To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Mar 05, 2010 1:59 am

mungkin ya , mungkin tidak .........
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Mar 05, 2010 10:22 am

alphawaves wrote:
Gambar dalam header? enda sempat saya tinguk oo monkey..

bila sa surf sesuatu tmpat di internet..sa tengukkkkk dulu tu header dia...mcm dlm forum kan, sa tengukkkk dulu semua ciri2 yg ada...mcm juga kita tenguk seseorang yg baru kita jumpa/kenal bah...first impression bagi sa itu perlu...kemudian baru sa dengar cara dia bercakap, bahasa yg dia guna....kalau ngam acuan...nah, cerita terus..kalau nda ngam...jalan terus..
so, the first time i see the ilsf layout, i notice sumthin....someone pic up there...pernah mcm pernah nampak tapi di manaa ah....

wahahaha.,matai la bah....
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Mar 05, 2010 1:49 pm

ha ha , saya pun begitu toh puan monkey ..tengok dulu bagaimana keliling , rasa2 ngam baru masuk , kemudian baru buat taktik apa mau guna , main gempar atau main palan2 ..ada orang dia kasi gempar dulu kemudian baru dia slow , ada orang mula2 dia slow lama2 bikin gempar , ..terpulang pada target masing2

ada lagi orang yg slow dari mula sampai akhir , yg suka kasi gempar dari awal sampai akhir pun ada , macam itu Astro bilang ..macam2 ada
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Mar 05, 2010 2:20 pm

ahahahaha...padassss padasssss..mataiiii padassss..nah kau..
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Mar 05, 2010 4:51 pm

apa bah yg matai padassss ni? suba gia kasi tau.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Mar 06, 2010 2:45 am

toh puan monkey baca post lain tapi jawab tempat lain ...inilah pasal kalau terlalu banyak masuk forum lain2 , bukan begitukah toh puan monkey ?
Back to top Go down
agem
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 170
Location : sabah bah!
Humor : Rasengan!!
Registration date : 2010-02-12

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Mar 06, 2010 4:35 am

Dia kerilu laitu Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Mar 06, 2010 9:45 am

matailah kamu ni kana ulas..... (pinjam sakapan si monkey sikijap)
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Mar 06, 2010 12:21 pm

keliru dengan kekeliruan yang mengelirukan ...kan toh puan monkey Very Happy jgn marah aaa ....
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Mar 06, 2010 2:32 pm

'toh puan monkey'...... butul2 si gaman hurmat si monkey oo..... 1 upis mangkali diurang ni..... & mimang saling bakanalan.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Mar 06, 2010 4:25 pm

kami satu bangunan lain2 jabatan , satu kawasan lain2 bangunan ..satu negeri lain daerah tuan PT Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Mar 06, 2010 11:55 pm

hihihihiii.... kanallah baitu kan..... dia tinggi pangkatkah gaman?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sun Mar 07, 2010 12:01 am

memang kenal tuan PT , nama dia monkey ...perempuan , orang sabah , masih bujang , rakan dalam ILSF ....... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sun Mar 07, 2010 12:05 am

na kan, butul sakapan sia..... sia inda tau samua tu, sikarang tau sdhlah, hihihihiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sun Mar 07, 2010 2:14 am

itulah sengaja kasi tau tuan , sudah kenal senanglah berurusan ... Very Happy
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Mar 08, 2010 10:33 am

romeo wrote:
memang kenal tuan PT , nama dia monkey ...perempuan , orang sabah , masih bujang , rakan dalam ILSF ....... Very Happy


objectionn...objection....objectionnnn...yang ini sa object...

nanti org ingat butul2 la tu...aiyarrr..ko mana ada kenal worrr rmeowww....or should i call u..............( kalau betul ramalan ku)
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Mar 08, 2010 7:22 pm

haiyaa ..diam2 bah toh puan monkey , ko kenal saya ka tidak biarlah ..kawan kan Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Mar 08, 2010 7:46 pm

hihihiiiii mimang kamu ni bakanalan baini..... sama2 pulis.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Mar 08, 2010 9:07 pm

sama2 bahagian perkhidmatan pelanggan bah gaman .... Very Happy nanti marah c monkey bilang dia pulis ...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Mar 08, 2010 9:20 pm

patutlah si monkey masam ada parangai tomboi2 sikit..... rupanya pulis.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Mar 08, 2010 11:09 pm

hehehe.. matai lah kita kana ulas ni gaman. lain serita banyak bah pula pulis di islf ni.. apa diurang buat aah? may i know?
Back to top Go down
agem
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 170
Location : sabah bah!
Humor : Rasengan!!
Registration date : 2010-02-12

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Mar 09, 2010 6:00 am

Diurang mo buat siasatan motu tu.siapa2 buat jenayah mo kana tangkap. Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Mar 09, 2010 8:58 am

adedeiii ...kasihan c toh puan monkey kena ulas kerjaya dia , tiba2 jadi polis pula ha ha ...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Mar 09, 2010 5:37 pm

antah2 si gaman sama si monkey sambil2 siasat kita ni mo tingu siapa yg malampau..... sia guna muka butul lg tu..... aduinaaaa..... bahaya ni.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Mar 09, 2010 7:59 pm

Klu ada pulis sini..kasih hint2 sikit bah. jadi bulih kami menanya2 pengalaman yg pahit, manis dan yg lemak berkrim di sukai ramai..mungkin bulih kasih hint pulapol mana dulu..pakai spm kah stpm masuk, siapa jurulatih..atau juga mungkin bulih kasih tau selain pengalaman pigang mp5 (un/adjustable bat), apa pula pandangan mengenai m16, ak47 atau mungkin ada juga yg berkesempatan pigang carbain.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Today at 4:30 pm

Back to top Go down
 
Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 9 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: