To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Jan 30, 2010 12:42 am



bejumpa? hihihiiiii..... aduinaaaa, malu sia..... dgn parangainya yg suka menjurus, indalah mangkali sia mo jumpa..... suba kao tingu jari dia, panjang & runsing.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Jan 30, 2010 5:27 pm

ah , c monkey menang jari ja tu tuan PT ...memang jari dia runcing2 tajam macam jari baby , panjang tirus lagi tu ..tapi jangan takut , jari dia lembut ja tu , macam jari baby juga , maklumlah tidak pernah buat kerja2 berat ...pigang sangkul , pigang rimbas , paling2 pun dia cuma angkat kain berjemur ja , itupun kadang2 .... Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Jan 30, 2010 5:36 pm

itu pula yg kamu sedang pikir sekarang (ikut topik)... Very Happy
saya pula sedang pikir berapa besarkah badan si miss monkey ini. mungkin dia berumur 26 thn tinggi 5' 3" berat 48 - 50 kg.... Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Jan 30, 2010 6:36 pm

ha ha ....mari kita fikir apa bentuk potongan body c monkey Twisted Evil adakah bentuk 'V' atau 'B' atau YL atau XYL ....[ sori monkey ...dorang laitu kasi duluan ini pasal ] ha ha
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Jan 30, 2010 6:45 pm

itu sekadar apa yg saya sedang pikir2 taaaadi bah tuan...tapi kalo korang mau ikut pikir apa yg saya pikir..saya tidak buli halang... Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Jan 30, 2010 8:03 pm

tidak jadilah , kasi cancel ............tidak bagus juga buat orang begitu , sori monkey aaaa ....

terfikir , apa barang atau apa perkara yang paling ditakuti lelaki dan wanita berlaku dalam hidupnya ? setiap orang mungkin berlainan ..tapi tetap ada juga persamaan , mungkin takut perkara atau hal yang sama ,
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Jan 30, 2010 8:08 pm

mungkin kalau lelaki diurang paling takut mati pucuk... Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sat Jan 30, 2010 9:38 pm

palis palisss .........eee siapa lelaki yang tidak takut begitu ooooo Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sun Jan 31, 2010 6:12 pm

eeee..... takut oo sia......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sun Jan 31, 2010 7:27 pm

Saya dengar2 mati pucuk ini boleh diubati dengan kaedah hipnosis? ada siapa2 kah yg tau hal ini?
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sun Jan 31, 2010 7:31 pm

Tapi saya bg tau sama kamu aah..monkey ni cantik bah org dia..up to date lagi tu..
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sun Jan 31, 2010 7:32 pm

Tapi saya bg tau sama kamu aah..monkey ni cantik bah org dia..up to date lagi tu..cuma saya rasa dia ni sudah ada bf kali..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Sun Jan 31, 2010 8:57 pm

bukan satakat bf, sdh kawin pun..... kompom...... antah2 sdh baranak pinak pun.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Feb 01, 2010 12:05 pm

romeo wrote:
nhhhh ...jaga kamurang , c monkey mau pasang jurus sudah tu , tengok jari dia melentik ..tajam panjang lagi tu kuku dia , jurus mencucuk mata nama jurus tu Very Happy

aiiihhh...tuan yorut inda nampak ka sa tukar avatar sa p gambar sebenar????
wahahahaaa....duigiaa...masa tu sa tnguk tuan yorut saja ada dl forum dari pagi jadi sa ingat, biar la sa kwan2 sama ni beliau...orang lama.jadi kenal2 dulu....kalau yg lain...siou no....tapi memang tu gaman cakap sa luyar buruk lagi...man nopo la..sa tunggu lain hari laa..tuan romeo, bukan ni bah gambar yg sa bilang sama tuan yorut 'tengok baik tu'......aiyarr..
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Feb 01, 2010 1:28 pm

monkey wrote:


aiiihhh...tuan yorut inda nampak ka sa tukar avatar sa p gambar sebenar????
wahahahaaa....duigiaa...masa tu sa tnguk tuan yorut saja ada dl forum dari pagi jadi sa ingat, biar la sa kwan2 sama ni beliau...orang lama.jadi kenal2 dulu....kalau yg lain...siou no....tapi memang tu gaman cakap sa luyar buruk lagi...man nopo la..sa tunggu lain hari laa..tuan romeo, bukan ni bah gambar yg sa bilang sama tuan yorut 'tengok baik tu'......aiyarr..

betul saya temiss tingu ko punya avatar sebenar bah monkey.. mcm biasa bah digi saya putus2.. kemungkinan waktu connection saya meragam ko upoad avatar ko yg sebenar. .. ko kasi pm saya bah .. kempunan suda ini... Neutral
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Feb 01, 2010 1:36 pm

haahahaha...buleh buleh...dengan syarat ko kasi yakin sa yg ko bukan suku sakat si ptarap?
sa tengah main gameonline sama member di tagged......tu la yg kadang2 sa jarang masuk sini..hehehe
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Feb 01, 2010 2:08 pm

adeh camana saya yakinkan ko aa?...kanapa bah ko mcm ko jauh hati sama si tarap.. Very Happy
ada sudah bah kawan kita sini yg pm sama saya..kami sembang di fb sudah sekarang... dia trust sama saya bah... walaupun kekadang saya gila2 juga tapi memang 90% saya cakap butul punya bah... Cool Cool
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Feb 01, 2010 3:51 pm

ada rakan disini yang kasi Pm saya tapi masih betapuk2 ...siapa tu aaaa ? Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Feb 01, 2010 3:57 pm

org yg kasi pm tu inda buli didedahkan bah...namanya pun Private Message kan... biarlah semua orang mengaga-aga saja.... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Feb 01, 2010 4:54 pm

monkey wrote:
haahahaha...buleh buleh...dengan syarat ko kasi yakin sa yg ko bukan suku sakat si ptarap?
sa tengah main gameonline sama member di tagged......tu la yg kadang2 sa jarang masuk sini..hehehe
aduinaaaa...... mantang2 sia inda takut jurus dia.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Mon Feb 01, 2010 5:16 pm

sabar ko ptarap... pansingan si monkey saja itu... Very Happy dai mau tau apa yg ko mau jawap nanti...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 2:08 am

tuan orut , masalahnya ....saya tidak akan layan kalau saya tidak kenal siapa orang itu Very Happy memang cara saya begitulah ...kalau kenal atau pernah berjumpa takpa ...tuan orut ka tu kasi pm ? ha ha

tapi , ada CIA ada KGB ada MOSSAD bulih minta tulung dorang cari , ..........
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 7:54 am

Admin tau juga itu siapa yg pm kita ...dia tau semua aktiviti kita di ilsf mangkali... Cool
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 1:37 pm

PM apa baini kawan2? enda saya faham ooh.. siapa yg mem'pm? kenapa mem'pm?
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 1:38 pm

monkey wrote:
haahahaha...buleh buleh...dengan syarat ko kasi yakin sa yg ko bukan suku sakat si ptarap?
sa tengah main gameonline sama member di tagged......tu la yg kadang2 sa jarang masuk sini..hehehe

hahahaha..masam mana juga mo kasih yakin tu miss monkey?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Today at 10:16 pm

Back to top Go down
 
Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: