To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 7 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 7 Guests

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Kesiannyaaa...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Kesiannyaaa...   Mon Jan 04, 2010 5:00 pm

Dear All,

Alexandra came out of a rigging fire alive, but now has to fight forher life and a normal future.

She is 14 months old and she has burnt skin all over her body, damagefacial bones (as a result of very high temperature).

She does not
have half of her face. She is in hospital in Cracow - Poland and one ofthe best specialist is looking after her.

However she still has to go
through many surgeries and then long rehab. Unfortunately her parents
do not have any more money. Therefore we are asking for your help.

For each forwarded email her parents will get 3 cents.
Please help them


Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Kesiannyaaa...   Mon Jan 04, 2010 5:39 pm

kasihan , budak lagi tu ....

tetiba teringat kes yg berlaku baru2 ni , tenom ka nabawan tu ? yang budak perempuan mati gara2 rumah terbakar , lampu 'palasut' punya pasal ...
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Kesiannyaaa...   Tue Jan 05, 2010 11:36 am

kasih frward email saja buli dapat 3sen ka? alang² juga tu oi. mcmnalah 3sen tu dapat dicollect? tapi apapun kalo btul² ni cerita real punya, kasihan jugalah tapi syapun tdk dpt buat apa² kcuali brdoa utk dia.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kesiannyaaa...   Tue Jan 05, 2010 9:47 pm

aduinaaaa kasian ini budak, padih butul itu, dia inda paham pun apa balaku, kasiaaaaannnn..... mimang ada begitu, kalou pihak tartantu yg buat, mimang buli atur tu sakali poward, dpt duit..... masam yg klik iklan juga baitu..... tp kadang2 gambar ja bah yg diurang guna ni, padahal sagala keuntungan pigi sama pihak yg inda telibat pun dgn budak yg sansara tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Kesiannyaaa...   Tue Jan 12, 2010 7:11 am

ni la ba dunia ni sekarang, mcm trik mo kasi manipulate keadaan tuk mau dapat duit banyak sekali gus, mo timbak numbur ikur suda inda dapat... jadi cara nya macam2 la. Inda saya nafikan perkara ini mungkin betul tapi kalau tingu keadaan skarang, mcm lebih kepada "penipuan" daripada benar2 mo minta kesian, si anak ni mungkin betul tapi dia inda tau apa2 pun ttg perkara ini yg dia suda kana kasi manipulate... Mad
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kesiannyaaa...   Tue Jan 12, 2010 3:28 pm

itulah tu, yg kerualga pun indatau yg ada gambar sdh dlm internet yg kunun memungut darma, padahal setiap kali klik, urang lain yg dpt untung.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Kesiannyaaa...   Sat Jan 16, 2010 8:18 pm

bnyak kes² mcm tu sya dgr. dulu time skulah, ada tu kwn sya kbakaran rumah ba. skali adalah knon ni pungutan² derma dari kelas ke kelas dari tingkatan 1 hingga tgkatan 6 atas. tapi bilang tu kwn sya, lgsung teda apa²pun dorg hulur sama tu kwn sya. so, kwn syapun heran, itu duit pigi mana sbnrnya? kana hisap 'dracula' sudah mangkali. hehe... Laughing
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kesiannyaaa...   Sat Jan 16, 2010 11:03 pm

hihihihiiii, mimang kana isap drakula tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: Kesiannyaaa...   Today at 9:48 pm

Back to top Go down
 
Kesiannyaaa...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Any Other Topics-
Jump to: