To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 8 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 8 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Need a help!
by tungkelly Fri May 26, 2017 10:59 am

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Thu May 11, 2017 9:56 am

» Fatherís Day ahead
by ahkeok Sun May 07, 2017 10:49 am

» Mother's day is just around the corner. What to buy???
by ahkeok Tue May 02, 2017 7:44 am

» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Tue Apr 25, 2017 3:47 am

» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Sun Apr 23, 2017 7:24 am

» Contoh Soalan Exam Online Pegawai Penerangan S41
by xbest Thu Apr 13, 2017 8:15 am

» Seminar Tajwid Luarbiasa Edisi Ramadhan 2017
by xbest Sat Apr 08, 2017 6:13 pm

» Panduan Google Adsense Pertama Malaysia 2017
by xbest Mon Mar 27, 2017 9:06 pm

» Tyre chitchat
by tungkelly Mon Mar 20, 2017 1:11 am

» Tips Dan Panduan Cari Kerja Kosong Di Singapura Yang Lengkap
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:41 am

» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:39 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Wed Mar 01, 2017 12:50 pm

» Cara Menjimatkan Membeli Dari Kedai Perabot Murah China
by SchulzCube Sat Feb 11, 2017 10:40 am

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

» Hard to reach out the text
by nurulazzin Fri Dec 30, 2016 4:43 pm

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
May 2017
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
CalendarCalendar

Share | 
 

 sia pukutarap...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
orud
Paranormal Master
avatar

Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 10:46 pm

monkey wrote:
pukutarap wrote:
orud wrote:
pukutarap wrote:
hihihihiiiiii kasian ini munyit..... masi baby ba gia tu.... nah tasabut munyit, mana sdh si monkey sama sikukmunyit.....? atau sesiapa sj yg ada 'munyit2'....
dia endah barani masuk sini tu gaman..kalau dia masuk pun misti dia kasih sumbat talinga dia dulu sama kapas..
butul tu, masam inda barapa tahan ba diatu..... hihihihihiiiii..... (pansingan)


mentang mentang sa lagging lagging p sini, kamu umpat umpat sia ah..adeeiii..kama...tapi tidak apa..di sini sa akan menjadi urang yg baik baik adanya...kamu cakap la apa saja ( specially si rubbertree yg bingung2 tu) sa terima saja...I do, I am, Yes sir saja sa bilang

pukul berapa bah si BB ini masuk?
Back to top Go down
niche
Special Rank
avatar

Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 10:48 pm

Pak Belalang wrote:
orud wrote:
gambar lips dia tu. memang uriginol dia punya kah? apa pendapat gaman?

hihihi..tia abis abis carita kamu pasal si monkey...yang sabanarnya Pak B kanal butul sama si Monkey ni...dia tu sudah jadi bini urang lah...hihihi...janganlah kamu gaduh gaduh pasal dia lagi nanti marah husband dia..hihihi Smile
bini orang? tp tdk kisahlah, yg penting hati & jiwa masih muda... betul tak monkey? Tp saya tengok lipsnya tempoh hari sexy juga...
Back to top Go down
niche
Special Rank
avatar

Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 10:49 pm

Pak Belalang wrote:
niche wrote:
Pak Belalang wrote:
bah apa khabar..sigu eh..salah...pukutarap...laju ko masuk sini rumah baru..hihihi Smile
ya, mana tuan pukutarap ni... dia ckgukah? Tdk pula saya tau...

iye...memang bener...emangnya...pukutarap cikgu...ya udah dei kalo lo ngak percaya...Pak B..udah tenung dalam mangkuk Pak B...gue nampak pukutarap ngajarin anak anak muridnya...hihihi Smile
oo patutlah... bicaranya 'bernes2' belaka... ckgu rupanya...
Back to top Go down
orud
Paranormal Master
avatar

Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 10:51 pm

Pak Belalang wrote:
niche wrote:
Pak Belalang wrote:
bah apa khabar..sigu eh..salah...pukutarap...laju ko masuk sini rumah baru..hihihi Smile
ya, mana tuan pukutarap ni... dia ckgukah? Tdk pula saya tau...

iye...memang bener...emangnya...pukutarap cikgu...ya udah dei kalo lo ngak percaya...Pak B..udah tenung dalam mangkuk Pak B...gue nampak pukutarap ngajarin anak anak muridnya...hihihi Smile

hihihi..bukan sigu bah saya ingat..basar sikit dari sigu..mangkali lah..uiiina..ndak mangaku dia kawan saya ini nanti kalou dia tau saya sakap2 masam ini.
Back to top Go down
orud
Paranormal Master
avatar

Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 10:53 pm

niche wrote:
Pak Belalang wrote:
orud wrote:
gambar lips dia tu. memang uriginol dia punya kah? apa pendapat gaman?

hihihi..tia abis abis carita kamu pasal si monkey...yang sabanarnya Pak B kanal butul sama si Monkey ni...dia tu sudah jadi bini urang lah...hihihi...janganlah kamu gaduh gaduh pasal dia lagi nanti marah husband dia..hihihi Smile
bini orang? tp tdk kisahlah, yg penting hati & jiwa masih muda... betul tak monkey? Tp saya tengok lipsnya tempoh hari sexy juga...

hihihi..klu masam itu..ertinya tepat tekaan saya selama ini seperti yg saya PM sama si gaman pukutarap..dan kalau betul sakap PB ini. bererti saya sudah tau siapa itu si monkey..hihihi..saya pun perisik baik punya juga bah PB. hihihi..
Back to top Go down
orud
Paranormal Master
avatar

Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 10:54 pm

niche wrote:
Pak Belalang wrote:
orud wrote:
gambar lips dia tu. memang uriginol dia punya kah? apa pendapat gaman?

hihihi..tia abis abis carita kamu pasal si monkey...yang sabanarnya Pak B kanal butul sama si Monkey ni...dia tu sudah jadi bini urang lah...hihihi...janganlah kamu gaduh gaduh pasal dia lagi nanti marah husband dia..hihihi Smile
bini orang? tp tdk kisahlah, yg penting hati & jiwa masih muda... betul tak monkey? Tp saya tengok lipsnya tempoh hari sexy juga...

saya masam si gaman punya pandirian juga lah..lips itu mimang bukan dia punya. dia copy dari internet saja itu.
Back to top Go down
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:06 pm

orud wrote:
niche wrote:
Pak Belalang wrote:
orud wrote:
gambar lips dia tu. memang uriginol dia punya kah? apa pendapat gaman?

hihihi..tia abis abis carita kamu pasal si monkey...yang sabanarnya Pak B kanal butul sama si Monkey ni...dia tu sudah jadi bini urang lah...hihihi...janganlah kamu gaduh gaduh pasal dia lagi nanti marah husband dia..hihihi Smile
bini orang? tp tdk kisahlah, yg penting hati & jiwa masih muda... betul tak monkey? Tp saya tengok lipsnya tempoh hari sexy juga...

hihihi..klu masam itu..ertinya tepat tekaan saya selama ini seperti yg saya PM sama si gaman pukutarap..dan kalau betul sakap PB ini. bererti saya sudah tau siapa itu si monkey..hihihi..saya pun perisik baik punya juga bah PB. hihihi..

bah..kasih taulah apa hasil risikan tuan orud...hihihi Smile
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:08 pm

bah, patutlah time sia pigi susun itu kapingan gata tadi, masam gatal sj talinga sia masam kana gigit namuk, rupayaaa......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master
avatar

Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:09 pm

rahsia urang bah Pak B. hihihi.. ada masa nanti kita minum sana kadai kaling..kau kasih balanja saya tih tarik, nahh time itu saya kasih tau lah siapa itu sumandak..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:10 pm

Pak Belalang wrote:
orud wrote:
gambar lips dia tu. memang uriginol dia punya kah? apa pendapat gaman?

hihihi..tia abis abis carita kamu pasal si monkey...yang sabanarnya Pak B kanal butul sama si Monkey ni...dia tu sudah jadi bini urang lah...hihihi...janganlah kamu gaduh gaduh pasal dia lagi nanti marah husband dia..hihihi Smile
bini urang? bini uranggggg????? hihihihihihi..... hihihihihhiiiiii...... patutlah itu lips masam inda presh sj..... hihihihiiii.... itulah sia bilang kao gaman, jan parsaya......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master
avatar

Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:11 pm

pukutarap wrote:
bah, patutlah time sia pigi susun itu kapingan gata tadi, masam gatal sj talinga sia masam kana gigit namuk, rupayaaa......

nah gaman..suba kau tinguk2 pos sebelum ini..betul kah sakap2 semua urang ini???
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda
avatar

Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:13 pm

sampai tu kucing gugur semua bulu pun nda akan kamu tau sepa tu sumandak..yang ada hanyalah andaian semata mata...
macam mana kalau tiba tiba tu sumandak tu actually lelaki yg sejati...tu pasal tau segala gala..perempuan ni kan pemalu..mana la berani kasi keluar idea yg bukan2...nah, pikir 2 lah kamu dua sana kadai kaling..
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten
avatar

Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:14 pm

Anak munyit yang di jumpai di kabun getah... kasian kena heart attack bah ni



Ada persamaan kah dengan Monkey ha ha ha
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
orud
Paranormal Master
avatar

Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:15 pm

saya sudah masam barubah hati sudah bah BB, urang bilang ko sudah kawen, lips sudah ndak fresh..betul kah semua ini..?
Back to top Go down
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:16 pm

orud wrote:
rahsia urang bah Pak B. hihihi.. ada masa nanti kita minum sana kadai kaling..kau kasih balanja saya tih tarik, nahh time itu saya kasih tau lah siapa itu sumandak..

hihihi...tia palah...sabanarnya Pak B mimang kanal butul sama si monkey nii..parcayalah..sudah bertahun Pak B..kanal dia..cuma Pak B malas mau kasih heboh heboh....hihihi Smile
Back to top Go down
orud
Paranormal Master
avatar

Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:16 pm

orud wrote:
Pak Belalang wrote:
bah apa khabar..sigu eh..salah...pukutarap...laju ko masuk sini rumah baru..hihihi Smile

hihihi 1:1 Ohh!

Gaman.. satu sama oo.. hihihi
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:17 pm

monkey wrote:
sampai tu kucing gugur semua bulu pun nda akan kamu tau sepa tu sumandak..yang ada hanyalah andaian semata mata...
macam mana kalau tiba tiba tu sumandak tu actually lelaki yg sejati...tu pasal tau segala gala..perempuan ni kan pemalu..mana la berani kasi keluar idea yg bukan2...nah, pikir 2 lah kamu dua sana kadai kaling..
hihihhiiiii.... sampai kusing gugur bulu? lusu kao ni...... mana mgkin kusing gugur bulu, masam mau dakat2 kana tau sdh si minkey ni.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master
avatar

Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:18 pm

Pak Belalang wrote:
orud wrote:
rahsia urang bah Pak B. hihihi.. ada masa nanti kita minum sana kadai kaling..kau kasih balanja saya tih tarik, nahh time itu saya kasih tau lah siapa itu sumandak..

hihihi...tia palah...sabanarnya Pak B mimang kanal butul sama si monkey nii..parcayalah..sudah bertahun Pak B..kanal dia..cuma Pak B malas mau kasih heboh heboh....hihihi Smile

Jgn2 si PB ini suami si BB ini. patutlah dua2 hujung namanya ada B. ainahh ILSF ini banyak membongkar misteri yg berselubung selama ini..hihihi..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:19 pm

orud wrote:
orud wrote:
Pak Belalang wrote:
bah apa khabar..sigu eh..salah...pukutarap...laju ko masuk sini rumah baru..hihihi Smile

hihihi 1:1 Ohh!

Gaman.. satu sama oo.. hihihi
sia sigu?????????? hihihihihihihiiiiiiiiiiihihihihihihihihhiiiiiiiiiihihihihihihiiiiiiiiii..... sia sigu?????? sigulah mangkali, sigu sana kabun gata..... dulu mimang ada ati mo jd sigulah tp inda jd pasal sikul inda bagus..... tp masam sigu juga bah kan sana kakabunan.... banyak butul tu 'murid2'..... hihihihiiiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda
avatar

Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:21 pm

bushido wrote:
Anak munyit yang di jumpai di kabun getah... kasian kena heart attack bah ni



Ada persamaan kah dengan Monkey ha ha ha


kalau kena jumpa sana kebun gatah...ko faham faham saja lah bush..sepa kah yg berkaitan sama gatah...mana juga bah tu urang mo ngaku ...adakah sa kena kasi kait....eeehhh..ko nie bushh..nda senonoh..betul..nanti urang ingat tu lah hasil sia...eehhh..si gaman yg bengong2 bah punya kerja tu.dia timbak semalam.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:21 pm

orud wrote:
Pak Belalang wrote:
orud wrote:
rahsia urang bah Pak B. hihihi.. ada masa nanti kita minum sana kadai kaling..kau kasih balanja saya tih tarik, nahh time itu saya kasih tau lah siapa itu sumandak..

hihihi...tia palah...sabanarnya Pak B mimang kanal butul sama si monkey nii..parcayalah..sudah bertahun Pak B..kanal dia..cuma Pak B malas mau kasih heboh heboh....hihihi Smile

Jgn2 si PB ini suami si BB ini. patutlah dua2 hujung namanya ada B. ainahh ILSF ini banyak membongkar misteri yg berselubung selama ini..hihihi..
ya bah, antah2 durang ni laki bini, baganti2 post messages, patutlah diurang saling memprotect satu sama lain..... mimang tu gaman..... masamanapun misti ada kaitan, masam sia tesium2 ada bau2 sdh ni.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:23 pm

monkey wrote:
bushido wrote:
Anak munyit yang di jumpai di kabun getah... kasian kena heart attack bah ni



Ada persamaan kah dengan Monkey ha ha ha


kalau kena jumpa sana kebun gatah...ko faham faham saja lah bush..sepa kah yg berkaitan sama gatah...mana juga bah tu urang mo ngaku ...adakah sa kena kasi kait....eeehhh..ko nie bushh..nda senonoh..betul..nanti urang ingat tu lah hasil sia...eehhh..si gaman yg bengong2 bah punya kerja tu.dia timbak semalam.
aduinaaaaa.... masam sia pahamlah..... sana kabun di kudat baitu, bukan kabun sia....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda
avatar

Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:25 pm

ooooii oooiiiii..amboi amboiiii...sinang sinang kamu buat spekulasi....sa mo kasi fail saman la macam ni....lepas tu suruh si laling osamang buat dia punya cover story...headline sana bornoe post atau daily express...
Back to top Go down
orud
Paranormal Master
avatar

Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:27 pm

pukutarap wrote:
orud wrote:
Pak Belalang wrote:
orud wrote:
rahsia urang bah Pak B. hihihi.. ada masa nanti kita minum sana kadai kaling..kau kasih balanja saya tih tarik, nahh time itu saya kasih tau lah siapa itu sumandak..

hihihi...tia palah...sabanarnya Pak B mimang kanal butul sama si monkey nii..parcayalah..sudah bertahun Pak B..kanal dia..cuma Pak B malas mau kasih heboh heboh....hihihi Smile

Jgn2 si PB ini suami si BB ini. patutlah dua2 hujung namanya ada B. ainahh ILSF ini banyak membongkar misteri yg berselubung selama ini..hihihi..
ya bah, antah2 durang ni laki bini, baganti2 post messages, patutlah diurang saling memprotect satu sama lain..... mimang tu gaman..... masamanapun misti ada kaitan, masam sia tesium2 ada bau2 sdh ni.....

Pasangan ideal lah katakan gaman..
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda
avatar

Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:27 pm

pukutarap wrote:
monkey wrote:
bushido wrote:
Anak munyit yang di jumpai di kabun getah... kasian kena heart attack bah ni



Ada persamaan kah dengan Monkey ha ha ha


kalau kena jumpa sana kebun gatah...ko faham faham saja lah bush..sepa kah yg berkaitan sama gatah...mana juga bah tu urang mo ngaku ...adakah sa kena kasi kait....eeehhh..ko nie bushh..nda senonoh..betul..nanti urang ingat tu lah hasil sia...eehhh..si gaman yg bengong2 bah punya kerja tu.dia timbak semalam.
aduinaaaaa.... masam sia pahamlah..... sana kabun di kudat baitu, bukan kabun sia....


alalahhh ..siou kalau ko terasa gaman..tapi bukan ko saturang saja ada kebun gatah bahkan..si bush pun ada ..hari tu sibuk dia cari anak gatah...nah....kalau ko inda buat, napa ko susah hati urang pusing p arah kabun kao?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: sia pukutarap...   

Back to top Go down
 
sia pukutarap...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Forum :: New Members Introduction-
Jump to: