To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 serita kanangan bakas gf/bf kamu

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next
AuthorMessage
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Thu Nov 12, 2009 7:14 am

jerryg wrote:
ya la bah kan, itu sorita lama. klu sia mau kanang2 sorita sia sama bakas gf sia dulu, sia jadi takanan butul
tekanan bahagian mana tu tuan? Laughing
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Thu Nov 12, 2009 7:15 am

gontulak wrote:
saya banyak juga kenangan ttg gf ni tp tdk tau mana 1 mau cerita, hehehe...
ko stat dgn serita yg panas2 dulu... Laughing
Back to top Go down
jerryg
Koperal
Koperal


Male Number of posts : 268
Location : KK bah
Humor : Damn Right!
Registration date : 2009-10-10

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Thu Nov 12, 2009 10:35 am

SiokSondri wrote:
jerryg wrote:
ya la bah kan, itu sorita lama. klu sia mau kanang2 sorita sia sama bakas gf sia dulu, sia jadi takanan butul
tekanan bahagian mana tu tuan? Laughing
takanan yg masam masam. bahagian itu pun kana tampias juga Laughing
Back to top Go down
http://tinyurl.com/2ezjp87
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Thu Nov 12, 2009 11:09 am

pengalaman panas /sejuk tawar ..+ lucu dengan Gf dulu , dia tdk pandai bercium ..gigi jumpa gigi !! sakit bibir sa ... Very Happy
Back to top Go down
jerryg
Koperal
Koperal


Male Number of posts : 268
Location : KK bah
Humor : Damn Right!
Registration date : 2009-10-10

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Thu Nov 12, 2009 6:52 pm

gigi jumpa gigi? inda patah juga ka gigi tuan? Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
http://tinyurl.com/2ezjp87
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Thu Nov 12, 2009 10:18 pm

hehehe... siok cerita psl bekas gf ni...
Back to top Go down
niche
Special Rank


Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Thu Nov 12, 2009 11:36 pm

cerita bekas bf bolehkah? hehe...
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Fri Nov 13, 2009 11:12 am

masa sa darjah 6 lagi suda ada boifren..tiba2 dapat surat...mo bkenalan kunu.bah, ada ubi ada batas, suda baca sa balas..mula2 saturang.lpas tu jadi 2 -3 orang..budak form 1, budak dari kampung sebelah..naik form 1 ada 3 boifren sa dr kelas form 3 n 4..sa pinda skula masa form 2, jumpa lagi boifren baru, budak form 5...masuk form 3 pasang boifren baru dari sekolah lain..budak cina..ahahaha..masuk form 4 n 5 sa pasang 1 ja..walau macam mana pun ramai, sa nda pernah pula dating/jumpa2...sa ni pemalu kunu..just main tulis surat jer..hehehehe.selalu sa dpt hadiah.masa tunggu result SPM, pasang boifren yg kerja d jabatan kerajaan..tapi sekejap saja...buruk perangai..belum satu bulan kenal mo pegang2..kalau p tenguk movie, mo kambai2.sa nda suka..so, rejected.
then, masuk kolej..nda pasang apa2.malas..pasal sa tenguk member yg ada boifren, kalau p mana2 ada sekuriti..lagipun bila suda besar gini, perangai sa pun ikut berubah..nda lagi pemalu tapi buragas...kalau ada kirim salam, sa bilang buat apa kirim salam..kirim duit la..wakakaka.terus nda berani lagi tu tanakwagu..dia ingat sa pisau cukur kali..bagusla.teda mo mengacau...ada juga yg berani2 p jumpa kunu, tapi abis kena 'temuramah' oleh geng2 sa...wakakaka.jaraaa kali dia..so, bila ada aktiviti luar kmpus...senang la cuci mata kalau ada yg hensemm...teda yg mo marah...mo jeles2....
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Fri Nov 13, 2009 6:17 pm

laa wrote:
hmmmm... buliČ juga kamu men'jek' sya o kan? sya d tahap 2 tu. kalo kena kasih trbalik pula, kamu d tahap mana pula oi, gaman ptarap, & kwn sioksondri? Razz
baru sia nampak pula..... sia tahap 3 sdh oo.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Fri Nov 13, 2009 8:39 pm

Yorut_orut wrote:
laa wrote:
hmmmm... buliČ juga kamu men'jek' sya o kan? sya d tahap 2 tu. kalo kena kasih trbalik pula, kamu d tahap mana pula oi, gaman ptarap, & kwn sioksondri? Razz
Jauh dari tahap 3 lagikah ko ni laa.... Very Happy


hehehe... buliČ jugalah aman yorut.
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Fri Nov 13, 2009 8:49 pm

pukutarap wrote:
laa wrote:
hmmmm... buliČ juga kamu men'jek' sya o kan? sya d tahap 2 tu. kalo kena kasih trbalik pula, kamu d tahap mana pula oi, gaman ptarap, & kwn sioksondri? Razz
baru sia nampak pula..... sia tahap 3 sdh oo.....


oiii... buli tahan itu. kalo lelaki tmbah hensom lagi kalo brada di tahap 3 ni, hehe... Wink
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Fri Nov 13, 2009 11:01 pm

laa wrote:
Yorut_orut wrote:

Jauh dari tahap 3 lagikah ko ni laa.... Very Happy


hehehe... buliČ jugalah aman yorut.

buli2 yg macam mana tu?... maksudnya dakat2 tahap 3 laitu kan? Very Happy
jangan susa laa...sini ilsf ada lelaki tahap 3 suda .... kalau tiada di ilsf di kampung saya inipun ada lelaki tahap 3 ..malah masuk tahap 4 sudah....hihihihi...

macam manalah agaknya tu tahap 4 tu aa? Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Fri Nov 13, 2009 11:56 pm

hihihiiiii..... kalou tahap 3 tu masamana?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sat Nov 14, 2009 7:12 am

cinta zaman kanak2 tu bagi saya bukan sebenar cinta , ianya cuma cinta monyet ..pun begitu ia kenangan paling indah , kenangan yang paling susah dilupakan , saya masih ingat nama2 mereka yang pernah berkawan dengan saya dulu , dari form 3 sampai sekarang ...setakat kawan memang ramai


banyak berkawan mengajar kita mengenali perangai dan sikap seseorang , bahawa kejujuran itu bukan tergantung dihujung rambut , bahawa kesetiaan itu bukan terletak pada indahnya wajah , atau mewahnya jadi pengukur kebaikan budi ..

kenangan bersama GF jadi pengalaman paling mahal , paling indah .. paling sakit , paling dirindui dan dibenci
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sat Nov 14, 2009 3:47 pm

time sia sdh tanak wagu, ada juga gf2 sia tp samua inda jd juga..... apakan daya, niat ingin mamaluk gunung, tp tangan inda sampai.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Nov 17, 2009 9:05 pm

pukutarap wrote:
dlm idup sia, banyak sdh gf sia, hihihihiiiiii..... tp samua inda jadi..... mimang besuka butul tp inda jd juga, mungkin pasal sia talampau hensem...... paling sia serius bakawan sumandak tamparuli & sarawak..... bataun2 jg bakawan, last2 ilang begitu sj..... sikarang sia dingar diurang sdh baranak pinak..... si gaman di sini, masi saturang sana kabun gata, sedihnyaaaaaa...... mo mengurat si monkey, dia jinak2 marpati + garang..... si noy, antah mana sdh dia tu, si laa sdh puan, si ally joe, hihihihiiiiii si tuan mook sdh sambar......

SiokSondri wrote:
sia ni kalau serita gf... he he he.. banyak juga rupanya. mula2 sia inda berapa ingat, tapi bila nampak dan tebasa ni tred..skali kira punya kira, yg serius pun mo sampai sepuluh ooo... ohhh tidak...!

gontulak wrote:
saya banyak juga kenangan ttg gf ni tp tdk tau mana 1 mau cerita, hehehe...

nahhh... kdptan jejakaČ hensome sini ILSF playboy. patutlah c gaman slalu ksorgan sana kagataan, hehe... Wink Razz

kngan sya pula sma x-bf sya, emmmmm... susah mao ckp o... pjg cerita, hehe... bnyak yg pahit dari manis. mcm hidup sya tdk free ba, sntiasa ada sja yg buat sya takut sma dia. asal saja dia mao jumpa, bahaaa... msti sya kena brsiap sedia, pastikan tiada apaČ yg bikin curiga dia. sya rsa, paling sgsara o... jadi couple dia. lgsung tiada kbebasan, fkiranpun tdk tenang. bgun ja dari tidur, msti terus tengo hphone. kalo ada sms dia, msti blas dulu, kalo tdk, kompom dtg pns baran dia. bukanny kbebasan apa... susah mao ckp ba, yg pastinya sya tdk slesa hidup dlm ketakutan.
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Nov 17, 2009 10:14 pm

bagus ko belajar kuntau laa ..atau karate , atau kungfu , nanti kalo bf ko marah2 lagi ko kasi karate ja dia , kalo dia cacat sudah ko kasi tinggal cari lelaki lain yang tidak marah2 Very Happy

he he ...dia mau test kau punya sabar tahap mana ja ba tu , dia mau tengok macamana kau handle masalah , macamana gaya tindakan kau , lepas itu baru dia kasi suprise bawa kawin besok ..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Nov 18, 2009 7:22 pm

aduinaaa..... bukan mo test kasabaran baitu, mimang king kuntrul lah itu bf si laa tu..... tp siapa suru mau bf begitu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Thu Nov 19, 2009 1:24 pm

pukutarap wrote:
aduinaaa..... bukan mo test kasabaran baitu, mimang king kuntrul lah itu bf si laa tu..... tp siapa suru mau bf begitu.....

ya, syapun terlalu suka btul ba itu bf yg bgtu itu, syg btul sya kasih lapas...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Thu Nov 19, 2009 3:33 pm

ya , ngam tu ..misti ada sayang menyayang , macam itu lagu sayang disayang ..

nanti jangan lupa jemput rakan2 ISLF masa kawin , macam dorang c ally sama c mook ...tahun depan kan laa ?
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Thu Nov 19, 2009 7:20 pm

si laa mo kawin? bila? buli atur tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Thu Nov 19, 2009 10:45 pm

laa wrote:
pukutarap wrote:
dlm idup sia, banyak sdh gf sia, hihihihiiiiii..... tp samua inda jadi..... mimang besuka butul tp inda jd juga, mungkin pasal sia talampau hensem...... paling sia serius bakawan sumandak tamparuli & sarawak..... bataun2 jg bakawan, last2 ilang begitu sj..... sikarang sia dingar diurang sdh baranak pinak..... si gaman di sini, masi saturang sana kabun gata, sedihnyaaaaaa...... mo mengurat si monkey, dia jinak2 marpati + garang..... si noy, antah mana sdh dia tu, si laa sdh puan, si ally joe, hihihihiiiiii si tuan mook sdh sambar......

SiokSondri wrote:
sia ni kalau serita gf... he he he.. banyak juga rupanya. mula2 sia inda berapa ingat, tapi bila nampak dan tebasa ni tred..skali kira punya kira, yg serius pun mo sampai sepuluh ooo... ohhh tidak...!

gontulak wrote:
saya banyak juga kenangan ttg gf ni tp tdk tau mana 1 mau cerita, hehehe...

nahhh... kdptan jejakaČ hensome sini ILSF playboy. patutlah c gaman slalu ksorgan sana kagataan, hehe... Wink Razz

kngan sya pula sma x-bf sya, emmmmm... susah mao ckp o... pjg cerita, hehe... bnyak yg pahit dari manis. mcm hidup sya tdk free ba, sntiasa ada sja yg buat sya takut sma dia. asal saja dia mao jumpa, bahaaa... msti sya kena brsiap sedia, pastikan tiada apaČ yg bikin curiga dia. sya rsa, paling sgsara o... jadi couple dia. lgsung tiada kbebasan, fkiranpun tdk tenang. bgun ja dari tidur, msti terus tengo hphone. kalo ada sms dia, msti blas dulu, kalo tdk, kompom dtg pns baran dia. bukanny kbebasan apa... susah mao ckp ba, yg pastinya sya tdk slesa hidup dlm ketakutan.

pukutarap wrote:
aduinaaa..... bukan mo test kasabaran baitu, mimang king kuntrul lah itu bf si laa tu..... tp siapa suru mau bf begitu.....


bulih dapat title king of the king kontrol sudah tu..blum kahwin sudah macam tu. apalagi klu sudah kahwin nanti..
Back to top Go down
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Thu Nov 19, 2009 11:10 pm

ya bah, apalah bunya bf kalau belum apa2 sdh jd king control... cehhh...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Fri Nov 20, 2009 1:15 pm

mungkin ..

1] takut gf orang lain kebas ..

2] sayang yang terlalu akhirnya jadi cemburu buta ..

3] kebudak-budakan

4] gf lawa sedangkan dia sendiri cukup2 makan ja ..takut gf lari tinggalkan dia

4] entah ..


tapi sekadar bf/gf belum tentu pasti akan jadi milik , apa2 kemungkinan2 boleh berlaku , sedangkan laki bini lagi bercerai inikan pula sekadar bf/gf , lelaki jadi king kontrol macam pondan ...hati kecik , penakut ,
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Fri Nov 20, 2009 7:59 pm

itulah, apalah bulum apa2 sdh mo jd king kuntrul, antah2 sdh kawin, bukan lg king kuntrul, antah apa sdh.....lalaki yg king kuntrul samada inda kmpiden diri sendiri atau ada sikit masalah mental/psikuluji, bukan gila..... kalou psikuluji ada istilah tu utk urang2 yg begini......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Today at 3:52 pm

Back to top Go down
 
serita kanangan bakas gf/bf kamu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 13Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: