To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Woman = Problems

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Woman = Problems   Sat May 22, 2010 5:44 pm

hihihihiiiii..... si ally jugalah......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: Woman = Problems   Sat May 22, 2010 8:20 pm

sya 'siuk' mo makan suda ni....ko masam mana gaman PT Laughing Laughing
Back to top Go down
all joe
Prebet
Prebet


Number of posts : 3
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Woman = Problems   Sun May 23, 2010 11:43 am

masalah kan asam garam kehidupan...kita bukan manusia klu kita nda mengalamai satu masalah pun...jd, wanita = masalah tue adalah satu perkara yg saling melengkapi kehidupan manusiawi...sebenarnya bukan wanita jak yg membawa masalah....klu dikira betul, lelaki pun lebih kurang sama jak membawa masalah...tapi masalah tue nda akan mengusutkan fikiran klu kita berani menghadapinya...klu kita menganggap masalah tue nda buli diselesaikan memang la bikin sakit kepala...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Woman = Problems   Sun May 23, 2010 10:46 pm

pandai si ally basakap ooo..... mutut..... mutut.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Woman = Problems   Mon May 24, 2010 12:54 pm

macam mana pun problem datang dari dari wanita...tetapi lelaki masih juga mau mencari ppuan....jadi bukan kah ini bererti, lelaki sendiri yang mencari masalah.....


Quote :
wanita = masalah tue adalah satu perkara yg saling melengkapi kehidupan manusiawi...sebenarnya bukan wanita jak yg membawa masalah....klu dikira betul, lelaki pun lebih kurang sama jak membawa masalah.

kerana memerlukan kita la durang bermasalah Ally.....hehehe..in many ways...

1. tanpa kita durang nda bule kasi banyak zuriat durang...tpi untuk mendapatkan kita, durang kena kasih 'berian'.durang ada 'sperm' but dont hve the 'ovum' and dunt hve the womb..sory to say this..soun nasty but this the fact. it is humans survival.

2. lelaki kunu perlu belaian....jadi ppuan kna cari...tangan sepa yg 'berbisa' utk membelai lelaki, dpt kasi tenteram jiwa durang?kalau bukan ppuan. lain la kalau durang akun kena belai tu pondan.durang pun lembut juga tu...wakakaka

3. cuba kita tengok iklan2 di tv, banner, papan iklan etc...mesti ada ppuan....iklan sampoo utk lelaki pun, yg mo kasi iklan sampoo lelaki yg bule kasi hilang tu dandruf..ada juga kunu ppuan memigang kepala tu lelaki...satu2 iklan yg teda ppuan sekarang tu iklan worldcup..semua lelaki jadi binatang, main bula sana afrika...punya teruk..
sampaikan iklan nescafe yg terbaru, tu ppuan minum kopi dengan gaya menggoda..adakah minum kopi sampai punya 'KAWWW'' tu kopi, muka jadi mcm steam2...buduuh...kin malu ppuan..
bayangkan bila guys nampak pic mcm tu..nda kah durang punya pikiran laiiiinn sudah..mungkin tu pasal la kes rogol bule terjadi..jadi di sini, sepa yg kasi masalah kepada sepa?

si taksub bilang. dia not totally agree with this calculation....so, how bout the rest of the guys here?
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Woman = Problems   Mon May 24, 2010 2:29 pm

Quote :
macam mana pun problem datang dari dari wanita...tetapi lelaki masih juga mau mencari ppuan....jadi bukan kah ini bererti, lelaki sendiri yang mencari masalah.....
hihihihiiii..... bukan lalaki mansari masalah baitu tp ter'mandapat' masalah......
Quote :
kerana memerlukan kita la durang bermasalah Ally.....hehehe..in many ways...

1. tanpa kita durang nda bule kasi banyak zuriat durang...tpi untuk mendapatkan kita, durang kena kasih 'berian'.durang ada 'sperm' but dont hve the 'ovum' and dunt hve the womb..sory to say this..soun nasty but this the fact. it is humans survival.
jd kalou ada ovum ja komplit sdhlah? tp butullah, indataulah siapa sia mo bagi berian sia.....
Quote :
2. lelaki kunu perlu belaian....jadi ppuan kna cari...tangan sepa yg 'berbisa' utk membelai lelaki, dpt kasi tenteram jiwa durang?kalau bukan ppuan. lain la kalau durang akun kena belai tu pondan.durang pun lembut juga tu...wakakaka
diurang si gaman tu monkey.....
Quote :
3. cuba kita tengok iklan2 di tv, banner, papan iklan etc...mesti ada ppuan....iklan sampoo utk lelaki pun, yg mo kasi iklan sampoo lelaki yg bule kasi hilang tu dandruf..ada juga kunu ppuan memigang kepala tu lelaki...satu2 iklan yg teda ppuan sekarang tu iklan worldcup..semua lelaki jadi binatang, main bula sana afrika...punya teruk..
sampaikan iklan nescafe yg terbaru, tu ppuan minum kopi dengan gaya menggoda..adakah minum kopi sampai punya 'KAWWW'' tu kopi, muka jadi mcm steam2...buduuh...kin malu ppuan..
bayangkan bila guys nampak pic mcm tu..nda kah durang punya pikiran laiiiinn sudah..mungkin tu pasal la kes rogol bule terjadi..jadi di sini, sepa yg kasi masalah kepada sepa?
itulah tu, taruk butul tu 'parampuan' buli kana suru iklan2 masam tu.....
Quote :
si taksub bilang. dia not totally agree with this calculation....so, how bout the rest of the guys here?
parampuan kali si taksub tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: Woman = Problems   Wed May 26, 2010 8:50 pm

gaman PT...ko kirim salam dingan dia Razz
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Woman = Problems   Mon May 31, 2010 11:43 pm

Saya rasa calculation dibuat berdasarkan joke semata2.

Harap kawan2 jangan berpanas2 ya.. Very Happy
Back to top Go down
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: Woman = Problems   Tue Jun 01, 2010 12:45 pm

bukan bapanas-panas bah...mo menekel dia ni Laughing
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Woman = Problems   Tue Jun 01, 2010 11:14 pm

ok...perempuan ni ibarat garam bha...masak la apa juga jenis masakan, perencah yang wajib adalah garam, tapi bila terlebih suda makan garam mcm2 penyakit muncul...bila suda berpenyakitan baru ingat mo kc kurang garam, apa lg klu kena tinggi darah...nah makan la ko lauk tidak bergaram...perempuan pun mcm tue...mula2 lelaki berjinak2 dengan perempuan nah sampai ada yg nda ingat dunia...nda cukup bini d rumah mencari lagi "KUPU-KUPU MALAM" yg nda ketentuan tahap kesihatan mereka...bila c kaum adam ni terkena penyakit baru la kunun berabis mo kc salah c perempuan yg mengasih penyakit sma dia...bru teringat mo kc kurang "garam"...fikir2 balik sepa yg mencari sepa? masalah bukan datang sendiri...nda jatuh dari langit menimpa manusia...jd teda istilah masalah tue datang dari perempuan or lelaki...sebenarnya masalah tue datang dari DIRI KITA SENDIRI...so think about it....

p/s : bukan marah ni...cuma pendapat seja...haha...
Back to top Go down
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: Woman = Problems   Wed Jun 02, 2010 10:46 am

bagus ko ni ssjn ally....agak buduh sikit la itu lalaki yang masam itu,kalu terkurang/terhabis duit sikit inda apa lagi...kalu dapat bonus/termendapat panyakit tu yang inda bagus...lain kali mo garam sadang sadang saja la ini pale
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Woman = Problems   Wed Jun 02, 2010 10:47 pm

So betulkah perempuan ini = problem? atau bakal menjadi problem?, selalu menjadi problem?
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Woman = Problems   Wed Jun 02, 2010 10:50 pm

ihihihihiiii..... astru bilang masam2 ada.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Woman = Problems   Wed Jun 02, 2010 10:55 pm

oppsss kalau macam tu nasib lah saya memilih utk tidak mendapat problem..
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Woman = Problems   Wed Jun 02, 2010 10:59 pm

hihihiiii sendiri2 'menghibur diri' kan gaman.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Woman = Problems   Wed Jun 02, 2010 11:01 pm

hahahaha..maksud saya memilih utk tiada masalah tu bukan tidak mahukan seorang perempuan..tapi pandai2 lah pilih. jangan pilih yg ada problem..

aik macam saya nampak si gaman ni ketawa2 jak sana aah.. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Woman = Problems   Wed Jun 02, 2010 11:03 pm

hihihihiiii..... mutut, mutut..... buli tahan kaoni gaman.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
taksub
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 101
Age : 41
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: Woman = Problems   Thu Jun 03, 2010 9:49 am

alphawaves wrote:
Saya rasa calculation dibuat berdasarkan joke semata2.

Harap kawan2 jangan berpanas2 ya.. Very Happy

yes tuan, ni cuma calculation tuk joking saja baini...... kalau mo buat formula tuk laki2pun lebih banyak sebenarnya tapi mimang dari segi nalurinya perempuan ni inda berapa suka ba mo buat macam2 formula mcm ini... yg lelaki selalunya mempunyai banyak masa tuk buat begini sebab dorang ni bepikir lebih daripada satu kali.. pikir berkali2...
Back to top Go down
taksub
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 101
Age : 41
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: Woman = Problems   Thu Jun 03, 2010 9:55 am

cuuba lagi tengok yg ini...

Back to top Go down
taksub
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 101
Age : 41
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: Woman = Problems   Thu Jun 03, 2010 9:57 am

dan yg ini lagi...

Back to top Go down
taksub
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 101
Age : 41
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: Woman = Problems   Thu Jun 03, 2010 9:59 am

semua ini adalah angkara lelaki yg terlalu kreatif tuk "bermain-main" dengan wanita... it is jokes...
Back to top Go down
taksub
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 101
Age : 41
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: Woman = Problems   Thu Jun 03, 2010 10:00 am

SiokSondri wrote:
lawa ni kira2 ni tuan engineer taksub......... Laughing
ha ha hahahaha..... Razz
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Woman = Problems   Thu Jun 03, 2010 10:29 am

seni kreatif dalam berkata2...tdk salah baitu , sekurang2nya boleh bikin pusing itu otak memikir macamana mo jawab Very Happy
Back to top Go down
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Woman = Problems   Thu Jun 03, 2010 8:40 pm

hahahaaa... lucu topik ni...
Back to top Go down
MALAKAA,
Guest



PostSubject: TINGUK-TINGUK SAJA   Mon Jun 07, 2010 1:14 pm

mo join la nie tupik,,,,,,,sikarang pompuan ka lalaki ka,,suma sama pandai berbelit belit kata,,,wah,,,,main ka tu burung,,,,,,,nasib2 sepa teda pandai buka lilitan dia,mesti lamas terus,,,,,, Shocked Shocked
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Woman = Problems   Today at 11:55 am

Back to top Go down
 
Woman = Problems
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: