To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 sia malu2......

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: sia malu2......   Sun Feb 21, 2010 1:10 am

sakali sadar, aduinaaaaa..... lebi 5k sdh post sia..... (sia tulis 5k pasal siuk sikit nampak, supaya inda katara)..... malu juga sia ni..... di porum2 lain dulu juga mo lebi 1k sdh post sia tp sia lari juga...... baru sini ilsf sia banyak butul post..... sini ilsf, satakat ini sia masi ok..... kawan2 pun masam ok2 samua, pintar2, hibat2, banyak idea, bagus, inda lawak budu...... admin ilsf pun ok sj suma masam jarang sikit masuk, malah jarang butul (soriiiiii boss......) mangkali sibuk atur kerualga, indapa...... kalou kamu sadar, sia sabanarnya mo kasi slow sikit sia mempost supaya post sia inda naik tp gatal bah mo jawap post kawang2...... tp kadang2 sia guna 1 post sj tp ada babarapa post kamu di dlmnya..... sia ada idea juga, mangkali sia mo kasi stop watak pukutarap yg partama ini, kasi aktip pukutarap yg kadua..... sia punya parangai ni, kalou kamu jumpa dlm keidupan sabanar, aduinaaaaa...... kamu yg mangkali mo lari inda sanggup beserita...... apapun, minta mahaplah apa sj sakapan sia..... taulah memutung gata sj karaja..... paham2lah kamu peringkat2 urang masam sia ni..... samuga ilsf turus maju jaya palan2..... tq kamu samua, tq admin, tq niche......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia malu2......   Sun Feb 21, 2010 10:04 am

aik macam mo pigi jauh saja ni gaman..apa pun tanpa kau gaman. muram rasanya islf ini. semoga gaman trus bersama kami.
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: sia malu2......   Sun Feb 21, 2010 10:47 am

kalau tuan PT mau rest , macam saya pun mau rest juga ni ...kering sudah otak , habis sudah apa mau dicakap , apapun tengoklah keadaan , kalau kerja masih disini mungkin akan masih sini ILSF , kalau kena transfer alamak ..habislah
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: sia malu2......   Sun Feb 21, 2010 11:20 am

aik?.. malu2 pasal post banyak kaitu pukutarap? Jgan begitu bah.. watak pukutarap ko tu yg jadi penarik di ilsf. Mangkali ko suda buka watak baru baini ..jgn2 agem itu sebenarnya pukutarap pasal ada persamaan sikit gaya bahasanya. Kalau ko si agem pun ok bah tapi lebih siuk kalau watak pukutarap itu kekal. berkenaan dgn talampau banyak post indada hal baitu.. buli kasi lapas res minyak tu... kadang2 takan birik palan2. agak2 si orut atau romeo atau siapa2 saja dakat2 tebubut baru ko res balik minyak tu.. biar sampai barasap... Very Happy

ko jgn lari pigi kadai kupi lain untuk menetap di situ. tapi kalau ko ada jumpakadai kupi yg bagus..jgn lupa ajak si ourt join...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia malu2......   Sun Feb 21, 2010 12:33 pm

inda lari bah kawang2, suma kasi slow down pukutarap1, kasi aktip pukutarap2, hihihiiii..... indapa baitu kan, urang yg sama juga, utak pun sama, kelintung pun itu2 juga..... sia kunun si agem? hihihihiii..... agemmmmmmm! ageeemmmmmmmm.....! hihihihiiii bukan sia baitu, mmg si agemlah.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: sia malu2......   Sun Feb 21, 2010 12:42 pm

jadi pukutarap2 tu maksudnya apa? Username tukar kepada pukutarap2 atau pukutarap1 mau transform seakan jadi pukutarap2 dari segi keaktifan beporom tapi masih mengekalkan username pukutarap?...
Bingung si orut... scratch
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia malu2......   Sun Feb 21, 2010 12:54 pm

hihihiiii mimang ada sdh tu dulu tuan orut, avatar sia pun masi muka sia, username pun sama..... post sj yg bekurangan, tingu ah lapas ni sia guna sdh....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: sia malu2......   Sun Feb 21, 2010 1:12 pm

oh yaka..jd post tu berkurangan lah kunu kan..?
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: sia malu2......   Sun Feb 21, 2010 1:36 pm

ya, mimang bekuranganlah, hihihihiiii..... indapa, nt bila kamu mo takajar sdh sia, sia guna balik username partama sia, hihihiiii..... banyak butul bah lebi 5k.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: sia malu2......   Sun Feb 21, 2010 2:39 pm

bah...kalau begini indada masalah lah..
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: sia malu2......   Sun Feb 21, 2010 2:45 pm

atau mangkali, buli minta tulung admin kasi gabung post, hihihihiiii..... tarus lebi 7000.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia malu2......   Sun Feb 21, 2010 3:07 pm

Saya ingat si gaman ni malu2 pasal apa..saya ingat c monkey sudah bawa dia dating sana CP..
Back to top Go down
agem
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 170
Location : sabah bah!
Humor : Rasengan!!
Registration date : 2010-02-12

PostSubject: Re: sia malu2......   Sun Feb 21, 2010 3:34 pm

Dia bilang dia sudah buking si laa tu. Very Happy jadi tu pasal dia malu2 tu.
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: sia malu2......   Sun Feb 21, 2010 4:22 pm

nda pyh kc kurang post bha tuan PT...kita on seja...napa la bha klu bnyk tue post...kira ok la banding mcm sia ni yg sekejap ada sekejap teda sini ILSF...admin pun nda kisah tue...lg dia suka bila nampak ramai forumer yg aktif d ILSF....hehe...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: sia malu2......   Mon Feb 22, 2010 6:50 pm

hihihihiii malu bah, masam taie butul..... (padahal mimang taie ).....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: sia malu2......   Tue Feb 23, 2010 9:55 am

jahat baini si tarap..dia luntar 'taie' itu sama si orut.. kaurang tingu sendiri si orut yg jadi 'taie' sekarang berpandukan jumlah post..
Nanti saya pun buka page baru orut2 kalau begini... pale
Back to top Go down
bangkahak
Prebet
Prebet


Number of posts : 22
Registration date : 2010-02-13

PostSubject: Re: sia malu2......   Tue Feb 23, 2010 4:01 pm

tiada masalah tu, org lain lambat laun akan tambah banyak juga post...
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia malu2......   Wed Feb 24, 2010 12:30 am

Yorut_orut wrote:
jahat baini si tarap..dia luntar 'taie' itu sama si orut.. kaurang tingu sendiri si orut yg jadi 'taie' sekarang berpandukan jumlah post..
Nanti saya pun buka page baru orut2 kalau begini... pale

jangan taie butul2 sudah tuan orut..hahaha
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: sia malu2......   Wed Feb 24, 2010 9:40 am

kalau taie butul inda sampai dia meluntar..hihihi
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: sia malu2......   Wed Feb 24, 2010 6:18 pm

pukutarap wrote:
sakali sadar, aduinaaaaa..... lebi 5k sdh post sia..... (sia tulis 5k pasal siuk sikit nampak, supaya inda katara)..... malu juga sia ni..... di porum2 lain dulu juga mo lebi 1k sdh post sia tp sia lari juga...... baru sini ilsf sia banyak butul post..... sini ilsf, satakat ini sia masi ok..... kawan2 pun masam ok2 samua, pintar2, hibat2, banyak idea, bagus, inda lawak budu...... admin ilsf pun ok sj suma masam jarang sikit masuk, malah jarang butul (soriiiiii boss......) mangkali sibuk atur kerualga, indapa...... kalou kamu sadar, sia sabanarnya mo kasi slow sikit sia mempost supaya post sia inda naik tp gatal bah mo jawap post kawang2...... tp kadang2 sia guna 1 post sj tp ada babarapa post kamu di dlmnya..... sia ada idea juga, mangkali sia mo kasi stop watak pukutarap yg partama ini, kasi aktip pukutarap yg kadua..... sia punya parangai ni, kalou kamu jumpa dlm keidupan sabanar, aduinaaaaa...... kamu yg mangkali mo lari inda sanggup beserita...... apapun, minta mahaplah apa sj sakapan sia..... taulah memutung gata sj karaja..... paham2lah kamu peringkat2 urang masam sia ni..... samuga ilsf turus maju jaya palan2..... tq kamu samua, tq admin, tq niche......

deshhh... c gaman ini. knapalah ba kalo smpai 1juta post kao, haha. lagi tmbah syok bubut post kao. syapun mao brabis mempost juga ba ini tapi sejak akhirČ ni sya cbuk sja, tdk slalu dpt join kmurg. hehe... Smile
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: sia malu2......   Wed Feb 24, 2010 10:38 pm

ya ba.. .si Laa mimang sibuk baru2 ni.... Laughing ...naik satu post saya...... Laughing
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: sia malu2......   Wed Feb 24, 2010 10:41 pm

c gaman boring bah tu tiada challenge ....kalau lari 100 meter , semua kana kasi tinggal jauh , ha ha
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: sia malu2......   Wed Feb 24, 2010 10:58 pm

hihihihiiii..... mutut..... mutut...... tp bukan buring bah gaman, malu sj...... kalou dakat2 buli juga, ini jauh butul......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: sia malu2......   Thu Feb 25, 2010 8:56 am

kalau buli saya pun mau slow2 baini tapi inda buli... kadang2 saya inda log in tingu2 saja kunun tapi iman saya inda kuat bah ...hahahaha.. Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: sia malu2......   Thu Feb 25, 2010 12:30 pm

sekarang saya di sabah , cutiiiiii ....lebih banyak masa utk iLsf , kalau tidak pigi memancing lah ...........
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: sia malu2......   Today at 8:27 pm

Back to top Go down
 
sia malu2......
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Forum :: New Members Introduction-
Jump to: