To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Siapa Paling pengotor?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Sun Dec 13, 2009 7:51 pm

saya punya darling pun gelap bah (bahasa halus sikit... Very Happy) tapi dia pukan pengutur..
Main2 saja bah si x-spy tu...
itam b/kali sinonim dgn kotor bah w/pun sebenarnya inda kotor.
Mcm beruang bah..tapi dia tidak kaya..nama saja beruang... Very Happy
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Sun Dec 13, 2009 7:54 pm

sensitip bha ini isu...hahaha
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Sun Dec 13, 2009 10:28 pm

saya ada pengalaman berkawan sama dorang yang tidak berapa putih , dulu masa sekolah ...anak mami , penang punya orang , kalau bilang cantik , memang cantik ..kening hitam melentik , hidung terpatuk2 , ikal mayang rambut dia , kalau saya bawa balik kampung kompom bulat mata tanakwagu sana tengok , memang lawa ..

kalau dinilai dari luaran ,susah mau nampak bersih ..maklumlah gelap manis , kita tidak pasti mana yang bersih mana yang tidak sebab samarata ja gelap dia Very Happy macamana gelap betis dia gitulah juga badan yang lain ..sikap , perangai dan gerak dorang juga ada perbezaan sedikit dengan orang dusun , agak kasar sedikit , laju buat kerja tapi agak kasar dimata kita , tapi pandai beromantik2 ..he he

perempuan ini memang sifatnya suka membersihkan , pakaian ..rumah , kereta , dsb ..apabila comot sedikit maka akan ketara kotornya sebab mata kita sudah terbiasa melihat yang kemas2 saja ,

perempuan , samada yang gelap ..atau kuning langsat , atau putih melepak , kalau pembersih/rajin akan kelihatan bersihnya , kalau pengotor/pemalas akan ketara serabutnya , samada gelap atau terang kulitnya itu bukan penentu ..
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Mon Dec 14, 2009 12:37 pm

ko kasi sajuk hati si puan ally kaini tuan... Very Happy

Mana sudah si x-spy tu buat ulasan... Mungkin dia spying saja tu dari luar.... hihihi..
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Mon Dec 14, 2009 4:30 pm

yang betul bah ni tuan .. Very Happy takut juga mau kasi sakit hati orang yang baru kawin ni , orang bilang masin tu dia punya cakap ..ha ha
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Mon Dec 14, 2009 7:27 pm

bukan masin tapi manis...haha...nda bha...bkn sia marah tuan˛...minta maap klu ada yang tersinggung...huhu Razz
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Mon Dec 14, 2009 7:47 pm

huuu ..puan ally tidak marah , padahal saya minta2 dia marah pun ..minta dia kasi sumpah sia kawin tau dapan , ' sia sumpah ko kawin taun dapan bilang puan ....' ha ha
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Mon Dec 14, 2009 8:25 pm

nda baik men sumpah˛ tuan...org bilang nanti sumpah makan diri sendiri...nah itu yg sia takut...nanti sia pla yg kwin balik thun dpn...hahhaha...palis˛... Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Mon Dec 14, 2009 10:37 pm

ooiii ..tamaha puan kita ni , dia baru kawin ..ada pula terfikir kawin lagi tau dapan , kasi lah bah chance kami yang masih kosong ni merasa apa itu kawin Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Tue Dec 15, 2009 7:59 am

nah...lari kumpas lagi... Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Tue Dec 15, 2009 9:23 am

itulah bah ..pandai2 pula tu jarum kompas lari , rusak mangkali kumpas kita ni Very Happy
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Tue Dec 15, 2009 6:51 pm

ally joe wrote:
sensitip bha ini isu...hahaha

haha... c ally terasa sudah ini mr. x-spy. tapi tdk apa, c Mook dusun juga ba. yg penting lelaki dusun ba, hehe... Laughing
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Tue Dec 15, 2009 10:06 pm

tuan mook ok tu , lagipun kita sini joke ja bah ..
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Thu Dec 17, 2009 9:03 pm

Yorut_orut wrote:
Atuuuukoi...betul2 peka ko romeo...tepat sekali jawapan ko..

so ertinya..rata-rata tu kosumandakanpun bukan pengemas orangnya. Saya pasti anak sumandak saya kasi kemas bah biliknya kalau bilik kawan2nya kemas.
Tak kemas tapi tak semestinya kotor...Apa ulasan si laa? Pengemas kah dia tu?? Jawap jujur laa..jgn tak jawap.. Razz

baru pula sya nmpak ini post. aman, kalo syalah kan, turus tarang sya ckp yg sya ni kdg˛ tidak kopud juga. tulah sya sbab sya pling tdk suka meja atau bilik sya bnyak brg˛ yg tdk penting, hehe... betul ckp c romeo yg sya ni org dia simple saja, tdk perlu itu ini mo dipakai mo kuar p mana˛. so, bila blik rumah nanti, tdk payah kemas˛. hehe... so, ksimpulannya, bilik atau brg˛ sya jarang brterabur sbab jrg kena semak, hehe... Laughing
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Fri Dec 18, 2009 7:03 am

Oh..simple pula si laa ini..
adakah itu bermaksud..apabila simple dalam serba serbi maka jumlah kain baju dan barang2 dlm bilik hanya sediiiiikit saja? Oleh itu inda susah berkemas sebab barang sedikit saja?
Kadangkala tida kopud itu perkara biasa bah..semua orang ada sifat ini kecuali semut.. Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Fri Dec 18, 2009 8:36 am

dia punya dreesing memang simple ja tu tuan ...tapi dia punya baju dalam almari tidak taulah , inda kan 8 helai ja kan ..setakat satu almari penuh memang ada tu , kan laa ...kan kan Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Fri Dec 18, 2009 8:46 am

Pakaian si laa yg satu almari tu bersih2 semua tu...
Berapa kali agaknya dia basuh cadar dan sarung bantal dalam sebulan?... Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Fri Dec 18, 2009 8:53 am

mana bah c laa ni ...laaa mana ko ?

saya ingat dia cuci tiap minggu ni ..tiap2 hari 6 dia cuci Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Wed Dec 23, 2009 10:06 am

jan parsaya, panuh 1 lamari baju dia tu...... bukan sikit2......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Wed Dec 23, 2009 10:49 am

hehe... masam c gaman tau˛ sja ini. sya punya ramali pnuh sudah kain. apa tdk, tiap˛ bulan beli baju lepas tu ada kwn˛ lagi tolg beli, hehe...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Thu Dec 24, 2009 5:42 pm

biasalah perempuan , pasal kain baju memang hobi dorang ...baju yang ada pun belum habis pakai , yang lama masih banyak bagus2 lagi , tapi masih mau beli baju dan baju dan baju ...

pantang dorang nampak baju fesyen baru , nahhh ...tu hati macam kena garu2 sudah , mau jugak !

last2 penuh satu almari , pening kepala mana satu mau dipakai , last2 pakai baju yang dia suka , balik2 pakai baju itu ..yang banyak bersusun dalam almari jadi hiasan ja

lelaki , jangan cakaplah ....kalau boleh mau pakai baju yang kelmarin punya pun ok , seluar jeans sudah balik2 pakai sampai diri sendiri tidak sanggup tengok dia punya kotor baru cuci , ha ha

cukup apa yang ada , malas mau smart2 bilang lelaki ..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Fri Dec 25, 2009 1:44 am

siapa pengutur? bagantung sama siapa itu urang..... tp sia tingu, majuriti pengutur lalaki lah, hihihihiiii......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Fri Dec 25, 2009 8:06 am

bukan pengotor bah tuan , lelaki cuma tidak rajin mengemas ...tidak prihatin , kurang rasa malu dia orang tengok rumah bersepah berbanding perempuan , dia kasi bersih tempat dia pijak ja Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Sat Dec 26, 2009 5:55 pm

hihihiii..... kira penguturlah tu kan gaman.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Sun Dec 27, 2009 8:28 pm

lebihkurang gitulah ..ha ha
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Siapa Paling pengotor?   Today at 3:52 pm

Back to top Go down
 
Siapa Paling pengotor?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: