To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 8 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 8 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Tips Dan Teknik Pemasaran Tanpa Kos Yang Berkesan
by SchulzCube Thu Nov 16, 2017 6:07 pm

» Jualan HOT Produk Resell Rights Kombo 2017
by xbest Mon Nov 13, 2017 9:28 pm

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Sun Oct 29, 2017 12:57 am

» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Thu Sep 07, 2017 8:07 am

» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Sun Jul 23, 2017 4:56 am

» Formula Tarik Rezeki 2015
by xbest Wed Jul 12, 2017 6:36 am

» Need a help!
by limau123 Wed May 31, 2017 2:19 pm

» Father’s Day ahead
by ahkeok Sun May 07, 2017 10:49 am

» Mother's day is just around the corner. What to buy???
by ahkeok Tue May 02, 2017 7:44 am

» Contoh Soalan Exam Online Pegawai Penerangan S41
by xbest Thu Apr 13, 2017 8:15 am

» Seminar Tajwid Luarbiasa Edisi Ramadhan 2017
by xbest Sat Apr 08, 2017 6:13 pm

» Panduan Google Adsense Pertama Malaysia 2017
by xbest Mon Mar 27, 2017 9:06 pm

» Tyre chitchat
by tungkelly Mon Mar 20, 2017 1:11 am

» Tips Dan Panduan Cari Kerja Kosong Di Singapura Yang Lengkap
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:41 am

» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:39 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Wed Mar 01, 2017 12:50 pm

» Cara Menjimatkan Membeli Dari Kedai Perabot Murah China
by SchulzCube Sat Feb 11, 2017 10:40 am

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

» Hard to reach out the text
by nurulazzin Fri Dec 30, 2016 4:43 pm

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar

Share | 
 

 Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 1:42 pm

Itu laitu..saya pun pikir2 masam mana mau kasi yakin sama dia.. scratch
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar
avatar

Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 1:47 pm

hahahaaa... kalo sya, memang sya yakin sama c aman yorut. Wink
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 2:03 pm

bagus bah kalau si monkey 'beriman' (believe without seeing) macam si laa... Very Happy
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar
avatar

Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 2:39 pm

yesss... tq aman. hehe...

skrg ni sya brfikir ba, antara bnyak˛ forum, sini ILSF juga tmpt sya mnyingga. mcm sdh soul mate pula dgn sya, hehe.
Back to top Go down
orud
Paranormal Master
avatar

Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 2:53 pm

Kena pugai sudah kali ko tu Laa.
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 2:54 pm

hehe..soul mate mcm coffe mate ... Very Happy
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar
avatar

Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 3:02 pm

tompinai orud... sya rasa˛pun mcm tu o... kalo sa d rumahpun sya trbayang˛ juga ni ILSF kalo lama sdh tdk masuk, hehe.

ada mcm sama sikit dgn coffie matelah tu aman, Laughing
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 7:54 pm

laa wrote:
yesss... tq aman. hehe...

skrg ni sya brfikir ba, antara bnyak˛ forum, sini ILSF juga tmpt sya mnyingga. mcm sdh soul mate pula dgn sya, hehe.
laa wrote:
tompinai orud... sya rasa˛pun mcm tu o... kalo sa d rumahpun sya trbayang˛ juga ni ILSF kalo lama sdh tdk masuk, hehe.

ada mcm sama sikit dgn coffie matelah tu aman, Laughing
sia paham..... sia paham...... sia mimang ada bakat mengguda..... kalou salang2 mimang terguda.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 7:55 pm

apa ba yg kamu bilang pm2 tu? siapa kana pm? siapa mem'pm'? apa dlm pm? kasi taulah..... kasi taulah.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 8:11 pm

pm top secret bah tuan ptarap.. admin saja yg tau itu. Serita melalui pm inda buli dibawa pigi sini...hahaha... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 8:28 pm

masam sia mo tesium-sium bau sdh lg ni...... gaman, mana sdh kaotu gaman?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 8:34 pm

kau tesium bau2 badan siapa dan siapa tu tuan ptarap? ...bau kantalan pun ada kah?... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 8:39 pm

hihihihiii..... bau kantalan sj bah tuan......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 9:10 pm

atuukoi..indada bau2 lain lagikah? ... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 9:11 pm

sama bau gobuk, hihihihiiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 9:13 pm

gobuk yg kena translate ingilis kaitu tuan ptarap?? ... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 9:22 pm

hihihihiiii.... jan kao, kana jurus nt.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Tue Feb 02, 2010 11:52 pm

bau kantalan sama bau gobuk ?? adeiiii ....matilah kalo gini , mau tekuyak mulut ni ketawa saturang ...

tiada pula saya tercium bau2 ni , ada apa2 ceritera hangat dipasaran kah ?
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Wed Feb 03, 2010 12:09 am

istilah 'tersium bau' ini milik si ptarap sejak dulu bah. sayapun kurang paham apa maksud dia yg sebenar...
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda
avatar

Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Wed Feb 03, 2010 9:05 am

ko lambat masuk sana SBF bah.....panjang cerita kami sana...ada la beberapa member yg jajal bah...kikikiki...matai eehhh...
orang2 tertentu saja paham maksud si ptarap.....tu pasal orang tertentu saja yg buleh kasi respon balik.....wahahahaha.....
apa yg tuan orut pikir sekarang?
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Wed Feb 03, 2010 12:40 pm

monkey wrote:
ko lambat masuk sana SBF bah.....panjang cerita kami sana...ada la beberapa member yg jajal bah...kikikiki...matai eehhh...
orang2 tertentu saja paham maksud si ptarap.....tu pasal orang tertentu saja yg buleh kasi respon balik.....wahahahaha.....
apa yg tuan orut pikir sekarang?
saya kadang2 saja jenguk SBF tu dan saya tiada baca semua post.

Apa yg saya pikir sekarang...emm bila lah agaknya si monkey PM saya... Very Happy
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda
avatar

Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Wed Feb 03, 2010 1:18 pm

dlam pikiran sa.....sepa bah ni tuan yorut ni.......
sa nda la pm sama tuan yorut ni sebab sa suda letak avatar sa dgn gambar betul sa.....
lagipun tiba2 singgggg di pikiran sa...maybe tuan yorut ialah bapa kepada si tarap.....sebab muka ada irasss oohh.....tapi saturang saja yg sa trust di sini.....really....guess who...
si tuan alphawaves......coz i know him well.
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar
avatar

Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Wed Feb 03, 2010 1:37 pm

sya pula, skrg sya bfkir brpa org admin sini ILSF ini? & brpa org mod? & sepa˛ saja yg buli tau sgala aktivit forumer? hehe... kalo mod maybe tdk pndai kacaulh mgkali. tapi admin besar kmungkinanlah. so, ada kmungkinan juga admin kita ada buat user lain. heheheee...

psstttt... miss monkey, sya rsa tdk kot. kalo sya baca post dorg memang nmpak dorg tdk bakanal tu, hehe. Very Happy
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda
avatar

Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Wed Feb 03, 2010 2:38 pm

yah meh...tidak bakanal...tapi entah knapa firasat monyet sa terpikir ke arah yg lain pula....lagipun, ada cara bah kita mo tau sama ada org tu orang yg sama.....
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   Wed Feb 03, 2010 3:03 pm

uisey..si monkey syak betul si orut sama si tarap... Ko tanya di alphawaves bah ..dia tau tu location para forumers. Tak taulah pula kalau sitarap tu jiran saya... Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?   

Back to top Go down
 
Apa yg sedang kamu pikir / ingat ketika ini?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: