To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Apa kamu buat sementara menunggu..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Apa kamu buat sementara menunggu..   Wed Dec 16, 2009 7:28 pm

Biasalah kan...di ilsf ini kita selalu menunggu kawan2 log in..maklumlah member belum ramai. Jd ketika menunggu kawan2 log in apa kau buat?........
Back to top Go down
jerryg
Koperal
Koperal


Male Number of posts : 268
Location : KK bah
Humor : Damn Right!
Registration date : 2009-10-10

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Wed Dec 16, 2009 7:32 pm

biasanya sa mein game dulu atau sa tingu2 video lusu sanaaa youtube
Back to top Go down
http://tinyurl.com/2ezjp87
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Wed Dec 16, 2009 7:35 pm

saya pula lumpat sana sini...maksud saya kejap tingu fb..kejap masuk forum jiran..kejap main scrabble,...begitu lah..
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Wed Dec 16, 2009 11:43 pm

klu sia pla, smtra menunggu ada kwn˛ join ilsf, sia balas forum, sia men fb dan sia men game la...sia suka men game yg men sari˛ benda...hehe...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Thu Dec 17, 2009 7:14 am

kalau saya pula , tengok apa yang ada ...kalau ada makanan saya makan , kalau ada buku saya baca , kalau ada sigup hisap ..biasanya begitulah dibuat sementara menunggu rakan2 lain masuk ,

biasanya sementara menunggu itu sempat lagi masuk web lain ..blog kawan2 dsb
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Thu Dec 17, 2009 8:39 pm

syapun, smentara mnuggu kwn˛ lain log in, sya men gme & tengo˛ blog˛ org, hehe... lepas tu sya cari˛ info fsl STPM, (adoina smangat nmpak) hehe...

ally... ko suka men game yg sari˛ benda yg find the different ka? syapun pling suka tu o, haha...
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Fri Dec 18, 2009 7:10 am

ada dua jenis game yang main cari2 ..1. cari perbezaan 2. cari barang tersembunyi.. cari barang yang tersembunyi ini yg susah sehingga ada yang langsung saya inda dapat cari biarpun balik2 cuba.

Banyak benda yang kita boleh buat sementara menunggu kawan2 log in..tapi saya rasa 80% benda yang kita buat adalah berkaitan dengan komputer juga...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Fri Dec 18, 2009 8:32 am

saya paling benci tu yang game main cari2 barang ..tidak pernah saya menang , tidak pernah habis cari ..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Fri Dec 18, 2009 5:49 pm

laa wrote:
syapun, smentara mnuggu kwn˛ lain log in, sya men gme & tengo˛ blog˛ org, hehe... lepas tu sya cari˛ info fsl STPM, (adoina smangat nmpak) hehe...

ally... ko suka men game yg sari˛ benda yg find the different ka? syapun pling suka tu o, haha...
hihihihiiii...... sia pun suka butul mansari2 yg kana tapuk2..... tuan romeo, kaopun suka ka mansari benda2 yg difrent2? sia suka butul ooo.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Fri Dec 18, 2009 5:50 pm

sia bila sia tunggu2, sia pigilah masuk sana sini meningu2...... kadang2 mo masuk juga tp takan sia manjawap post2 sia sendiri.....kan....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Fri Dec 18, 2009 9:30 pm

hi hi ..tuan PT suka cari benda2 yang different , yang betapuk ..makin kena tapuk makin dicari , entah napa Very Happy

ok tu , bisalah ..cabaran itu yang mahal , buat kita semakin berusaha macamana mau dapat , inilah kelebihann tuan PT kita ..dia punya cakapan kadang2 bikin ketawa guling2 , kadang2 bikin 'panas' ..ha ha
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Sun Dec 20, 2009 3:46 pm

ini ari saya lumpat sini sana, fb lah, main gem lah, surf internet itu ini sampai resepi kuih, masak masakan pun sia surf..tapi indada juga member log in.. last2 saya pigi balakang rumah buat benda lain... Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Sun Dec 20, 2009 10:11 pm

pigi belakang rumah tebas rumput ka tuan ?

saya pula , balik2 masuk tengok sini tada juga yang masuk ..last2 saya masuk tu blog politik , pembangkang punya blog dengan anti pembangkang punya blog , seronok baca dorang punya komen , siap dengan kutuk mengutuk dan main sumpah2 ...

kadang2 terbabas masuk web indon , web pilipin ....ada yang 'menarik' ada juga yang bikin takut ..ha ha
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Mon Dec 21, 2009 10:48 am

Ya..begitulah tuan, tabas2 apa yang patut.

Hahaha...buli terbabas lagi kunun..padahal sengaja baitu kan tuan? maklumlah 'menarik' ceritanya... Very Happy
saya inda barani kasi terbabas tuan..bukan saturang guna komputer ini..satu keluarga bah.. nanti semuapun ikut terbabas... Razz
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Mon Dec 21, 2009 5:52 pm

ha ha ..kalau begitu jangan sekali2 terbabas tuan , nanti satu kereta masuk gaung , driver yang kana kasi salah Very Happy macam saya tinggal sorang2 , sepupu sudah balik kampung pasal musim cuti [dia sigu ..] boring tiada buat apa layan komputerlah , tapi tidak boleh juga lama2 , sakit mata 0000 ...
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Mon Dec 21, 2009 6:41 pm

betul tuan..kalau driver terbabas semuapun ikut masuk gaung. orang2 di rumah ini smart2 semua...pandai pintas password...jadi semua orang saling pantau memantau... Very Happy
saya ada laptop buruk2 utk diri sendiri tapi selalu juga dimintain oleh anak bongsu yg manja. Kalau guna password utk system..yg inda dapat dipintas..takut2 sendiri lupa password pula..maklumlah rambut dah ada yg putih.. ... ada lagi software yg utk lock folder tapi itu pun tidak bagus kerana menambahkan curiosity budak2 dan kawan2........ Jadi jalan yang paling selamat ialah jangan sekali-kali salah meng-google hahaha..........
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Mon Dec 21, 2009 11:29 pm

hihihiiii..... tuan orut ni butul2 barhati2 ooo..... mungkin ada pangalaman kadapatan.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Tue Dec 22, 2009 8:15 am

indada kes parnah kadapatan bah pasal inda paranah buat.... Very Happy
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Tue Dec 22, 2009 7:23 pm

romeo wrote:
saya paling benci tu yang game main cari2 barang ..tidak pernah saya menang , tidak pernah habis cari ..
selalu kehabisan masa ka romeo? haha...

pukutarap wrote:
laa wrote:
syapun, smentara mnuggu kwn˛ lain log in, sya men gme & tengo˛ blog˛ org, hehe... lepas tu sya cari˛ info fsl STPM, (adoina smangat nmpak) hehe...

ally... ko suka men game yg sari˛ benda yg find the different ka? syapun pling suka tu o, haha...
hihihihiiii...... sia pun suka butul mansari2 yg kana tapuk2..... tuan romeo, kaopun suka ka mansari benda2 yg difrent2? sia suka butul ooo.....
uiii... nmpaknya c gamanpun suka kana cabar˛ o... haha.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Wed Dec 23, 2009 9:41 am

hihhihiiiii...... sia suka mansari2 bah puku gata yg bulum kana putung.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Wed Dec 23, 2009 9:49 am

'puku gata yg bulum kana putung'... ada erti yang tersirat kaitu tuan...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Wed Dec 23, 2009 10:00 am

indada tuan, direct translation sj......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Wed Dec 23, 2009 10:09 am

ooo...ku pikirkan macam 'daun muda'...hihihihiiiiii....
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Wed Dec 23, 2009 10:13 am

hihihihiiii..... sia paham tu tuan..... nasip baik sana kabun gata indada 'daun muda'...... kaloulah ada.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Wed Dec 23, 2009 10:37 am

'daun muda' sama 'gata yg belum pernah kana putung' adik beradik baitu tuan...Jadi semenatra menunggu kawan2 log in buli juga tuan cari2 gata yg belum kana putung... Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa kamu buat sementara menunggu..   Today at 12:16 am

Back to top Go down
 
Apa kamu buat sementara menunggu..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: