To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 check hp kamu ada video klipkah?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
niche
Special Rank


Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: check hp kamu ada video klipkah?   Tue Sep 16, 2008 8:57 pm

ok, semua tentu memiliki hp, banyakkah video klip xxx yg kamu simpan? kenapa simpan? enjoy?
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: check hp kamu ada video klipkah?   Tue Sep 16, 2008 9:05 pm

banyakkkk,buat apa kata tiada kalau memang ada!tapi saya tidak enjoy dengannya.video-video ini telah tersimpan sejak tahun lepas lagi tapi semacam saya tidak pernah melihatnya lagi.sejak setahun yang lepas,saya mula rasa seperti sangat rasa kecukupan dengan npon saya....tidak perlu ganti baru,install perisian baru,upgred memori baru...sukuuuuuuplah,buli tolipon dan antar sms.ahaks..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: check hp kamu ada video klipkah?   Tue Sep 16, 2008 9:38 pm

hihihihiiiii..... malunya sia..... siapun ada, banyak lg tu..... tp mula2 sj bah tingu, lapas tu masam inda tingu2 sdh..... tp masam siuk bah kana puji sama kawan2, masam rasa kalah kalou indada..... hihihihiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: check hp kamu ada video klipkah?   Tue Sep 16, 2008 11:25 pm

Ehem..kijap saya tinguk phone saya dulu.....oh ada oo!..aiseyman..tapi enjoy juga lah kalau time duduk2 sama kawan2..nah time itu lah handphone di pegang bersilih ganti. pokoknya ada hiburan sama kawan2.

Oh ya saya setuju sama si gaman punya cakap. hehe.
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: check hp kamu ada video klipkah?   Wed Sep 17, 2008 12:49 am

sa pun ada...tapi benda yang baik..itu pun kawan yg kasi blutut.kalau sendiri mo cari malas lah. harap kawan jak nie..entah dari mana durang dapat tu..buleh jadi topik cerita masa minum pagi ....
Back to top Go down
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: check hp kamu ada video klipkah?   Wed Sep 17, 2008 1:39 am

Pak B kadang kadang tumpang tingu saja di hp kawan...malas juga mau minta..tapi kalau carita macam si ampalus..lord of the ring yang sudah kana alih suara Pak B minta juga kasih bluetooth...hihihi Laughing
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: check hp kamu ada video klipkah?   Today at 2:22 am

Back to top Go down
 
check hp kamu ada video klipkah?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: