To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 serita kanangan bakas gf/bf kamu

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next
AuthorMessage
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sun Nov 29, 2009 9:59 am

hihihihiiiii..... si laa bilang kao kateguri urang2 tua sdh tuan orut..... aduinaaaaa..... jan guna itu parkataan bah, bilang urang barpangalaman bah..... bah tuan orut, siapa kunun yg rejek merejek?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sun Nov 29, 2009 11:19 am

laa wrote:
Yorut_orut wrote:
Saya pula ada paranah nampak bakas gf saya duuulu.. turus dalam hati saya bilang.."nah begitu pula rupa dia bila suda tua..inda cantik suda mcm dulu".. turus sia batapuk..takut nanti diapun bepikiran mcm saya.. lebih teruk lagi kalau dia bilang.."nah tambah nda ensem suda si orut ini.. muka macam gilingan gata sudah"... Very Happy

hehehe... bgtu ka pula tu aman? serita c aman betul² bikin sya brfikir o. sya bygkan yg sya tua sudah len kali, ngkin sya lagi yg ulang ckapan c aman, hehe... Laughing aman, kalo kao dulu sepa yg kasih reject? apa sbab dia tinggal knagan lagi? bgus ba dgr brserita & brserita sma org tua² ni. Very Happy
Kami tiada yg rejek merejek bah. Malkumlah hubungan kami inda serius betul. Time dia di maktab perguruan..saya siiini tiap2 ari kira puku gata. Dulu2 mana ada sms...hehe.. Jadi saya diam2 sana kabun, diapun diam2 sana maktab. Last2 saya jumpa daling saya (yg sekarang). dia karaja lebi kurang mcm saya sj jadi saya pikir dia ini lebih sesuai sama saya sebab karier kami sama. merendah diri laba kunun ini..hahaha... So saya bilang sama ex-gf (tulis surat la ..) saya bilang, "bha.. saya pikir hubungan kita yg inda barapa ini kita kasi end sajalah.. sebab kita cuma sekadar suka menyukai..belum ada janji apa-apa ..saya tak mau ko rasa bersalah untuk terima any guy lain kerana saya..mungkin ada lagi kebahagiaan yang lebih baik dari yg menanti kita..kalau mimang kita yang sudah 'ditentukan'..we'll meet again utk buka lembaran baru" Few days later saya terima reply..dia bilang "I agree with you ..selama inipun hubungan kita cuma di awang-awangan..belum ada kepastian..belum ada ikatan yang kuat..belum ada janji yg dimungkiri.."

Jadi dalam pendapat ko miss laa... siapa yang kasi reject? ... Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sun Nov 29, 2009 11:30 am

iyabah , c laa ni pun satu ..kejam jugak , jangan bilang orang tua2 bah , orang lama banyak pengalaman yang ngam Very Happy cubit mulut dia tu ..

c tuan orut bah , masih ingat apa yang dia tulis ...20 tahun dulu mangkali , he he
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sun Nov 29, 2009 12:31 pm

Romeo...jangan ko tidak mengaku bahawa kenangan2 masa lalu sama ada pahit atau manis.. bagaikan baru semalam berlaku..betul tak?

Saya inda marah bah sama si laa tu biarpun dia bilang saya orang tua2..kalu dia panggil saya aki2 pun inda masalah bagi saya sebab memang pun saya sudah aki2 bah ini.. Very Happy
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sun Nov 29, 2009 8:03 pm

ba tuan2 & puan2... lama sia inda masuk ni forum.. maklumla ujung tahun, sibuk la kunun. Banyak mo do bubut.

makin menarik pasal serita ni bf/gf ni...

ba Laa, ko ada bf suda ka skarang ni? atau masi kana king kontrol.......?
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sun Nov 29, 2009 10:31 pm

he he ..si tuan orut ni , rupanya masih segar itu kenangan walupun setelah sekian lama masa berlalu , masih terbayang diruang mata , masih terdengar kata2 manja dari sidia , kuat betul kesan kenangan lama ni ..

tapi memang begitu keadaannya , saya pun begitu juga masih teringat segala kenangan pahit , manis , masam , pahit walaupun kononnya telah berusaha untuk melupakan segala itu , makin dilupa makin teringat ..ciss ,

hakikatnya kenangan yang pernah terukir dihati itu umpama tulisan yang terukir diatas batu , yang tidak akan padam oleh hujan atau terhakis oleh panasnya matahari , ia akan tetap wujud selagi nadi berdenyut ..kecuali sudah nyanyuk barangkali barulah lupa ,

nah kan ..jiwang karat sudah sia balik , macamna mau kasi lupa ..
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sun Nov 29, 2009 10:47 pm

Yorut_orut wrote:
laa wrote:
Yorut_orut wrote:
Saya pula ada paranah nampak bakas gf saya duuulu.. turus dalam hati saya bilang.."nah begitu pula rupa dia bila suda tua..inda cantik suda mcm dulu".. turus sia batapuk..takut nanti diapun bepikiran mcm saya.. lebih teruk lagi kalau dia bilang.."nah tambah nda ensem suda si orut ini.. muka macam gilingan gata sudah"... Very Happy

hehehe... bgtu ka pula tu aman? serita c aman betul² bikin sya brfikir o. sya bygkan yg sya tua sudah len kali, ngkin sya lagi yg ulang ckapan c aman, hehe... Laughing aman, kalo kao dulu sepa yg kasih reject? apa sbab dia tinggal knagan lagi? bgus ba dgr brserita & brserita sma org tua² ni. Very Happy
Kami tiada yg rejek merejek bah. Malkumlah hubungan kami inda serius betul. Time dia di maktab perguruan..saya siiini tiap2 ari kira puku gata. Dulu2 mana ada sms...hehe.. Jadi saya diam2 sana kabun, diapun diam2 sana maktab. Last2 saya jumpa daling saya (yg sekarang). dia karaja lebi kurang mcm saya sj jadi saya pikir dia ini lebih sesuai sama saya sebab karier kami sama. merendah diri laba kunun ini..hahaha... So saya bilang sama ex-gf (tulis surat la ..) saya bilang, "bha.. saya pikir hubungan kita yg inda barapa ini kita kasi end sajalah.. sebab kita cuma sekadar suka menyukai..belum ada janji apa-apa ..saya tak mau ko rasa bersalah untuk terima any guy lain kerana saya..mungkin ada lagi kebahagiaan yang lebih baik dari yg menanti kita..kalau mimang kita yang sudah 'ditentukan'..we'll meet again utk buka lembaran baru" Few days later saya terima reply..dia bilang "I agree with you ..selama inipun hubungan kita cuma di awang-awangan..belum ada kepastian..belum ada ikatan yang kuat..belum ada janji yg dimungkiri.."

Jadi dalam pendapat ko miss laa... siapa yang kasi reject? ... Very Happy

Macam saya dapat tangkap sudah tuan orut ni keraja apa dulu2...anyway satu cerita yg bagus tuan orut..dalam hal ni saya rasa endada kes rejek merejek..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sun Nov 29, 2009 10:53 pm

mimang apa2 kanangan gf/bf kita akan susa mo lupa..... tp yg mula2 mo putus dulu yg sakit butul.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sun Nov 29, 2009 10:57 pm

kau kah gaman..mana sudah kenangan meraba2 dalam gelap tu?
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sun Nov 29, 2009 11:08 pm

hihihihiiiii..... indada bah gaman..... kanangan yg sia mengurat tp inda dilayan banyak kalilah......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Sun Nov 29, 2009 11:10 pm

aii ..bahaya ni main raba2 dalam gelap , tiada karan mangkali .. Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Mon Nov 30, 2009 10:14 am

raba-meraba tu salah satu kenangan sama bekas gf/bf bah.. tapi inda buli kasi muat sini details dia..sensitif bah kunun.... Very Happy

Pernah juga saya hantar dia malam2 di ruma dia ketika dia bersendirian di ruma ..pastu tidur satu sama dia..lampu kasi padam...lepas tu...hahaha..hihihhiiii..
Tipuuuuuuuuuuuu....
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Mon Nov 30, 2009 1:54 pm

tipu...??? ee. sia ni sapat pesaya ni... sia tebau2 yg ini inda tipu ba... hi hi hi hiii...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Dec 01, 2009 3:10 am

apa bah raba2 ni ? sejenis permainan tempatan kah ... Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Dec 01, 2009 7:05 am

romeo wrote:
apa bah raba2 ni ? sejenis permainan tempatan kah ... Very Happy

Ya..boleh dikatakan begitulah... Laughing
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Dec 01, 2009 12:31 pm

Yorut_orut wrote:
raba-meraba tu salah satu kenangan sama bekas gf/bf bah.. tapi inda buli kasi muat sini details dia..sensitif bah kunun.... Very Happy

Pernah juga saya hantar dia malam2 di ruma dia ketika dia bersendirian di ruma ..pastu tidur satu sama dia..lampu kasi padam...lepas tu...hahaha..hihihhiiii..
Tipuuuuuuuuuuuu....
sia parsaya sakapan si tuan orut ni, dia inda tipu..... dan sia parsaya juga indada apa2 masa diurang tidur sama2..... kawang2 lain parsayakah?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Dec 01, 2009 1:21 pm

Saya percaya apa yang si Yorut cakap tu. dia sengaja kasi hidup thread ini supaya lebih banyak perbincangan dan gurau senda.. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Tue Dec 01, 2009 10:51 pm

hihihihihiiiiii...... si tuan orut jugalah........
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 02, 2009 5:36 pm

dulu time sia sikul lg smk, sia porm 5, hari terakhir sdh sikul,
keisukannya suti sikul sdh..... ada saturang sumandak porm 4 mo jumpa
sia di diwan sikulah..... bukan pula sia pigi jumpa, turus sia pulang
kg..... antah apa kajadian dia sana tu menunggu di diwan sikulah..... masam kasian juga dia sia tepikir sikarang.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 02, 2009 6:16 pm

Nasip ko inda jumpa dia pukutarap. ..barangkali kalau ko jumpa dia tebantut suda cita2 ko sampai sana saja... Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 02, 2009 7:45 pm

setelah bertahun [15 tahun ..] tidak berjumpa rakan istimewa zaman sekolah , tiba2 terjumpa , ada anak sudah dia ..bila cerita hal2 lama dulu , dia bilang saya jahat ...aikk , ini yang kompius , jahat macamana pun saya tidak tau ..

yang saya tau saya memang baik Very Happy dia ja bilang sa jahat kunu ..
Back to top Go down
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 02, 2009 8:07 pm

mungkin adalah kejahatan ko tu tuan... kejahatan yg ko sendiri mau dia kenang2, hehehe... kejahatan yg pd ko kenangan paling manis, tp pd dia, mgkin penyesalan.. sb kamu tdk jd kawin...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 02, 2009 8:28 pm

ee..mana ada saya buat jahat dengan dia oo tuan , Very Happy tapi memang saya selalu ejek2 dia dulu , selalu juga kami pau dia punya kurupuk ..

zaman sekolah kenakalan macam2 , yang baiknya budak dulu2 jahatnya cuma nakal begitu ..tiada kes rogol , tiada kes rakam aksi kawan , tiada kes pelik2 sebagaimana sekarang ,
Back to top Go down
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 02, 2009 8:46 pm

hehehe... betul, skrg ini banyak betul kes2 tdk bagus berlaku... dulu2 tiada begitu...
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Wed Dec 02, 2009 9:05 pm

SiokSondri wrote:
tipu...??? ee. sia ni sapat pesaya ni... sia tebau2 yg ini inda tipu ba... hi hi hi hiii...

hehehee..saya pun sapat saja tercium ada bau2 cerita butul ooh..serita butul jarang urang mengaku cerita butul..

romeo wrote:
apa bah raba2 ni ? sejenis permainan tempatan kah ... Very Happy
International punya sukan ni romeo..

pukutarap wrote:
Yorut_orut wrote:
raba-meraba tu salah satu kenangan sama bekas gf/bf bah.. tapi inda buli kasi muat sini details dia..sensitif bah kunun.... Very Happy

Pernah juga saya hantar dia malam2 di ruma dia ketika dia bersendirian di ruma ..pastu tidur satu sama dia..lampu kasi padam...lepas tu...hahaha..hihihhiiii..
Tipuuuuuuuuuuuu....
sia parsaya sakapan si tuan orut ni, dia inda tipu..... dan sia parsaya juga indada apa2 masa diurang tidur sama2..... kawang2 lain parsayakah?

Kurang percaya ooh tuan gaman..

pukutarap wrote:
dulu time sia sikul lg smk, sia porm 5, hari terakhir sdh sikul,
keisukannya suti sikul sdh..... ada saturang sumandak porm 4 mo jumpa
sia di diwan sikulah..... bukan pula sia pigi jumpa, turus sia pulang
kg..... antah apa kajadian dia sana tu menunggu di diwan sikulah..... masam kasian juga dia sia tepikir sikarang.....

kejamnya tuan gaman dalam drama ini..apa salah tuan jumpa saja..cerita pelan2..dengar rintihannya..jgn bangkang2..iyakan saja..agak2 bila kepala dia sudah sandar sana bahu..bah lepas tu tinguk2 lah port mana yg sesuai..(ini bukan sakapan saya..ada urg suruh sakap mcm ni aah)
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: serita kanangan bakas gf/bf kamu   Today at 12:18 am

Back to top Go down
 
serita kanangan bakas gf/bf kamu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 13Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: