To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Hafis asim **** besar!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Hafis asim **** besar!   Wed May 12, 2010 1:26 am

Sudah lah banyak buat silap..main macam tidak mau main saja..sohai lancau butul. sakit ati tinguk dia main. kalau level dia ni saja..senang2 saya kasih bulih kalah.


Mod:
Saya kasih edit sikit tajuk dia
.
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Wed May 12, 2010 7:29 am

hahaahaa... salah parking bah dia tu...smash pun balik2 out di tampat yg sama. Selain chong wei dan bergu boon heong/kien kiat, belum ada pemain2 malaysia yg lain yg betul2 boleh dibanggakan. Kalau beginilah gayanya..hmmm kempunan jugalah malaysia menjuarai thomas cup.
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Wed May 12, 2010 12:22 pm

sabarrrrrr ...ini baru pusingan kelayakan , kita layak sdh masuk pusingan setrusnya , ..

tapiiiii ..saya pun tidak puas hati tengok dorang main malam tadi , tu beregu kedua hancussss , 10 minit ja round pertama !! dapat mata 10 ja ..

yg sorang tu sapa nama dia ? tengok muka mcm belagak ..ego semacam , lepas main kena boo ..mau mengamuk dia , kasian coach kasi tenang dan pujuk2 , huhh ..bikin malu

hafiz ? aiseyyyy ...harap tinggi ja , kaki panjang tangan panjang , kena kasi main2 sama tu jipun ..

kalau gini la , bikin takut oooo ...silap2 pusingan kedua kita sudah out , harap2 lepas ni dorang kasi improve lagi ,
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Wed May 12, 2010 12:31 pm

gara2 hafis sama bergu zakri/sazwan..malaysia mungkin bertemu dgn pasukan kuat dlm pusingan seterusnya..sebab naib juara akan bertemu dgn juara dari kumpulan lain pada pusingan suku akhir.
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Wed May 12, 2010 6:55 pm

si apiz? siapaaaaa???? dr dulu sia mmg inda kompiden sama dia, lembik masam baru abis melilik..... dulu dia manang all england puluk2 sj baitu..... sakali lapas tu, hihihihiiii sampai sikarang..... antah2 kalou dia jumpa itu juara sana kabun gata pun buli kesundang.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Wed May 12, 2010 7:54 pm

pukutarap. wrote:
si apiz? siapaaaaa???? dr dulu sia mmg inda kompiden sama dia, lembik masam baru abis melilik..... dulu dia manang all england puluk2 sj baitu..... sakali lapas tu, hihihihiiii sampai sikarang..... antah2 kalou dia jumpa itu juara sana kabun gata pun buli kesundang.....


ha ha ...baru la , sandi ni tuan pT Very Happy
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Wed May 12, 2010 9:04 pm

mungkin pasal ada yg pigi tingu ba itu, suba kalau dia main sorang2 dan indada yg nampak, tentu dia manang sendiri2 saja tu... Twisted Evil
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Thu May 13, 2010 12:33 am

Tadi dia main bagus sikit bah pula.
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Thu May 13, 2010 12:36 am

pukutarap. wrote:
si apiz? siapaaaaa???? dr dulu sia mmg inda kompiden sama dia, lembik masam baru abis melilik..... dulu dia manang all england puluk2 sj baitu..... sakali lapas tu, hihihihiiii sampai sikarang..... antah2 kalou dia jumpa itu juara sana kabun gata pun buli kesundang.....

Ya macam pundan2 ada bah gaya2 dia tu.

SiokSondri wrote:
mungkin pasal ada yg pigi tingu ba itu, suba kalau dia main sorang2 dan indada yg nampak, tentu dia manang sendiri2 saja tu... Twisted Evil

hahaaaa..piala sendiri saja lah nampaknya dia dapat tu.
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Thu May 13, 2010 9:59 am

nahhh ..sekarang kita lupakan kesilapan si Hafiz kelmarin dulu , mau tidak mau kita kena bagi penghormatan juga sama si Hafiz ....dia penyumbang mata kemenangan team Malaysia lawan Denmark malam tadi , kemenangan bergaya ..mata bergaya , permainan bergaya ,

wong sun han ...kuda tua sdh , lambat tidak mcm dulu cergas , ..tu team beregu budak melayu dengan budak cina ada xkius sbb budak baru ..takpa lain kali cuba lagi , masa dorang masih panjang ..
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Thu May 13, 2010 10:18 am

itu laba saya bilang hafis inda konsisten..kadang2 bagus kadang2 tida. Buli dikatakan samalam hafis bagus tapi mungkin juga pemain denmark itu tidak barapa bagus. Apa-apa pun syabas hafis kerana menyelamatkan malaysia dari tersingkir awal. hmm..bejumpa lagi nt si lindan sama chong wei... syok nonton ni...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Thu May 13, 2010 7:32 pm

sia tingu, masam susa juga malasia mo manang, basar paluang akan kempunan lagi..... indun & sina yg masuk painel....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Thu May 13, 2010 9:29 pm

kalau dorang menang hari tu , bukan china yg akan dorang jumpa bah ...adeiii kalah pula sama Denmark ,

peluang ? susah mo cakap ooo ....China bukan alang2 punya pasukan , macam kumpau kita kali ni ,
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Fri May 14, 2010 3:06 am

Klu lah hafiz main agak aggresif sedikit, tidak tunggu boleh dan tidak ikut rentak lawan..dengan ketinggian yg ada..dia sepatutnya boleh jadi pemian yg agak di segani juga..


ada satu babak dalam perlawannya dengan jipun di mana bola tersebut berada depan net..sepatutnya dia boleh smash dan matikan boleh tersebut..tapi dia memilih utk back hand..dan selepas itu dia boleh pula macam jadi bingung2 mencari boleh tadi sudah berada di mana.

kalau dikatakan punca permainan lembab kerana tekanan..mereka tidak di ajar utk menyerap tekanan kah?
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Fri May 14, 2010 8:10 am

silap sikit jipun yg dpt pigi akhir... Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Fri May 14, 2010 10:24 am

dorang itu sebenarnya sudah diajar dan dilatih menyerap tekanan , sebelum ini dorang sudah dihantar ke pusat latihan tentera ..dilatih oleh tentera berbagai teknik dan cara menyerap tekanan , cara menaikan semangat , cara melemahkan moral lawan , semangat patriotik , semangat juang dan sebaginya ,

lepas itu dorang ada kem motivasi lagi , dilatih oleh individu2 pilihan khusus ..

masalahnya , masa main ...kadang2 dorang mcm terlebih semangat pula , jadi gopoh dan gelojoh mematikan bola , itu yang sangkut tidak menentu ,

mudah2an lawan China ni ada keajaiban yg berlaku Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Fri May 14, 2010 3:08 pm

Kalau tiada keajaiban..hmmm barangkali chong wei pun tunduk sama lin dan. Tapi saya tingu team cina bagus betul mainan diurang kali ini..
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Fri May 14, 2010 7:56 pm

saya jangkakan china yg akan julang piala thomas... chong wei ok, tp biasa bila jumpa lin dan, terus rosak permainan... kalah psikologi...
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Fri May 14, 2010 8:00 pm

sebentar lagi 7.30 malaysia vs china... harap2 ada keajaiban..
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Fri May 14, 2010 8:04 pm

lin dan sebenarnya tdk gentar langsung kpd chong wei... sebaliknya chong wei yg gentar...
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Fri May 14, 2010 8:08 pm

diurang tu sama-sama hebat juga bah. Lindan lebih sedikit. Saya pikir diurang sama2 berwaspada tu.
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Fri May 14, 2010 8:26 pm

chong wei dlm proses menuju kekalahan... main net & drop sj... tdk mau smash... 16-11...
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Sat May 15, 2010 2:05 am

Malaysia gigit jari. semua pemain tumpas... Ada fighting spirit tapi china terlalu handal utk mereka. Kalaupun chong wei dan bergu kien kiat/boon heong menang tapi belum tentu yg lain turut menang sebagaimana mereka tumpas di tangan jepun..
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Sat May 15, 2010 9:48 am

memang tada harapan , dari awal2 sdh nampak tanda2 kekalahan ......hancur harapan
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Sat May 15, 2010 7:08 pm

indada pait lansung..... mainan si songwei bagus sikit drpd mainan dia dulu masa ulimpik..... pamain numbur 1 kunun.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: Hafis asim **** besar!   Today at 8:29 pm

Back to top Go down
 
Hafis asim **** besar!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Sports-
Jump to: