To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Mon Nov 23, 2009 11:44 pm

aduinaaaa laa, naik sdh bah haraga gata, rm4.75 sekilu...... sayang baitu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Sat Nov 28, 2009 9:01 pm

hehe... ari ni khwin dorg c ally sudah. suri saja ally tdk pigi sbab c gaman tdk mau mangkir memutung ba. dia ckp hrga gata rm4.75 sudah sekilu. apapun smuga bahagia kio ally om mook. Wink
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Sun Nov 29, 2009 2:36 am

ya kan ..hari ini dorang punya majlis , TAHNIAH kepada dorang berdua ..majlis sudah selesai , piring sudah dicuci , khemah masih ada belum buka ..
maaf pada dorang ja lah , tidak dapat datang majlis maklumlah ..pura2 sibuk , orang lain cuti kami masih disini pura2 buat kerja , mesti siap dalam sekian haribulan bilang tu boss ,
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Sun Nov 29, 2009 9:14 am

aduinaaaa..... yakan, kawin diurang si tuan mook..... ada siapa2 yg pigi ka? kasi masuk2 gambar sini..... rm4.90 sdh sekilu gata, hihihihi..... semuga tuan mook/ally joe akan sihat walapiat & bahagia sapanjang jaman.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Mon Nov 30, 2009 1:58 pm

akhirnya dorang bersatu juga... semoga bahagia kamu kio ally n mook...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Tue Dec 01, 2009 3:26 am

ada tidak rakan2 sini ISLF datang majlis dorang c ally ? mungkin tuan Mod ada pergi ., atau c laa , atau ada yang lain2 pergi ...kalau ada wakil yang datang mesti dorang ada ambil gambar , lepas ni past keluar sini gambar dorang ..kita tunggu ja tetap ada tu

minta maaf ally , tidak dapat datang majlis korang ...tahniah sekali lagi kio
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Tue Dec 01, 2009 12:18 pm

ya, mgkin si laa ada pigi..... si gaman ada pigi juga?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 9:04 pm

Terima kasih sekali lagi pada semua ucapan kamu...mudah2an manis la smua kata2 kamu tue...tapi...napa teda yang datang majlis kami? sedihnya sia...dalam ramai2 forumer sini cuma 1 org jak yg hadir...BIG THANKS to ADMIN sebab dia seja yg datang ooo.jauh2 pun sanggup luangkan masa...terima kasih sekali lagi ADMIN... rugi kamu nda datang...akhirnya sia kenal juga c ADMIN...ada juga la sia begambar sma dia tapi atas permintaan ADMIN, gambar tersebut terpaksa tidak di kc post sini...hehe...apa2 pun terima kasih pd semua rakan2 forumer...ada lagi peluang kmu mo p tingu kawin kami sebab, kami akan buat satu lagi majlis d Keningau pada 18.12.2009 (Jumaat)...so harap2 ada kwn2 yg dapat datang...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 9:16 pm

keningau di kampung mana puan ally ? kampung mak saya disana ..
Back to top Go down
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 9:17 pm

admin dtg? hehe... bgtau kami mcmana lawa dia ni...

apapun, slmt berbahagia & semoga murah rezeki (apa sj jenis rezeki ) saya harapkan utk kamu berdua... tahniah... tengoklah di kg kamu nt, tiada halangan mungkin mau lawat2 juga kg kamu...
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 9:21 pm

admin datang???? mari kita kulik kulik duit..kasih rasuah sikit sama si ally supaya kasih expose gambar admin tu sini.. Very Happy
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 9:25 pm

Anyway minta maaf butul ally..sia pun kebetulan musim saya butul2 sibuk bah sekarang ini..
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 9:28 pm

ya saya pun minta maaf banyak2 ally..apa pun semiga semuanya berjalan seperti yg di harapkan.
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 9:32 pm

nda pyh rasuah sia tuan orud...18.12 ni datang seja di Kg. Nuntunan Apin2 Keningau pasti dapat jumpa ADMIN di sana (klu dia datang lg la)
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 9:35 pm

ini tidak adil ... Very Happy kami yang tidak dapat datang ni mau juga tengok gambar c ally kawin , puan ally ..kasi tengoklah kami gambar majlis korang , kami mau tengok tu ja , walaupun ada muka tuan admin sana kami tidak mau tengok tu ..kami tengok muka ko ja , betul ni ...
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 9:41 pm

lagi pun manalah kita tau dalam ramai2 tu mana satu muka admin kan..hihihi
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 9:46 pm

ok la untuk kwn2 sia kc post la kunun gambar kami sini nie...ada banyak lg tapi tunggu sia punya cameraman bg dulu smua tue gambar bru upload lg..hehe...erm, jgn la susah2 cari muka admin ah...dia teda dlm gambar nie...hehe...



Back to top Go down
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 9:52 pm

tdk sabar mau nampak gambar kamu kahwin... saya respeklah kamu ni...
Back to top Go down
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 9:56 pm

wah, tahniah sekali lg utk mau berdua...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 10:06 pm

dalam banyak2 muka dalam gambar ni , muka si pengapit puan ally juga yang bikin menarik perhatian saya ..kiut , suka tengok pipi dia , siapa dia tu puan ? kirim salam aaa ... Very Happy

banyak juga sodara kami diranau tapi nampaknya dalam gambar in tiada saturang pun yang dikenal ..

berseri2 muka c puan ally , nampak sangat gembira dan bahagia , terpancar dimata ..tapi tuan mook napa mata merah tu ? nangis juga ka ..?
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 10:17 pm

owhh itu sia punya anak buah...chubby kan pipi dia..hehe...kirim slm buli...tp tunggu dia abis spm dlu...hahaha...c mook nda ckup tidur mangkali tue...haha...
Back to top Go down
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 10:19 pm

mungkin tdk cukup tidur tu mengatur itu ini... kawin tu mmg seronok tp mengatur yg susah...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Wed Dec 02, 2009 10:39 pm

alamak , ya kah ? kesian dia kurang tido ..mata merah tidak apa juga , ada kawan tu masa kawin mata dia kena kotut , yang mata merah ada bengkak , ada nanah lagi kadang2 tu ..
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Fri Dec 04, 2009 6:42 pm

gontulak wrote:
mungkin tdk cukup tidur tu mengatur itu ini... kawin tu mmg seronok tp mengatur yg susah...
betul ni tuan memang susah mengatur mau kawin.. esok mau kawin hari ni sia tidur jam 2 pagi terus bangun jam 4 pagi.. tidur 2 jam saja.. lepas tu tida tetidur sudah.. d church pun mintutok lagi sia hahaha...
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Fri Dec 04, 2009 7:50 pm

hihihihiiii..... begitulah bah kalou mo kawin, nasip baik sakali sj seumur idup, eh butulkah? indapa tu inda sukup tidur, sakali sj bah..... lapas tu buli tidur sdh puas2, 'sakali-sakala bangun'.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION   Today at 12:18 am

Back to top Go down
 
MOOK & ALLY JOE WEDDING INVITATION
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Districts in Sabah :: Ranau-
Jump to: