To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Kawan atau skandal ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Kawan atau skandal ?   Tue Oct 20, 2009 10:27 am

11oo malam ..

ring ring bunyi telefon , sang suami bergegas mengangkatnya , bercakap halus dan slow ja ..
siapa tu ' tanya isteri kehairanan
kawan ..' sepatah jawab suami
apa hal dia telefon malam2 gini ? ada sedikit nada sangsi isteri
biasalah , ada hal dia mau tanya ' ..yakin sang suami menjawab

thari , jam 1330 ..isteri kol suami niat mau makan bersama ...
alaa ..sedang makan ni ' suami menjawab dengan nada tegas
dengan siapa ? ..
kawan ..' selamba suami menjawab
ish ..kan pagi tadi saya sudah bagitahu thari ni kita makan sama ? nada terkilan ketara dihujung suara isteri

dari mata turun kehati , mula2 kawan akhirnya mengawan ..

kalau bukan kerana alu , tidak lesung ternanti2 ,kalau bukan kerana nafsu , tidak tuan jadi begitu ..
Back to top Go down
SchulzCube
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 64
Location : Sabah
Registration date : 2012-09-26

PostSubject: Re: Kawan atau skandal ?   Sat Oct 06, 2012 12:54 pm

Ada makna yang tersirat... Smile
Back to top Go down
http://mocazmalaysia2u.blogspot.my/
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Kawan atau skandal ?   Sun Oct 07, 2012 7:55 pm

jd bini2 kana jaga butul2 kamu punya laki..... lalaki ni inda buli parsaya, pok silap sj, hihihiihhiiiii...... Very Happy
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
superranger
Prebet
Prebet


Number of posts : 31
Registration date : 2012-09-04

PostSubject: Re: Kawan atau skandal ?   Tue Oct 09, 2012 10:15 am

isk, isk, kesian bha si istri tu..tp klu si suami sdh bgitu bgos sruh dia khwin tu pompuan la...nda bgos bt istri bgitu,,sda dosa mnipu,,dosa mksiat lg ...mcm2,,adeh, srius pula sy nie,, Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Kawan atau skandal ?   Tue Oct 09, 2012 12:20 pm

kalou suru kawin, nah katawa tabahak2 tu lalaki, sdh buat salah, dpt san lg kawin baru, hihiihhiiii..... tu bini yg kasian.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Kawan atau skandal ?   Wed Oct 17, 2012 5:02 pm

lalaki atau parampuan yang main kayu tiga lama2 indada katantuan hidupnya kalau inda berenti buat skandal.. Yg kaya jatu miskin, yg miskin jadi papa kedana.. Bagus kalau itu parasaan sinta-sinta akan berterusan bagi kedua-duanya..buli juga makan sinta tiap2 hari.. tapi biasanya sinta2 itu sikijap saja..lepas itu beralih lagi kepada yg lain..jgn amalkan..
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Kawan atau skandal ?   Wed Oct 17, 2012 8:18 pm

satuju sama kao tuan oru'...... parampuan yg suka main kayu 3 atau tukal2 laki sdh jd masam rujak..... hihiihihihiiii..... Very Happy
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Kawan atau skandal ?   Fri Oct 04, 2013 9:41 am

ada kajian yg mengatakan , Facebook adalah 'salah satu' antara seribu punca keretakan, kerenggangan, pudar , dan putusnya hubungan kasih seseorang ..

bini putus kasih dengan laki, tunang berubah hati pada laki lain, GF jadi curang, anak lari ikut lelaki suami orang , segala bagai ada ..

salah Fb atau salah orang yang menggunakan ? atau teknologi punya salah ? atau salah kerajaan yg membenarkna kita ber Fb ? ha ha
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Kawan atau skandal ?   Sat Oct 05, 2013 8:21 am

kalou bilang sala fb mimang indalah..... sala tu urang sendiri inda bijak kuntrul hati..... nampak sj sakapan2 manis drpd urang lain, turus mau tepikat, palui..... kalou bilang bikin ratak kerualga, mimang sia parsaya pasal apa yg sia tingu, samua urang masam kagatalan butul kalou inda dpt buka pesbuk..... masam inda tantaram.......Laughing 
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Kawan atau skandal ?   Sat Oct 05, 2013 12:51 pm

bisa pukulan Fb ni tuan PT ..dalam FB kadang2 yg mengarut pun ada , semua dia kasi masuk , dia pigi pasar beli manuk pun di kasi tau , dia mandi telanjang sana manukan pun di kasi tau , ciss ..

dia gaduh sama BF pun satu dunia tau, dai kasi kaler itu rambut macam bulu jagung pun kasi tayang , nasib baik dia tdk kasi tau dengan siapa dia gapus malam tadi ! yang mengumpat pun ramai , yang mengurat lagilah ramai ,

Fb itu kalau guna baik2 , baiklah jadinya ..
tapi kalau guna FB utk hal2 mengarut , karutlah pula hasilnya
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Kawan atau skandal ?   Sat Oct 05, 2013 4:00 pm

hihihiihiiii..... mutut...... mutut.... tuan romeo..... sia tingu di pesbuk, masam banyak butul yg mangarut drpd yg inda mangarut..... dia manguap pun siap dgn post, "aduh, manguap pula sia....." yg lusu, misti ada juga yg mo bagi komen, hihiihihihihiiiii.....

mangkali si tuang oru' siuk butul bepesbuk sikarang ini..... inda munsul2 sdh dia..... takkan sibuk manumbak sawit sampai malam.....Laughing 
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Kawan atau skandal ?   Tue Oct 08, 2013 10:44 pm

ada pula orang bikin account FB 2,3 ..entah apa mengapa dia buka banyak Account , mungkin utk menyamar, atau menyiasat atau supaya senang berlakon ,
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Kawan atau skandal ?   Tue Oct 08, 2013 11:43 pm

talampau katagih baitu, inda sukup 1, supaya banyak misij dia dpt, hihihihihiiii......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: Kawan atau skandal ?   Today at 7:58 am

Back to top Go down
 
Kawan atau skandal ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Districts in Sabah :: Tambunan-
Jump to: