote:
Ya bagus butul perumpamaan tuan orut ni..
hehehe...perumpamaan layang2 tu bukan saya yg mulakan bah.. saya tu menyambung komen saja. Tapi pada pandangan saya, apa yang paling penting ialah kasi ngam saja walaupun macam inda brapa ngam. Sia2 saja urang yang cuba sedaya upaya cari yang paling ngam. tau kenapa? pasal masa kau pakai mula2 macam ngam butul...tapi lama-lama..mcm nda ngam sudah, takkan cari yang butul2 ngam lagi, kan... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Fri Oct 30, 2009 9:53 pm

oo begitu ka tuan orut? mula2 mimang ngamka? lapas tu inda ngam? inda ngam masamana tu? aduinaaaa bingung sia.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Fri Oct 30, 2009 10:30 pm

pukutarap wrote:
oo begitu ka tuan orut? mula2 mimang ngamka? lapas tu inda ngam? inda ngam masamana tu? aduinaaaa bingung sia.....
hehehe...macam kasut gata yg kau pakai pigi memutung gata itu bah. mula2 kau pakai ngam betul, tapi lama-lama nalanat suda sikit bah..lungar2 sudah, bukan? stud diapun ada yang mula tetanggal.. Very Happy
Back to top Go down
jerryg
Koperal
Koperal


Male Number of posts : 268
Location : KK bah
Humor : Damn Right!
Registration date : 2009-10-10

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Sat Oct 31, 2009 10:31 pm

Yorut_orut wrote:
pukutarap wrote:
oo begitu ka tuan orut? mula2 mimang ngamka? lapas tu inda ngam? inda ngam masamana tu? aduinaaaa bingung sia.....
hehehe...macam kasut gata yg kau pakai pigi memutung gata itu bah. mula2 kau pakai ngam betul, tapi lama-lama nalanat suda sikit bah..lungar2 sudah, bukan? stud diapun ada yang mula tetanggal.. Very Happy
hehehehe ... sia setuju butul sama c tuan Yorut ...
Back to top Go down
http://tinyurl.com/2ezjp87
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Sun Nov 01, 2009 10:25 am

hahahahaaa... ada juga cerita begini... kreatif...
Back to top Go down
*SuRuN*
Koperal
Koperal


Number of posts : 269
Location : hehe...sini guas gata
Humor : bulih bah klu kauuuu....
Registration date : 2010-12-30

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Mon Jan 03, 2011 10:37 am

orud wrote:
Lama sudah saya di belenggu dengan persoalan ini, soalan saya ialah benarkah batang besar itu mempunyai kesan besar dalam sesebuah perhubungan?

Mari kita bincang perkara ini dari sudut pendidikan dan bukan berunsur lucah.

hai gaman...besar kisil belakang kira,....yang paling penting BISA...1 kali menanam terus menjadi.... Laughing
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Mon Jan 03, 2011 3:30 pm

aduinaaaaa...... takan tiap kali mananam turus jadi...... sansaralah bini tiap 9 bulan mangandung...... Very Happy
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)   Today at 3:46 pm

Back to top Go down
 
Besar atau Kicik? (utk tontonan 18 tahun keatas shj)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: