To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Wed Dec 09, 2009 12:20 pm

sukan sea sana vietnam..... taruk kana balasah, lawan tailand 0-14, lawan vietnam 0-8, hihihihiiiii..... turus FAM ban drpd main lain kali di luar nagara kesuali parmainan persahabatan, FAM bilang bikin malu sj.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Wed Dec 09, 2009 12:27 pm

Bukan futsal wanita kaitu yg kana ban tu... mcm mustahil bah kalau bulasipak biasa (padang) kalau sampai 0 -14...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Wed Dec 09, 2009 12:36 pm

aduinaaaa..... jan pikir parampuan kita hibat butul sdh..... kalou kg2 bulilah, tp sakali di luar galanggang, hihihihiiii..... itu serita sia ambil di newspaper bah tuan..... maradang si khairy..... yg lalaki bawah 23 pun kala 1-3, mangamuk lg tu di padang sama refri..... fam bg amaran karas....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Wed Dec 09, 2009 12:40 pm

saya ingat bukan futsal , bolasepak padang tu ..

memang patut kena ban , sangat memalukan kena belasah 14 - 0 , ciss ..
lagipun bolasepak wanita kita dari dulu memang out , kalau dalam negera sabah yang kontrol ..13 tahun kalau tidak silap tidak pernah jatuh , jadi juara piala tun syarifah mordiah ..
sukan SEA ? bagus tidak payah hantar lag lah team perempuan , bikin malu , bikin malu , bikin malu ..
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Wed Dec 09, 2009 12:47 pm

apasal tu team perempuan begitu teruk ah? Diurang tiada pernah test kemampuan team diurang kah?
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Wed Dec 09, 2009 12:48 pm

hihihihii.... jd pasukan balasahan..... mimang mamalukan..... sabap tu FAM bilang jgn lg pigi lawan sana luar nagara..... kana ban bah.... antah2 majuriti pamaiannya dr sabah.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Wed Dec 09, 2009 12:59 pm

mula2 dengar saya tidak percaya , kalau setakat 2-0 atau 3-1 kira normal , tapi kalau sudah 13-0 , 14-0 itu sudah luar biasa , tidak tahu apa masalah sebenar dorang ni . dia punya coach lagilah malu ..muka depan paper lagi tu ,

team lelaki pun sama , kalah ..tidak tahu lepas ini dorang jumpa siapa , tapi ada problem sikit masa M'sia main hari tu , macam tu pengadil ada masalah sikit ..bagi saya dia banyak melakukan kesilapan , sepatutnya insiden tu tidak patut dia bagi kad kuning , cuma amaran atau free kick ja ..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Wed Dec 09, 2009 1:02 pm

mimang kalou sdh kala ada sj alasan diurang tu....kalou manang, inda komen apa2pun.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Wed Dec 09, 2009 1:23 pm

saya masih ingat , dahulu zaman santokh sing , mokhtar dahari , james wong , hassan sani , tu thailand ..korea , jepun , indonesia , belasahan ja ..dengar ja akan jumpa M'sia , dorang rasa macam jumpa malaikat maut


sekarang , kalau jumpa pasukan M'sia dorang bilang bagus , sebab dorang tau kompom dorang menang ..

entah dimana silap , dimana kurangnya kita ..masih ingat tuan2 M'sia dikalahkan oeh filipina dulu , sukan sea ..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Wed Dec 09, 2009 1:29 pm

diurang katawa basar2 mulut bila tau mo jumpa malasia..... dr attitude kita baitu..... mungkin atitidue kita kana sala adjust uli sistem di nagara kita.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Wed Dec 09, 2009 1:43 pm

padahal kemudahan makin canggih , gaji makin lumayan , serba serbi sudah maju ..berbanding dahulu , sudah jauh berbeza

adakah pemain kita terlalu manja , atau saiz fizikal kita yang tidak ngam , atau disiplin pemain , atau sistem pengurusan yang salah , atau memang kita tidak pandai main bola peringkat tinggi , jaguh kampung bilang orang Indon ..
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Wed Dec 09, 2009 2:12 pm

Saya pikir komitment sebahagian besar dari pemain kurang. mimang betul main bula ini mainnya secara team tapi seharusnya setiap pemain berusaha mempertingkatkan keupayahan. Misalnya..pemakanan harus seimbang...ketahanan fizikal harus masing2 berusaha mencapainya ketahanan yang terbaik..inda buli kalau setakat lulus ujian ketahanan saja. Sepatutnya ketahanan itu lebih dari setakat lulus saja.

Sangkaan saya..team malaysia terlalu bergantung kepada team..kehandalan/kemahiran individu kurang dititik beratkan.
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Wed Dec 09, 2009 2:19 pm

lagi satu , kita kekurangan pemain yang berbakat ..macam matlan marjan dulu , sampai team England pun akun bakat dia , sayang bakatnya cuma separuh jalan ..

cuba kita tengok liga Inggeris , dorang main 90 minit macam tiada ..bandingkan dengan fitness pemain kita , adakah cuaca panas juga satu halangan kepada kejayaan pasukan kita ?
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Wed Dec 09, 2009 2:33 pm

cuaca tidak jadi masalah jika main di asia tenggara ini. kalau ada kaitan dengan cuaca panas..sepatutnya thailand, vietnam, indonesia.. akan menghadapi masalah yang sama.

Faktor fitness dan skill individu saja yang saya dapat lihat menjadi masalah team bolasepak malaysia. Kalau kita imbas kembali perlawanan2 team malaysia selama ini.. semua jaringan lawan yang banyak berlaku di separuh masa kedua. jelas memberi indikasi bahawa team malaysia fitness tidak setanding dengan team lain.
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Wed Dec 09, 2009 9:22 pm

pd saya, punca utama ialah cara pelaksanaan doktrin sukan di malaysia... kalau atlit china, mereka dibgtau 'mesti menang'... tp atlit malaysia, dibgtau 'berusahalah sedaya upaya'... jd mungkin dgn kenyataan yg lebih sopan ini (malaysia) telah menyediakan pintu alasan utk atlit malaysia jika tdk menyerlah dlm sukan.. mereka boleh cakap bhw mereka telah berusaha sedaya upaya tp apa boleh buat nasb tdk menyebelahi mereka... sb itu, para pengurus kalau di negara lain, kalau atlit tdk menunjukkan prestasi yg baik, mereka akan terus meletakkan jawatan sendirinya... tp di malaysia, boleh buat2 tuli lagi walaupun kena suruh letak jawatan, hehehe...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Thu Dec 10, 2009 4:05 pm

apapun , hakikat sukan adalah ..tiada yang datang semata2 untuk kalah , setiap yang datang bertanding itu target untuk menang , bermain untuk kalah mustahil kecuali memang ada unsur2 rasuah atau belot oleh pemain dan pengurus ,

walaupun M'sia berusaha untuk memperbaiki mutu latihan dan fasiliti , kita juga harus ingat negara lain juga telah mempertingkatkan perkara yang sama , persaingan ini normal bagi setiap negara ..

yang membezakan cuma skill dan ghairah indiviu dalam acara yang disertai , disiplin pemain juga satu faktor , pengalaman pemain dan kebolehan untuk menguasai emosi semasa bermain juga memainkan peranan , kalah dan menang itu adat dalam bersukan , cuma apabila dibelasah dengan jaringan yang 'teruk' ..maka pasti ada sesuatu yang tidak betul telah berlaku , dan ini harus dikaji , postmortem harus dilakukan ..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Thu Dec 10, 2009 5:49 pm

sama2 berusaha, sama2 balatih butul2, sama2 menggunakan alat2 moden, tp kanapa nagara2 lain maju jauh ka dapan, ketinggalan jauh kita? atau kita kasi sala baka atau genetik kita, anggaplah genetik kita ni yg jenis2 lamah? atau kasi salah rasuah? atau parangai kita? sia satuju sakapan si garadu, misti ada kana mangan dgn sistem yg digunapakai sini nagara kita..... bila parsatuan2 bulasipak negeri2 kana tukar pigi kalab masam MU, yg mementingkan kualiti, siapa bagus kana simpan, inda bagus kana buang, mungkin barulah tarap permainan bulasipak kita meningkat..... salagi ia manjadi parsatuan2 negeri2, dan salagi ia diurus uli yb2 atau sultan, salagi itulah bulasipak kita inda akan sampai ka mana..... sabap itulah sia bilang samua ini berpunsa drpd sistem kita sini malasia..... sikarang ini masi manabal utk kasi paluang main kunsu2 atau anak2 saudara, sb akan dpt gaji bulan bah..... akibatnya ada yg jauh lebi bagus sana luar tp kakal di luar inda dpt masuk main..... yg dpt masuk pula kana brainwash dgn sistem kita, turus inda bagus sistem, hihihihiiiii...... bukti dia, kanapa sdh bersilih ganti juru2latih luar nagara yg mimang inda sama mentaliti dgn kita, tp kanapa masi lg bulasipak kita masam mainan kg? sabap juru2latih tersebut hanya mamainkan peratus kisil sj drpd sistem yg ada sini malasia, jd mimang indada kasan sama itu mentaliti pamain..... sabap itu begitu2 sj...... suba kita kasi banding pamain malasia dgn pamain masam diurang si rooney..... kalou sini malasia, bulum apa2, buli nampak sdh perubahan dr segi gaya itu pamain, bagaya sdh, ubah rambutlah, kasi warnalah, jalan pun masam mo kasi tau sj yg dia ni pamain bula nagara/negeri...... kalou pamain sana nagara lain, katalah pamain MU atau liverpul, kalou buli diurang inda mo kana tau yg diurang tu pamain bula, nampak masam selekeh sj..... tingu si beckham yg idup masam artis turus kana sakap2...... kita bukan mo jd masam MU atau liberpullah, tp kalou dpt sikit mentaliti masam diurang, pasti ada sdh perubahan sama tarap bulasipak kita..... paling katara, si alex ferguson, adakah kamu parna dingar dia sakap pasal pulitik? tp kalou sini malasia, hihihihiiiiiii...... hahahahahaaa....... hohohohhooo..... huhuhuhuhuuuu...... uekkkk!!!!!! puiiiiiiii.......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Thu Dec 10, 2009 6:03 pm

dulu saya sangka 'myteam' yg dirintis oleh serbeget singh betul2 mau cari pamain yg berbakat..mau buka mata FAM camana urus bulasipak.. ...tau-tau hangat2 taie ayam saja.. jadi pengulas sukan di astro suda si seberget .. inda kemana tu 'myteam' ..usaha cari pemain yg berbakat suda dihentikan...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Thu Dec 10, 2009 6:11 pm

banyak juga dia dpt pamain berbakat tu, tp masalah basar ialah masamana mo ubah itu mentaliti yg sdh sakian lama tetanam dlm utak..... sajak dr sikul lg...... hasil dr sistem kita.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Thu Dec 10, 2009 7:04 pm

Mungkin nicol ann atau chong wei ada petua untuk kasi salasai mentaliti ni ahli sukan termasuk pamain bulasipak kita........
Back to top Go down
Admin
Admin


Number of posts : 435
Registration date : 2008-09-06

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Thu Dec 10, 2009 9:08 pm

bagus perbincangan kamu di sini... ya, kalaulah lee chong wei & nicol boleh kongsikan idea/pendpt/komen mereka secara terbuka... betul2 terbuka... mungkin boleh juga kita tau senario sistem kesukanan kita di malaysia...
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Thu Dec 10, 2009 10:29 pm

kaalau kita tanya pemain yang terlibat ' kenapa kalah ..? pasti dia akan jawab ' kami sudah buat yang terbaik , yang temampu ..ikut apa jurulatih cakap , tapi dorang main lagi cantik dari kita , apa boleh buat tiada rezeki '

kalau kita tanya jurulatih ' apa masalah ? anak buah kau kalah teruk , main teruk ..' pasti dia akan jawab ' kita kalah dari segi bla bla bla ..dorang bukan lawan kita ' atau ' nampaknya pemain tidak mengikut apa saya suruh , banyak kesilapan ' atau ' pengadil silap ' ...nasib baik dia tidak cakap ' ok ..kaulah jadi jurulatih kalau hebat sangat ..kasi ganti saya
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Fri Dec 11, 2009 8:52 am

berita jam 10 malam tadi cakap M'sia dapat satu emas ...Tae kwan Do wanita , angkat berat tidak pasti dapat pingat apa sbb belum ada keputusan
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Fri Dec 11, 2009 6:43 pm

hihihii biasa tu gaman, kalou kala, samua mata tingu urang lain, kalou manang, inda mo tingu urang lain, tingu diri sendiri sj..... kalou sini malasia lg, aduinaaaaa manabal butul sikap begitu......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Sun Dec 13, 2009 2:29 pm

main bola lelaki ...m'sia masuk separuh akhir , dorang kasi kalah tu siam , setakat hari dan masa ini 16 sudah emas dorang , karate memenuhi target emas sudah , terjun anjal kita buat dua rekod , perempuan dan lelaki ..muda2 lagi tu , maknanya ada harapan untuk sukan SEA akan datang ,

menembak perempuan , lari dorang punya target ..kalah mata sikit ja dengan siam , memanah belum pasti ..Tae Kwan Do yang pelik , yang disandar harapan kalah , yang tidak diberi harapan pula menang ..

balapan belum start ...

paling saya benci , bikin sakit hati ...tu singapura , dorang bangga dapat banyak sudah emas padahal y ang jadi atlit dorang tu bukan originol singapura punya orang tapi atlit luar yang dijadikan warganegara , kalau harap orang singapura siapalah sangat , kalau main bola mungkin bolehlah , itu pun ada 4, 5 orang luar yang diimport kemudian jadi warganegara dorang , cukup syarat ..terus jadi wakil sukan sea , renang ..menembak , memanah , main bola , semuanya ada atlit import yang disingapurakan ,
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban   Today at 2:20 am

Back to top Go down
 
SEA Games: Pasukan bulasipak parampuan malasia kana ban
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Sports-
Jump to: