To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
jerryg
Koperal
Koperal


Male Number of posts : 268
Location : KK bah
Humor : Damn Right!
Registration date : 2009-10-10

PostSubject: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Wed Nov 11, 2009 3:46 pm

dtg lagi sia punya sualan yg gila. mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau perempuan jenis yg "purest"?
Back to top Go down
http://tinyurl.com/2ezjp87
paraivagas
Koperal
Koperal


Male Number of posts : 265
Age : 36
Location : Sabah
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Wed Nov 11, 2009 5:34 pm

suka mcm mana bos? suka tingu? atau suka anu? atau suka? kekeke
Back to top Go down
http://www.sabahforex.com
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Wed Nov 11, 2009 5:53 pm

ehehe... umum betul... ya, suka apa tuan?
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Wed Nov 11, 2009 6:22 pm

saya suka perempuan mcm bini saya yang sadang2 saja... Laughing
Back to top Go down
jerryg
Koperal
Koperal


Male Number of posts : 268
Location : KK bah
Humor : Damn Right!
Registration date : 2009-10-10

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Wed Nov 11, 2009 7:27 pm

paraivagas wrote:
suka mcm mana bos? suka tingu? atau suka anu? atau suka? kekeke
suka apa2 sja yg ada dalam pikiran kamu urang ... Laughing
tapi kan, maksud sia, suka tingu dan kamu angan2 mau kawin bah ... Very Happy
Back to top Go down
http://tinyurl.com/2ezjp87
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Thu Nov 12, 2009 9:34 am

jerryg wrote:
dtg lagi sia punya sualan yg gila. mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau perempuan jenis yg "purest"?

memang gila la punya soalan...tapi belum berapa gila lagi la...25% gitu.
....
Back to top Go down
jerryg
Koperal
Koperal


Male Number of posts : 268
Location : KK bah
Humor : Damn Right!
Registration date : 2009-10-10

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Thu Nov 12, 2009 10:28 am

monkey wrote:
jerryg wrote:
dtg lagi sia punya sualan yg gila. mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau perempuan jenis yg "purest"?

memang gila la punya soalan...tapi belum berapa gila lagi la...25% gitu.
....
Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
http://tinyurl.com/2ezjp87
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Thu Nov 12, 2009 11:34 am

yang purest la bagus , perempuan yang seksi ja lebih buat apa ..

yang seksi /keseksian ni boleh dibuat2 , boleh diada2kan , lagipun seksi ni terlalu subjektif utk dinilaikan , seksi dari segi mana ..adakah seksi body , seksi muka , seksi mata , seksi yang seksa ..dsb

yang purest , yang originol ...ini yang mahal dan susah dicari , tiada lakonan tiada palsu2 , tiada touch n go ..

tapi mau cari perempuan yang betul2 purest zaman ni sangat susah , kecuali dikampung2 mungkin ada ..
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Thu Nov 12, 2009 1:25 pm

romeo wrote:
yang purest la bagus , perempuan yang seksi ja lebih buat apa ..

yang seksi /keseksian ni boleh dibuat2 , boleh diada2kan , lagipun seksi ni terlalu subjektif utk dinilaikan , seksi dari segi mana ..adakah seksi body , seksi muka , seksi mata , seksi yang seksa ..dsb

yang purest , yang originol ...ini yang mahal dan susah dicari , tiada lakonan tiada palsu2 , tiada touch n go ..

tapi mau cari perempuan yang betul2 purest zaman ni sangat susah , kecuali dikampung2 mungkin ada ..

aiyar...kalau macam tu la pandangan ko romeo, matai la bah sumandak yg memang lahir dan besar di bandar.....tatap kena cakap nda purest kunu sumandak bandaran atau bandarayaan atau kotaan....
apa bah maksud kamurang tu 'purest'..cuba kasi detail banyak2..jangan kasih detail sikit2...
ada satu member la...dari kampung la..masa masuk kolej, uinaaaa goodgirl woorr..cakap pun pun sopan, mo ketawa pun tutup2 mulut...bule bilang bagus laa..apa lagi yg geng lelaki ni siang malam angau pasal memang alawa toi..
sekali kami dengar cerita.....kedapatan 'berguling' sama senior sana rumah sewa ( out campus )...astaganaaaa..macam nda pcaya kami...trus layu tu geng2 lelaki..kakakaka..bilang durang, baru nampak tu 'true colours'.....dulu teda mekap ...just gincu..sekarang , kudou macam ziana zain..matai la bah...belum dressing..kami yg kelompok buragas, penjaat, kaki rayau, kaki teropong, geng panjat pagar pgi kadai pakai selipar jepun saja...apa la mo pigi beli telur pun dressing abis meh...nanti pastu masa angkat barang, kontrol ayu, takut nampak tu muka cair mekap....kapisaaaaann.
sa rasa mungkin culture shock atau apa apa laaaa..

aiyar...u guys komen laa

belasaaahhh jerr
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Thu Nov 12, 2009 1:42 pm

yalah , purest ...terlalu luas untuk dihurai , yang saya maksudkan cuma dari tampalan , make up luaran ..muka khasnya , tapi tidak tahu pula purest dari segi apa maksud tuan empunya topik ni ,

kalau betul2 purest , purest dalam segala segi ...zaman ini memang tiada , sedikit sebanyak telah tercalit dengan fenomena bandar , arus fesyen , muzik , cara befikir , cara makan , adab sopan , rajin dan malasnya ..pasti telah berubah atau meninggalkan secalit kesan pada diri kita ,

kalau purest dari segi berpakaian , maknanya harus pakai kain sarung sehari2 ...purest dari segi berdandan , harus jangan diguna segala gincu dan perfume , cuma guna daun pandan dan selitkan bunga raya dicelah telinga , pakai sandal atau seumpama dengannya dalam setiap aktiviti ..
Back to top Go down
jerryg
Koperal
Koperal


Male Number of posts : 268
Location : KK bah
Humor : Damn Right!
Registration date : 2009-10-10

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Thu Nov 12, 2009 6:48 pm

sebenarnya kan, sia malas mau kasi senarai satu persatu apa itu seksi dan purest. sabap kalau sia buat begitu, inda sukup masa. jadi, terpulanglah kpd kawan2 smua utk buat penilaian apa itu seksi dan purest. masing2 punya pandangan bah ... sabap sia juga mau tau pada masa yg sama apa pandangan kawan2 smua pasal "seksi" dan "purest" Smile
Back to top Go down
http://tinyurl.com/2ezjp87
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Fri Nov 13, 2009 5:57 pm

seksi...... dulu masa sia sikul, ada saturang klasmate kami bah, dia punya badan mimang lain dr yg lain, masam ngam butul, masam ngam2 sj, seimbang bah, saiz badan, zaiz spotlait, punggung..... time dia pakai pinafo, aduinaaaa siuk mata mamandang badannya..... dia punya batis, peeeeewit..... siuk butul tingu..... tp sabalah muka, aduinaaaaa..... kalou mau rating kasantikannya, marka '0' bah..... 1 markah pun inda dpt..... jd mungkin ini yg dikatakan seksi, inda taulah.......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Sat Nov 14, 2009 11:38 pm

kalau saya saya suka badan macam si miss monkey bah..ihihi..nah kana tanya2 sudah saya ni nanti ulih kawan2 nanti..wakakakakkk..
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Sat Nov 14, 2009 11:52 pm

asalkan sedap mata memandang cukuplah , cantik dimata sendiri ..yang penting dia suka sama saya Very Happy tu bibir macam limau seulas bukan nangka sebiji ,
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Sun Nov 15, 2009 6:42 pm

orud wrote:
kalau saya saya suka badan macam si miss monkey bah..ihihi..nah kana tanya2 sudah saya ni nanti ulih kawan2 nanti..wakakakakkk..
aduinaaaaa..... na kan, masam sia tesium2 sdh bau......
romeo wrote:
asalkan sedap mata memandang cukuplah , cantik dimata sendiri ..yang penting dia suka sama saya Very Happy tu bibir macam limau seulas bukan nangka sebiji ,
inda maulah sia bibir masam limau.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
karasumbang
Prebet
Prebet


Number of posts : 8
Registration date : 2009-11-15

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Sun Nov 15, 2009 7:58 pm

saya suka perempuan yg seksi di mata saya, haha... tdk peduli apa org nampak..
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Sun Nov 15, 2009 9:24 pm

macam mana kalau saya suka yg seksi pada masa yg sama dia juga purest? maksud saya sudah lah badan dia jinis seksi kemudian sudah lah itu dia pakai seksi lagi? boleh kah?
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Sun Nov 15, 2009 9:34 pm

kalau dapat perempuan yang seksi + purest dalam masa yang sama , kira bonus la ...jangan kasi lepas , ikat betul2 ..

yang purest tidak semestinya tidak seksi , yang seksi juga tidak semestinya tidak purest ...
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Mon Nov 16, 2009 10:05 am

orud wrote:
kalau saya saya suka badan macam si miss monkey bah..ihihi..nah kana tanya2 sudah saya ni nanti ulih kawan2 nanti..wakakakakkk..

sa sendiri pun mo tanya....macam mana ko tau...jangan la bah memancing mancing sekarang....megrain karang tu gaman saturang di bawah pukuk gatah memikirkan ayat2 tuan orud ni....

Quote :
aduinaaaaa..... na kan, masam sia tesium2 sdh bau......
ko tenguk tuan orudd...dia tesium sium sudah..masih tajam macam dulu tu deria hidung dia tu....
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Mon Nov 16, 2009 4:44 pm

aduinaaaaa...... tingu makin kuat bau sia tesium..... oo kamu main kayu 3 di balakang sia ah......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Tue Nov 17, 2009 11:03 am

tidak bagus ooh mo buruk sangka...sia rasa si tuan orud main main saja bah tu...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Tue Nov 17, 2009 11:50 am

tapikan ...iskkk , sa pun macam tesium bau2 juga ni Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Tue Nov 17, 2009 4:34 pm

monkey wrote:
tidak bagus ooh mo buruk sangka...sia rasa si tuan orud main main saja bah tu...
eh inda eh..... mimang sia ada tesium bau.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Thu Nov 19, 2009 10:41 pm

monkey wrote:
orud wrote:
kalau saya saya suka badan macam si miss monkey bah..ihihi..nah kana tanya2 sudah saya ni nanti ulih kawan2 nanti..wakakakakkk..

sa sendiri pun mo tanya....macam mana ko tau...jangan la bah memancing mancing sekarang....megrain karang tu gaman saturang di bawah pukuk gatah memikirkan ayat2 tuan orud ni....

Quote :
aduinaaaaa..... na kan, masam sia tesium2 sdh bau......
ko tenguk tuan orudd...dia tesium sium sudah..masih tajam macam dulu tu deria hidung dia tu....

hahaha..serita psl tesium bau2 ni..teringat saya kenangan2 lama dulu dulu.. Very Happy
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Thu Nov 19, 2009 10:42 pm

romeo wrote:
tapikan ...iskkk , sa pun macam tesium bau2 juga ni Very Happy

tuan romeo sudah kena jangkit ni..

pukutarap wrote:
monkey wrote:
tidak bagus ooh mo buruk sangka...sia rasa si tuan orud main main saja bah tu...
eh inda eh..... mimang sia ada tesium bau.....

bau apa tuan gaman?
Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?   Today at 9:54 am

Back to top Go down
 
mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: