To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 11:28 am

SiokSondri wrote:
romeo wrote:
aik , muka c laa ada iras2 muka tuan PT .... Very Happy

senyuman dorang sama... jelingan pun sama...
aduinaaaaa...... ada sj si siuksendiri ni.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 1:23 pm

pandai2 diurang kasi gnding tu gambar si laa sama pukutarap... ciss.. alang2 kasi clone/edit sama diurang bah sampai mcm betul2 real..hahaha..
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 3:58 pm

kasi super impose ...he he , tapi saya tidak berani ooooo nanti kana saman Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 6:34 pm

bah, bah..... mamandai2lah kamu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 8:23 pm

adidihhh... apa sdh jadi sma avatar sya ini? ada d sana sini pula, matilah mcm ini. mao minta tolg admin delete ni tau, hehe...


pukutarap. wrote:
sia tepikir bah, butulkah si laa ini? masam sumandak indun sj.....
hahhh? indon? d mna kao slalu nmpak sumandk indon gaman? yg selalu lepak rmaiČ sana tamanČ d kg air kk lepas dorg balik dari church ka? hahaaa... ada ciriČ pula sya ni tau...
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 9:00 pm

hahahhaa... nasib baik saya tdk terlepas... cantik bah si laa... mcm indon? hehehe... ya mcm indon...
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 9:53 pm

wah...semua asyik tepikir si laa laini... Cool

sekarang saya sedang pikir adakah si laa marah bila selalu kana sebut2 nama dia.. Very Happy
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Feb 26, 2010 9:58 pm

dia tukar sdh balik avatar... skrg avatar memanah sdh...
Back to top Go down
agem
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 170
Location : sabah bah!
Humor : Rasengan!!
Registration date : 2010-02-12

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Feb 27, 2010 5:44 am

mungkin dia mau memanah laitu siapa2 yang olo2 dia. Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Feb 27, 2010 11:14 am

bukan panah sebarang panah tu ...dalam maksud dia , Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Feb 27, 2010 1:22 pm

harap2 tapanah jantung sia.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Feb 27, 2010 3:23 pm

tapanah jantung tu bahaya tuan pukutarap. Biasanya pari2 kasi panah hati baitu.... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sun Feb 28, 2010 12:35 pm

oo.... hatika? sia pikir jantung, hihihiiiii...... katara butul siani kompungan.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sun Feb 28, 2010 11:28 pm

sedang meng'aim' hati siapa mau dipanah tu ...aku rela , aku relaaaa Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sun Feb 28, 2010 11:33 pm

hihihihiiiii..... akupun rila lah.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
agem
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 170
Location : sabah bah!
Humor : Rasengan!!
Registration date : 2010-02-12

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Mar 02, 2010 3:24 pm

Bah.rela la di semua ni Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Wed Mar 03, 2010 6:10 pm

sia sadang memikir bah, banyak yg subuk2 tp inda login..... mangkali diurang suka butul mambasa serita2 kita..... mangkali inda barani manyampuk.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Wed Mar 03, 2010 6:33 pm

saya tepikir macam mana mau kasi kurang aktibiti beporom... scratch
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Mar 04, 2010 9:37 am

Quote :
Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?

seingat-ingat sa...ada satu gambar yg suda hilang dari header ni....sa kenal betul tu muka kalau sa jumpa....dan sebab tu la sa ragu2 kesahihan/ketulenan beberapa org forumer sini...jangan2 ada yg 'berlapis'.....pakai mykad palsu kali...heee..
jan marah...saja sa mo usik2 ni...
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Mar 04, 2010 10:47 am

Gambar dalam header? enda sempat saya tinguk oo monkey..
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Mar 04, 2010 2:12 pm

hah ? yakah monkey ...? siapa tu aaaaaa ............
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Mar 04, 2010 6:50 pm

Yorut_orut wrote:
wah...semua asyik tepikir si laa laini... Cool

sekarang saya sedang pikir adakah si laa marah bila selalu kana sebut2 nama dia.. Very Happy

c Laa ok sja ba aman, jgn sja yg bikin sakit hati. hehe... Wink
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Mar 04, 2010 6:57 pm

gambar mana?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Mar 04, 2010 7:11 pm

mgkin gmbar abatar c Mr. Alphalah tu sbb trus ada abatar dia baru tadi. sbalum ni hilang abatar dia, hehe...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Mar 04, 2010 7:45 pm

ya ka? gambar mana bah kamu sakap ni?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Today at 12:31 pm

Back to top Go down
 
Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: