To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Kawin Kontrak

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Catun
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 358
Location : Kota Kinabalu
Registration date : 2010-04-02

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Tue Apr 06, 2010 9:51 am

ya ..bagus juga itu... Razz
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Tue Apr 06, 2010 10:36 am

dulu 'orang tamak selalu rugi ' ..mungkin tdk sesuai sdh utk masa ini , patut kena ubah jadi 'orang tamak selalu untung ' ...jadi mari kita menamakkan diri sendiri ...ha ha
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Tue Apr 06, 2010 11:22 am

hehehe..saya masih inda mau ubah pepatah org tamak selalu rugi.. pasal saya tau org tamak nampak saja untung padahal dia rugi dari aspek lain. ada yg saya kanal butul...org kaya suda kerana ketamakan, kekedekutan dan kepintaran mengexploitasi...tapi org inda hurmat diapun. sebaliknya selalu kena umpat...
Back to top Go down
Catun
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 358
Location : Kota Kinabalu
Registration date : 2010-04-02

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Tue Apr 06, 2010 6:05 pm

masam manapun kalo rasa sudah berpuas hati dengan sikap....buat je apa yg perlu.
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Wed Apr 07, 2010 11:07 pm

dari kawin kuntirik, masuk sdh urang tamak salalu rugi..... bluk.... bluk.... bluk..... bluk...... lamas sdh kerita masuk sungai.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Thu Apr 08, 2010 8:44 am

kalau kita telusuri siapa yg mulakan perkataan 'tamak' itu ketauan jg bh.. tp masi lg jg tanda tanya ketamakan apa yg dimaksudkan..
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Thu Apr 08, 2010 9:55 am

itulah tu, masi bulum tajawap 'tamaha apa'......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Thu Apr 08, 2010 7:04 pm

Garadu wrote:
jangan 'tamaha'? apa yang tdk boleh tamaha laa?
hahahaaa... tamaha apa lagi? tamaha 'services' la... Razz
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Fri Apr 09, 2010 9:28 am

Yorut_orut wrote:
Very Happy Very Happy inda terkata...

kita tingu apa komen si monkey yg nak tau sangat tu.... adakah dia..?? Laughing

apa sa punya komen? adeehh.....bah...tu semua alasan saja bah tu....menunaikan permintaan orang la kunu..cheaah..ckap ja suka bah...

macam bulum ada jawapan kamu yg specifik......'mau atau tidak'....'setuju atau tidak'.....'sanggup atau tidak'....'suka atau tidak'......

sa mau yg specifik...bukan alasannnnn panjang...sebab kalau bagi alasan, memang lelaki no.1....alasan yg macam munasabah lagi tu walaupun ada keraguan tapi tetap diterima...kin manasss.
Back to top Go down
Catun
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 358
Location : Kota Kinabalu
Registration date : 2010-04-02

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Fri Apr 09, 2010 1:16 pm

tamaha tiada tandingan nya.....ahhhaaaaa...tu la dia pendek kata.
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Fri Apr 09, 2010 3:27 pm

Toh puan monkey ....siurang tada bagi alasan banyak2 , cuma tuan PT ja tu ....banyak btul alasannnn dia bah Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Fri Apr 09, 2010 5:19 pm

laa wrote:
Garadu wrote:
jangan 'tamaha'? apa yang tdk boleh tamaha laa?
hahahaaa... tamaha apa lagi? tamaha 'services' la... Razz
saya pikir tamaha rm5000 yg bini kontrek bagi... rupanya tamaha free service ...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Fri Apr 09, 2010 7:42 pm

laa wrote:
Garadu wrote:
jangan 'tamaha'? apa yang tdk boleh tamaha laa?
hahahaaa... tamaha apa lagi? tamaha 'services' la... Razz
oooooooo..... tp..... tp apa itu serbis? serbis apa?
monkey wrote:
Yorut_orut wrote:
Very Happy Very Happy inda terkata...

kita tingu apa komen si monkey yg nak tau sangat tu.... adakah dia..?? Laughing

apa sa punya komen? adeehh.....bah...tu semua alasan saja bah tu....menunaikan permintaan orang la kunu..cheaah..ckap ja suka bah...

macam bulum ada jawapan kamu yg specifik......'mau atau tidak'....'setuju atau tidak'.....'sanggup atau tidak'....'suka atau tidak'......

sa mau yg specifik...bukan alasannnnn panjang...sebab kalau bagi alasan, memang lelaki no.1....alasan yg macam munasabah lagi tu walaupun ada keraguan tapi tetap diterima...kin manasss.
romeo wrote:
Toh puan monkey ....siurang tada bagi alasan banyak2 , cuma tuan PT ja tu ....banyak btul alasannnn dia bah Very Happy
aduinaaaa.... sia rulus bandul baini, si gaman laitu yg banyak butul sakapan...... kan monkey?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Sat Apr 10, 2010 1:45 am

hi hi ...makin pening c toh puan monkey kalo begini Very Happy
Back to top Go down
Admin
Admin


Number of posts : 435
Registration date : 2008-09-06

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Sun Apr 11, 2010 10:25 am

sabar monkey dgn respon2 durang ni...
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Sun Apr 11, 2010 10:51 am

ya , sabar ja ko toh puan .. Very Happy


kawin kontrak , mesti ada persetujuan dan kemahuan dua2 pihak baru jadi ...kalau setakat lelaki ja mahu tp si perempuan tdk mahu benda ini tdk terjadi , sama juga kalau perempuan mahu tapi lelaki tdk mahu pun perkara itu tdk akan terjadi ..

kalau benda ni salah , dua2 pihak juga adalah bersalah ...lelaki biasalah tdk akan menolak , itu barang baik mana mampu ditolak punya ..
dan biasanya dorang buat gitu bkn pasal cinta sangat pun , kadang2 nafsu ja beralasankan cinta ....
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Sun Apr 11, 2010 12:06 pm

bila pikir2, kawin kuntirik ni urang buat supaya bibas buat apa sj bah tarmasuklah seks dan inda kana tangkap..... siapa2 yg buat mula2 ini idea, butul2 kreatip..... masam rubinhud, dia tarang2 sala pigi merumpak, tp kunun jd bagus pasal dia kunun pigi bagi sama urang2 miskin..... marumpak sdh sala, pigi bagi sama urang2 miskin pun itu parbuatan marumpak masi sala.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Catun
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 358
Location : Kota Kinabalu
Registration date : 2010-04-02

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Wed Apr 14, 2010 9:56 pm

hahaha.....mungkin kalo dia rumpak kali dia bayar juga baitu balik.
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Wed Apr 14, 2010 11:31 pm

sabap tu kawin kuntirik ni mo kasi kalabu mata urang sj bah..... tp lebi bagus drpd tinggal sama2 begitu sj indada ikatan undang2..... sumbang mata urang tingu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Thu Apr 22, 2010 7:22 am

ada ini serita janda 50-an ... dia kawin sama remaja pakistan..untuk apa lah dia kawin tu ah? Kalau semata-mata nak seks tanpa halangan, iras-iras kawin kontrak juga kan..? Kalau pikir secara logik mimang indada maksud lain pasal janda tu bergelar nenek sudah. jadi mana ada masa depan sama si remaja pakistan?
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Thu Apr 22, 2010 11:50 am

50an ? aiyaa ..pukul 5 sdh tu , tdk lama lg masuk jam 6 sdh , ..sempat jg la minum kopi satu jam , janji tdk kempunan Very Happy

mesti ada sesuatu yg istimewa menyebabkan c pakistan terpikat sama ni permpuan , mungkin cara dia menarik hati ...atau gaya dia menawan , atau dia rajin , atau penyayang/caring , ..

mungkin dia lemah lembut , atau apapa ...mana tahu kan
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Thu Apr 22, 2010 4:02 pm

itu perempuan mana ada rupa...harapkan botoc saja. si remaja pakistan mau duit si janda saja baitu pasal si janda ada kadai. si janda yg kasi duit sama 'toyboy' dia. sekarang tu boy di pakistan tapi kena kasi duit rm1000 tiap2 bulan.
Back to top Go down
Catun
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 358
Location : Kota Kinabalu
Registration date : 2010-04-02

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Thu Apr 22, 2010 8:32 pm

tidak puas ba dia sex tu..dia mau yang kuat sama besar kali tu la..endak tau la tu sumandak tu....
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Fri Apr 23, 2010 10:31 am

Janda vs teruna , macam pakar jumpa budak darjah enam ...jangan main2 sama janda ooo , dia tahu segala hal , mana kita suka mana kita mau , dia tau selera perut kita dan selera mr P .. Very Happy

biasa lelaki 'melemahkan diri ' kalau berkawan dengan janda , panjang akal si lelaki ...lembut lidah dari gigi , tapi dalam panjang akal itu akan 'melutut' jg ...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Fri Apr 23, 2010 5:54 pm

hihihiiii pangalaman butul si gaman.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: Kawin Kontrak   Today at 1:54 am

Back to top Go down
 
Kawin Kontrak
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: