To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 serita kanangan bakas gf/bf kamu

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
AuthorMessage
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Dec 08, 2009 8:58 am

si laa bukan pikir pasal yang ada umphh saja baitu. No 1 dia pikir waktu basanding..nanti hadirin banyak bisik2 "mcm bapa dengan anak"...hahaha...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Dec 08, 2009 6:56 pm

hahahahhahaaaaa...... nah talain sdh katawa sia...... butul, mgkin si laa tepikir masa basanding, dia takut bila tingu sana sini, samua urang masam bebisik sj.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Dec 08, 2009 7:00 pm

Tapi kan kawan saya ini mcm inda nampak 51 thn bah. Muka dia mcm lewat 30-an ... masih ngam dengan sumandak lewat 20-an..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Dec 08, 2009 7:11 pm

bah laa...... masamana? 'kawan' si tuan orut bilang kunun muka dia masi masam liwat 30an......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Dec 08, 2009 7:31 pm

hahaaa... apalah kamu ini. tapi kalo sya, biasa sya tdk tengo muka, prtama skali sya mao tengo umur juga, haha... susah ba kalo trlalu tua, nanti bapa syapun segan, haha...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Dec 08, 2009 7:37 pm

aduinaaaa..... inda tingu muka? bah, masam sarah paluang pemutung gata ni.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Dec 08, 2009 7:41 pm

hahaha... biarpun muka maintain tapi tua tatap tua kan laa...
Adeh..indada harapan lah kawan saya tu...
dia bilang sama saya..."saya anggap saja anak buah saya (anak adiknya) sebagai anak-anak saya" maksudnya segala harta benda dia nanti akan diwasiatkan kepada anak buah. Mcm indada ati suda dia mau kawin...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 3:08 am

tapi rugi juga bah kalau langsung tidak kawin , walau ada anak buah tapi tidaklah sebanding dengan anak sendiri , mak bapak dorang lain , BIN dorang bukan dengan kita ..

kebanyakan yang bujang sampai mati ni bangsa cina ..tempat saya ada satu perempuan cina yang memang tidak pernah kawin , sekarang umur dia dalam 70an , rambut putih sudah ..banyak harta , kedai pun banyak tapi tiada anak sendiri , rugi juga ..sekarang anak buah dia yang jadi pengurus segala harta2nya itu ,

yang baiknya bujang sampai mati ini adalah , tiada bikin marah ..tiada yang marah , tiada bikin sakit hati tiada tanggungan , suka hati mau tidur pukul berapa , mau bangun jam berapa , suka hati mau belanja apa2 , atau mau pigi mana2 , dia hanya fikir dan urus diri sendiri ja , sudah tidak mampu berjalan besok masuk rumah orang tua2 ja , habis cerita ..
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 8:32 am

Mcm lama sudah kita melencong dari topik ini... Very Happy
Mcm topik cari jodoh sudah...hahaha...

Balik topik..

Saya jenis urang yg inda barani luahkan perasaan dan tak berani tanya perasaan sumandak thdp saya. Jd kena pakai teknik filem industan. Maka suatu ketika.. time tukar2 gift kunun pada malam krismas..saya kasi special gift sama seorang perempuan yg org kasi gossip2 sama saya, saya duduk dekat perempuan tu lagi, sengaja kasi cemburu laba kunun. Apa lagi..si bekas gf pun lain macam sudah, mcm dia tambah percaya sama gosip2 org suda...tau lah saya yg dia ada menaruh hati sama saya...hahaha.......betul2 kenangan bekas gf....hihihihi.......
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 12:14 pm

ha ha ..memang sudah lari pun tuan , lari tajuk filem sama ..

antara kenangan dengan gF ..naik motor pergi bandar , masa tu belum ada kereta cuma motor ada , semasa balik motor habis minyak , terpaksa ditolak ..kalau dekat tidak apa , ini hampir 3 batu , tengahari panas pulak tu ..

si kawan sporting ja ikut belakang , habis muka dia berpeluh ..merah , saya pun sama , macam mau patah kaki menolak motor , ..

masa tu hp belum ada , harap public phone ja tapi semua yang ada rosak tidak boleh pakai , nasib baik ada orang kampung limpas , pakai motor juga ..dia tolong tolak dengan kaki , yang syhadunya sampai sekarang dia tidak bersuara tanya pasal kejadian hari tu , mungkin dia tidak berani tanya atau kasihan tengok saya menolak , macam terhutang budi pulak rasa ..
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 12:21 pm

Saya tunggu2 bah cerita si laa mengenai kenangan bekas bf.. takkan lalaki saja yg ada cerita.. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 12:24 pm

dia sdh jadi bini kao ka gaman?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 12:29 pm

pukutarap wrote:
dia sdh jadi bini kao ka gaman?
ko tanyan siapa ni tarap? si romeo bah, kan?..
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 12:35 pm

kaalu tuan Pt tanya saya , jawabnya belum ..tali layang2 putus kena tiup angin kencang bah , terbengkalai ditengah jalan

c laa bah , jangan haraplah kita dengar cerita dia , mana dia mau ngaku tu Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 12:45 pm

utk si gaman romeo tu..... sabap dia bilang sampai sikarang itu gf dia lansung inda tanya dia.....

ya bah, jan haraplah si laa akan serita kanangan bf dia..... (pansingan)
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 12:53 pm

inda adil bah kalau si laa inda cerita sikit2.. bukan apa..sekadar tukar2 serita bah..kadang2 pengalaman org lain boleh dijadikan iktibar...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 12:55 pm

dia kompom inda mo bgtau tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 1:09 pm

ya , dia memang tidak akan bagitau tu , kalau ada pun cerita orang lain dia bagitau , bukan cerita dia Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 1:11 pm

nt kita tingu ah..... mimang tu, hihihihhiiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 1:17 pm

Tapi kan..saya percaya bah sama si laa ini... kalau dia ada 'serita lama'.. dia akan serita juga itu naaanti.. atau mungkin dia takut kena check dia punya post oleh 'kawan' serumah dia...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 1:20 pm

hihihihiiii..... kawan serumah..... hihihihiiii.....paham, sia paham..... ya, takut kana sek post2.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 1:37 pm

ha ha ..kreatif !! makin takut c laa kalau begini , takut kena kuruyuk ..ha ha
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 1:43 pm

tiuri saya lah.. semakin kita kena kuruyuk semakin melawan..tau kenapa? pasal lari pun inda buli suda.. bagus lawan supaya inda rasa butul tu tumbukan orang. Kalau diam2 saja tunggu dipukul ..uina kerasaan butul tu.... Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 2:07 pm

ya , kalau melompat pun kena , meniarap pun luka , berdiri pun kena , duduk pun kena ..semua serba salah tiada tempat selamat , akhirnya terpaksa jua melawan , tapi entah betul ka tidak senjata dia pakai tidak tahu ..ha ha

tapi kena kuruyuk memang sengsara bah , sesak nafas ooo .. Very Happy
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 09, 2009 9:23 pm

mungkin si laa tdk berani masuk sdh cerita topik ini, hehe...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Today at 10:17 pm

Back to top Go down
 
serita kanangan bakas gf/bf kamu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 13Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: