To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Jan 25, 2010 8:17 pm

tuan tarap brapa garabak indada plat number? Ada baitu kan.. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Jan 25, 2010 8:37 pm

hihihihiiii..... indada bah tuan..... tuan orut sana ladang ada garabak pti ka yg indada plet number?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Jan 25, 2010 10:05 pm

orang lama punya kias memang tidak boleh lawan , maklumlah banyak pengalaman bawa keretapi ...berapa gerabak ? ha ha

lesen pun tiada , apalagi bawa gerabak ...besar lesen tu ,belum layak lagi ni
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Jan 26, 2010 9:25 am

hehehe.....sadang pikir garabak pula kamurang sikarang. Mungkin kalau yg parampuan2 sadang pikirkan kapala karita api... Very Happy Laughing

Romeo... indada lisin tapi cekap memandu..kan? hahaha....
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Jan 26, 2010 12:13 pm

p ramli bilang ...kadang2 , jarang2 Very Happy onduuuuu ....matilah bah kalau gini , titikkk ...cukupl2 , surender sudah ni
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Jan 26, 2010 1:26 pm

Dialog P.ramlee -->Jarang--jaaaaaarang ..ertinya orang yg kawin 4 itu jarang-jaaarang tapi mimang ada yg pasang 4 gerabak. kerabak yg ke-4 terpaksa inda pakai plet number pasal telebih kuota suda...hahaha...
Paling teruk kalau keempat-empatpun indada plet number.... Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Jan 26, 2010 5:54 pm

kalau sudah sampai 4 tapi tiada plat number ..ini bukan lagi kawin tapi 'mengawan' sudah , betul2 starring siapa yang berani buat begitu , boleh dikategorikan sebagai 'buas' .....

tidak payahlah buat gitu , kasihan anak orang ....
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Jan 26, 2010 6:09 pm

yg lusu, 'anak urang' bikin heran juga, sanang2 dikasi jd garabak kerita api..... masam indada utak pula..... indada plet number pun buli.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Jan 26, 2010 6:25 pm

modal dia cuma lidah dan air liur ja tu tuan PT ...mulut mau manis , muka mau jaga , kalau 'ayat' melilit kompom itu perempuan mengikut ja , dia tidak peduli sudah samada dia sudah dikasi jadi salah satu gerabak keretapi atau salah satu pelabuhan tiada gazet ..

tambah2 lagi sekarang nisbah perempuan melebihi lelaki , dimana2 perempuan yang ramai [kecuali kedai numbur dan kedai beliat ] ..

sabab itu ada orang bertanya ' macamana mengurangkan jumlah perempuan yang 'andalusia' di Malaysia ....? kalau perempuan lain jawapan dia , kalau lelaki rasa2 apa jawapan dia ...??
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Jan 26, 2010 6:39 pm

kawin bagus2 ok baitu, suma masam sia sakap, bikin heran juga satuju sj jd garabak indada plet number.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Jan 26, 2010 8:15 pm

huhuuu... masam tu pula maksud garabak˛ ni ar? cian ba c Laa tdk takajar cakapan org˛ lama. hahaaa... Razz
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Jan 26, 2010 9:29 pm

itulah bah , tuan orut sama tuan PT kalau sudah kasi keluar kias mengias kalangkabut kita kejar ...saya ni pun minta puji ikut2 juga padahal tin kosong ja , indapalah bah kan ...bikin kasi ramai2 ja
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Jan 26, 2010 11:04 pm

hihihiiii..... samua kita buli tahan bah pasal mengelintung ni tp berisi bah.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Jan 26, 2010 11:12 pm

laa wrote:
huhuuu... masam tu pula maksud garabak˛ ni ar? cian ba c Laa tdk takajar cakapan org˛ lama. hahaaa... Razz
kau tau kaitu sinding dusun "Nasayang torila muda" ...jadi kasi modified sikit istilah dia jadi gerabak. Torila ni biasanya 1 sj bah tapi kalau gerabak baaaaaaanyk...dan tiada plet pula tu.hahaha... Very Happy
Tapi sya tau bah si laa ni kura2 dalam perahu... Laughing Laughing
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Jan 26, 2010 11:27 pm

hihihihiii kura2 dlm parahu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Jan 26, 2010 11:46 pm

Biasalah ...sini ilsf banyak kura2 dlm perahu bah... pura2 tanya itu ini..saja nak kurik pangalaman org lain padahal dia lagi terrer.... Laughing Laughing
Back to top Go down
niche
Special Rank


Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Wed Jan 27, 2010 8:05 am

itulah kelebihan forumers ilsf, hehe...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Jan 28, 2010 11:30 am

ada raja 'kura-kura' sini ...ada juga timbalan dia , penolong kiri dan penolong kanan pun ada ..... Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Jan 28, 2010 12:28 pm

Adui ko ni romeo..ada pula raja kura2.. semua sama taraf bah... Very Happy
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Jan 28, 2010 12:36 pm

tuan yorut...sebelum sa tukat balik avatar sa tu...ko tengok la baik2...ko rasa2 ko pernah nampak kah sa di mana2?
hehehehehe.....jadi sah la sa bukan si romeo kan....????
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Jan 28, 2010 2:39 pm

nhhhh ...jaga kamurang , c monkey mau pasang jurus sudah tu , tengok jari dia melentik ..tajam panjang lagi tu kuku dia , jurus mencucuk mata nama jurus tu Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Jan 28, 2010 3:22 pm

hihihihiiii..... kalou si monkey yg maradang, hihihihiihiiii..... sia bg san sj dia menjurus......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Jan 28, 2010 3:54 pm

jaga2 tuan PT , itu jurus bukan sebarang jurus , jurus dari c monkey boleh kasi tarabang itu topi hijau ....atau bertukar jadi topi biru Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Thu Jan 28, 2010 3:59 pm

ah, sia bg san juga dia menjurus.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Fri Jan 29, 2010 11:03 pm

saya cadangkan tuan PT dan Ms Monkey adalah baik berjumpa dan saling mengenali..kedua2 mereka ini sebenarnya orang baik2..tapi dalam forum ini mereka seperti saling enda ber'ngam'.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Today at 5:51 am

Back to top Go down
 
Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: