To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Thu Sep 07, 2017 8:07 am

» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Sun Jul 23, 2017 4:56 am

» Formula Tarik Rezeki 2015
by xbest Wed Jul 12, 2017 6:36 am

» Need a help!
by limau123 Wed May 31, 2017 2:19 pm

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Thu May 11, 2017 9:56 am

» Fatherís Day ahead
by ahkeok Sun May 07, 2017 10:49 am

» Mother's day is just around the corner. What to buy???
by ahkeok Tue May 02, 2017 7:44 am

» Contoh Soalan Exam Online Pegawai Penerangan S41
by xbest Thu Apr 13, 2017 8:15 am

» Seminar Tajwid Luarbiasa Edisi Ramadhan 2017
by xbest Sat Apr 08, 2017 6:13 pm

» Panduan Google Adsense Pertama Malaysia 2017
by xbest Mon Mar 27, 2017 9:06 pm

» Tyre chitchat
by tungkelly Mon Mar 20, 2017 1:11 am

» Tips Dan Panduan Cari Kerja Kosong Di Singapura Yang Lengkap
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:41 am

» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:39 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Wed Mar 01, 2017 12:50 pm

» Cara Menjimatkan Membeli Dari Kedai Perabot Murah China
by SchulzCube Sat Feb 11, 2017 10:40 am

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

» Hard to reach out the text
by nurulazzin Fri Dec 30, 2016 4:43 pm

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
September 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 11:28 am

SiokSondri wrote:
romeo wrote:
aik , muka c laa ada iras2 muka tuan PT .... Very Happy

senyuman dorang sama... jelingan pun sama...
aduinaaaaa...... ada sj si siuksendiri ni.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 1:23 pm

pandai2 diurang kasi gnding tu gambar si laa sama pukutarap... ciss.. alang2 kasi clone/edit sama diurang bah sampai mcm betul2 real..hahaha..
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 3:58 pm

kasi super impose ...he he , tapi saya tidak berani ooooo nanti kana saman Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 6:34 pm

bah, bah..... mamandai2lah kamu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar
avatar

Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 8:23 pm

adidihhh... apa sdh jadi sma avatar sya ini? ada d sana sini pula, matilah mcm ini. mao minta tolg admin delete ni tau, hehe...


pukutarap. wrote:
sia tepikir bah, butulkah si laa ini? masam sumandak indun sj.....
hahhh? indon? d mna kao slalu nmpak sumandk indon gaman? yg selalu lepak rmai≤ sana taman≤ d kg air kk lepas dorg balik dari church ka? hahaaa... ada ciri≤ pula sya ni tau...
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II
avatar

Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 9:00 pm

hahahhaa... nasib baik saya tdk terlepas... cantik bah si laa... mcm indon? hehehe... ya mcm indon...
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 9:53 pm

wah...semua asyik tepikir si laa laini... Cool

sekarang saya sedang pikir adakah si laa marah bila selalu kana sebut2 nama dia.. Very Happy
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II
avatar

Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 9:58 pm

dia tukar sdh balik avatar... skrg avatar memanah sdh...
Back to top Go down
agem
Lans Koperal
Lans Koperal
avatar

Number of posts : 170
Location : sabah bah!
Humor : Rasengan!!
Registration date : 2010-02-12

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Feb 27, 2010 5:44 am

mungkin dia mau memanah laitu siapa2 yang olo2 dia. Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Feb 27, 2010 11:14 am

bukan panah sebarang panah tu ...dalam maksud dia , Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Feb 27, 2010 1:22 pm

harap2 tapanah jantung sia.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Feb 27, 2010 3:23 pm

tapanah jantung tu bahaya tuan pukutarap. Biasanya pari2 kasi panah hati baitu.... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sun Feb 28, 2010 12:35 pm

oo.... hatika? sia pikir jantung, hihihiiiii...... katara butul siani kompungan.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sun Feb 28, 2010 11:28 pm

sedang meng'aim' hati siapa mau dipanah tu ...aku rela , aku relaaaa Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sun Feb 28, 2010 11:33 pm

hihihihiiiii..... akupun rila lah.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
agem
Lans Koperal
Lans Koperal
avatar

Number of posts : 170
Location : sabah bah!
Humor : Rasengan!!
Registration date : 2010-02-12

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Mar 02, 2010 3:24 pm

Bah.rela la di semua ni Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Wed Mar 03, 2010 6:10 pm

sia sadang memikir bah, banyak yg subuk2 tp inda login..... mangkali diurang suka butul mambasa serita2 kita..... mangkali inda barani manyampuk.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Wed Mar 03, 2010 6:33 pm

saya tepikir macam mana mau kasi kurang aktibiti beporom... scratch
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda
avatar

Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Mar 04, 2010 9:37 am

Quote :
Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?

seingat-ingat sa...ada satu gambar yg suda hilang dari header ni....sa kenal betul tu muka kalau sa jumpa....dan sebab tu la sa ragu2 kesahihan/ketulenan beberapa org forumer sini...jangan2 ada yg 'berlapis'.....pakai mykad palsu kali...heee..
jan marah...saja sa mo usik2 ni...
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Mar 04, 2010 10:47 am

Gambar dalam header? enda sempat saya tinguk oo monkey..
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Mar 04, 2010 2:12 pm

hah ? yakah monkey ...? siapa tu aaaaaa ............
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar
avatar

Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Mar 04, 2010 6:50 pm

Yorut_orut wrote:
wah...semua asyik tepikir si laa laini... Cool

sekarang saya sedang pikir adakah si laa marah bila selalu kana sebut2 nama dia.. Very Happy

c Laa ok sja ba aman, jgn sja yg bikin sakit hati. hehe... Wink
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Mar 04, 2010 6:57 pm

gambar mana?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar
avatar

Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Mar 04, 2010 7:11 pm

mgkin gmbar abatar c Mr. Alphalah tu sbb trus ada abatar dia baru tadi. sbalum ni hilang abatar dia, hehe...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Mar 04, 2010 7:45 pm

ya ka? gambar mana bah kamu sakap ni?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   

Back to top Go down
 
Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: