To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 serita kanangan bakas gf/bf kamu

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next
AuthorMessage
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 02, 2009 9:10 pm

he he ..yang ini saya betul2 percya , ada orang suruh tuan orud cakap begitu bah ni Very Happy tapi saya seumur hidup ini belum pernah merasa gadis lentok atas bahu ooo , mau juga saya merasa macamana ..sayu atau tidak ,
Back to top Go down
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 02, 2009 9:20 pm

kejam tuan pt... tertunggu2lah dia tu, kasihan... ada kesinambungankah cerita ni tuan PT?
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 02, 2009 9:43 pm

ya ibarat drama bersambung2 tu bah PT..misti ada sambungan dia kali.
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 02, 2009 9:57 pm

drama bersiri , tapi tajuk lain2 ... Twisted Evil
Back to top Go down
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 02, 2009 10:00 pm

hehe... kita tunggu cerita bersiri tuan PT...
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 02, 2009 10:54 pm

hebat2 pla kenangan tuan2 ni...siuk jak sia baca...haha
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Fri Dec 04, 2009 11:31 pm

puan ally , banyak lagi yang dorang tidak kasi keluar story masa cintan cintun tu sebenarnya ...semua mau tapuk kuku , terutama c tuan PT Very Happy apapun semua ini untuk menghangatkan suasana , boring juga kalo serius ja memanjang kan ...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sat Dec 05, 2009 10:10 am

hihihihiiii..... masam tau2 sj si gaman ni..... banyak sia buli serita bah tp nt kana cut pula admin......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sat Dec 05, 2009 12:47 pm

pukutarap wrote:
dulu time sia sikul lg smk, sia porm 5, hari terakhir sdh sikul,
keisukannya suti sikul sdh..... ada saturang sumandak porm 4 mo jumpa
sia di diwan sikulah..... bukan pula sia pigi jumpa, turus sia pulang
kg..... antah apa kajadian dia sana tu menunggu di diwan sikulah..... masam kasian juga dia sia tepikir sikarang.....

Yorut_orut wrote:
Nasip ko inda jumpa dia pukutarap. ..barangkali kalau ko jumpa dia tebantut suda cita2 ko sampai sana saja... Very Happy

ya kan aman, nanti tdk dpt memutung d kagataan msam skrg. Razz

tapi serita c gaman mcm ada prsamaan dgn serita sya juga o... yg sya pula, time tu sya lower 6, itu lelaki upper 6. itu lelaki mao brjumpa knon sbab kompom taun dapan tdk dpt tingu muka sudah knon. tapi sya brsemgat pula brkemas mao balik kampung, hehe. dulu sya tggal asrama ba, time blik kampung tu yg pling best. hehe...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sat Dec 05, 2009 12:57 pm

ahhh , saya inda percaya c laa tidak pegi jumpa tu BF dia tu ..mana dia sanggup kasi hampa tu harapan si kawan Very Happy

tuan PT , alaa ..serita ja ba , tuan mod ok ja tu , jangan terlalu daring dan garing sudahlah , ceritalah ..sikit pun ok
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sat Dec 05, 2009 1:20 pm

romeo wrote:
ahhh , saya inda percaya c laa tidak pegi jumpa tu BF dia tu ..mana dia sanggup kasi hampa tu harapan si kawan Very Happy

tuan PT , alaa ..serita ja ba , tuan mod ok ja tu , jangan terlalu daring dan garing sudahlah , ceritalah ..sikit pun ok

adoina... itu belum jadi buipren ba romeo. slalu nmpak dari jauh sja, tdk prnah jumpa dkt˛. kalo sudah jadi buipren mgkin brsmangat sya pigi jumpa, biarlah lewat blik kg. hehe... sbrnya dia cuma tulis˛ nota pass sma classmte sya sja ba mgaku admire sja knon. haha...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sat Dec 05, 2009 1:33 pm

ahhh ..betul bah ? yang butul2 punya story bah laa ..tu Jpj tidak juga marah bah kalo ko ngaku , cuba cerita sikit ..bulihkan ,
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sat Dec 05, 2009 1:46 pm

haha... taim zaman skulah manalah sya trdedah dgn cintan cintun ni. kami punya wrden manyak sibuk punya lorrr... asal dgr saja desas desus gosip˛ pghuni asrama khususnya ppuan, nahhh... ambik kao. kana pggil kao pigi rumah wrden. lepas tu kana suruh kasih putus o... haha... rmai kwn˛ sya kana mcm tu, lusu juga sya tringat skrg. kalo masih lagi dorg dpt tau yg pghuni˛ asrama tu ada kes cintan cintun, kana pggil lagi ibu bapa jumpa wrden atas sebab masalah disiplin knon.
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sat Dec 05, 2009 2:13 pm

iskk ..indakan langsung tada apa2 yang terpikat dan melekat laa Very Happy

elehh ..warden ni pun bukan semua boleh harap juga laa , skolah saya dulu warden bercinta dengan student , bukan satu kes tapi 4 , 5 , kes berlaku , ada yang 'ter ...' terus berhenti sekolah , tapi tu cikgu relaks ja macam tada apa2 berlaku , ada yang habis exam terus kawin , ada yang datang ambil result sudah ngandung , suaminya warden sekolah kami ..

moralnya : gejala cintan cintun ..gejala pelik in sudah ada sejak dulu , tiada batas tiada sempadan , ada permintaan ada pemberi semua jadi ..

tapi lepas itu saya pindah , sekolah lelaki ..[semua student lelaki ] cikgu ja ada perempuan , lain pula cerita sana ..he he [ keluar tajuk sudah ni ..]
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sat Dec 05, 2009 2:32 pm

hehe... masa upper 6 sdh mcm ada jugalah kenen˛ siiikit tapi tdk sempat serius jadi buipren, trus abis exam tamat cerita. haha... smpai skrg tdk prnah jumpa sdah.

oi atukkkoi... lain sudah kes tu kalo mcm tu romeo. itu sbab wrden tdk mainkan pranan yg betul sudah tu. bila sya fkir˛ ada bgus juga wrden kami brsikap mcm tu sbab bukan lagi kurang kes student˛ asrama ppuan mgandung, malah mncapai '0' kes. sya respect jugalah wrden (juga guru disiplin) kami dulu wlaupun rmai kalangan kami masa tu yg mggelar dia 'singa betina'. hehe...

hehe..... atau romeo sndiri ada cerita kanagan x-gf yg lebih mnarik taim skulah˛ dulu? kasih seritalah ba romeo, teda juga yg kanal. haha...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sat Dec 05, 2009 2:52 pm

aikk , lawan tokeh nampak ..ingatkan c laa tidak pandai memancing , rupanya ada bakat jua memancing badus ..ha ha

kamiurang sekolah banyak tempat bah , kejap sana kejap sini ..maklumlah ngikut bapa , pernah saya sekolah yang betul2 macam dalam kem tentera punya disiplin , keluar masuk kawasan sekolah kena tulis masa , ada kad kena sain masa masuk sebagai bukti ..keluar pun ada uniformnya , kasut kaler apa , baju kaler apa ..dengan siapa dan untuk apa tujuan ,

ada jua yang nakal , dia buat gitar dari papan ..gitar olok2 , memang budak tu jiwang sikit , suka muzik suka nyanyi rock , sekali kedapatan , gitar tu dipecahkan guru depanmata dia , kena buat kerja lebih lagi bersihkan dewan makan selama 3 minggu ..seorang diri !!

cintan cintun jangan haraplah , jangan mimpi berpeluang ..tengok muka student perempuan masa dalam kelas ja , tu pun kalau berani bertentang mata , ada peristiwa bini guru masuk area asrama lelaki entah dia ambil apa ..macam ambil bunga , atau benda lain dihalaman , budak2 lelaki apalagi terus riuh bunyi macam anak burung kelaparan , siuut ..siut , nyek nyok , macam2 bunyi siren kedengaran , kami pun tidak tahu dia bini cikgu sebab tengok body wahhh ..mantap , macam anak dara 19 tahun , kebetulan masa itu suaminya [ cikgu kami itu ] ada dibelakang cuma terlindung , kami tidak nampak ..

esoknya , satu blok asrama [ blok CA ] tu semuanya kena kumpul ..kena cuci otak , kena warning , kena suruh buat kerja ..apalagi kalau bukan kasi bersih kawasan sekolah selama 3 minggu ,
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sun Dec 06, 2009 12:42 am

banyak juga kanangan sia mengurat tp masam lupa sdh, hihihiiii..... tp sia kompiden sia ada banyak kali mengurat dulu2 time muda2......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Mon Dec 07, 2009 7:08 pm

pukutarap wrote:
banyak juga kanangan sia mengurat tp masam lupa sdh, hihihiiii..... tp sia kompiden sia ada banyak kali mengurat dulu2 time muda2......

Betul2 si tarap ni mengaku bujang lapuk oo... buli kasi hint berapa umurkah tuan.. sini tampat saya ada moti daa anakdarasetangahtua.... Very Happy
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Mon Dec 07, 2009 8:02 pm

hahahaaa... bahahhh gaman, ada ofer sudah c aman yorut o. hehe... kalo tanak wagu yg sadang˛ tua ada ka aman? kalo ada, offer juga utk sya ar... Razz
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Mon Dec 07, 2009 8:16 pm

laa wrote:
hahahaaa... bahahhh gaman, ada ofer sudah c aman yorut o. hehe... kalo tanak wagu yg sadang˛ tua ada ka aman? kalo ada, offer juga utk sya ar... Razz

Adeh...indada moti yg sadang2 tua laa.. 51thn adalah kawan karib saya lagi tu. Best orangnya tapi inda pandai mengurat cara serius... Very Happy
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Mon Dec 07, 2009 8:23 pm

alamk... 51thn? bapa syapun belum smpai 50thn o aman, nanti trcabar pula bapa sya, habislah mama sya. hehe... kalo umr tu kasih bahagi dua ada ka? hehe...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Mon Dec 07, 2009 8:53 pm

alaa ..kalau setakat baru umur 51 masih ok apa , belum tua lagi tu , setakat mau kawin lagi satu senang2 ..ada orang yang umur 63 pun mampu dapat bini muda umur 21 , masih kencang lagi tu .. Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Mon Dec 07, 2009 9:19 pm

laa wrote:
alamk... 51thn? bapa syapun belum smpai 50thn o aman, nanti trcabar pula bapa sya, habislah mama sya. hehe... kalo umr tu kasih bahagi dua ada ka? hehe...
hahaha....tercabar bapa mentua...
kalau umur tu bagi dua...anak saya lah..hehehe...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Dec 08, 2009 12:00 am

ya bah, kalou lalaki umur meningkat, urang bilang makin manadi, hihihihiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Dec 08, 2009 2:06 am

dari satu segi , lelaki makin tua makin liat ..kalau tiada penyakit umur 80 masih ada umphh , macam tu kelapa semakin tua semakin banyak dan likat tu santan , ha ha

kalau perempuan ?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Today at 3:50 pm

Back to top Go down
 
serita kanangan bakas gf/bf kamu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 13Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: