To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 sia pukutarap...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:30 pm

pukutarap wrote:
monkey wrote:
bushido wrote:
Anak munyit yang di jumpai di kabun getah... kasian kena heart attack bah ni



Ada persamaan kah dengan Monkey ha ha ha


kalau kena jumpa sana kebun gatah...ko faham faham saja lah bush..sepa kah yg berkaitan sama gatah...mana juga bah tu urang mo ngaku ...adakah sa kena kasi kait....eeehhh..ko nie bushh..nda senonoh..betul..nanti urang ingat tu lah hasil sia...eehhh..si gaman yg bengong2 bah punya kerja tu.dia timbak semalam.
aduinaaaaa.... masam sia pahamlah..... sana kabun di kudat baitu, bukan kabun sia....

sana telipok bah kali he he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:31 pm

hihihi..nah malawan ini parampuan gaman..sudah kana pansingan kaitu??
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:33 pm

orud wrote:
hihihi..nah malawan ini parampuan gaman..sudah kana pansingan kaitu??

mana kamu tau sa perempuan? sa buleh jadi sepa saja bah....
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:34 pm

hihihihihi..... butul juga bush..... tampat lain baitu kannn...
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:34 pm

hihihi..kalau bukan perempuan tapi lelaki, bagaimana pun mengaku perempuan..nah misti ada iras2 perempuan juga laitu..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:35 pm

orud wrote:
hihihi..nah malawan ini parampuan gaman..sudah kana pansingan kaitu??
hihihihiiiii..... makan pansing sdh dia..... malawan sdh.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:35 pm

monkey wrote:
orud wrote:
hihihi..nah malawan ini parampuan gaman..sudah kana pansingan kaitu??

mana kamu tau sa perempuan? sa buleh jadi sepa saja bah....
aduinaaaa..... dr sakapan pun tau bah parampuan.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:37 pm

pukutarap wrote:
orud wrote:
Pak Belalang wrote:
orud wrote:
rahsia urang bah Pak B. hihihi.. ada masa nanti kita minum sana kadai kaling..kau kasih balanja saya tih tarik, nahh time itu saya kasih tau lah siapa itu sumandak..

hihihi...tia palah...sabanarnya Pak B mimang kanal butul sama si monkey nii..parcayalah..sudah bertahun Pak B..kanal dia..cuma Pak B malas mau kasih heboh heboh....hihihi Smile

Jgn2 si PB ini suami si BB ini. patutlah dua2 hujung namanya ada B. ainahh ILSF ini banyak membongkar misteri yg berselubung selama ini..hihihi..
ya bah, antah2 durang ni laki bini, baganti2 post messages, patutlah diurang saling memprotect satu sama lain..... mimang tu gaman..... masamanapun misti ada kaitan, masam sia tesium2 ada bau2 sdh ni.....

ehem2.. saya pun ada tesium bau2 juga oo gaman. tapi bukan pasal si minkey lah..buat masa ini saya mampu berdehem2 saja lah. Basketball
Back to top Go down
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:38 pm

pukutarap wrote:
orud wrote:
Pak Belalang wrote:
orud wrote:
rahsia urang bah Pak B. hihihi.. ada masa nanti kita minum sana kadai kaling..kau kasih balanja saya tih tarik, nahh time itu saya kasih tau lah siapa itu sumandak..

hihihi...tia palah...sabanarnya Pak B mimang kanal butul sama si monkey nii..parcayalah..sudah bertahun Pak B..kanal dia..cuma Pak B malas mau kasih heboh heboh....hihihi Smile

Jgn2 si PB ini suami si BB ini. patutlah dua2 hujung namanya ada B. ainahh ILSF ini banyak membongkar misteri yg berselubung selama ini..hihihi..
ya bah, antah2 durang ni laki bini, baganti2 post messages, patutlah diurang saling memprotect satu sama lain..... mimang tu gaman..... masamanapun misti ada kaitan, masam sia tesium2 ada bau2 sdh ni.....

hihihi...nanti Pak B hantar Mak B balik kampung...lapas tu Pak B kasih jadi si Monkey..Pak B punya no 2...hihihi Smile
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:41 pm

hihihi.. nah semakin ransak sudah kita ini.

Apa2 pun dalam keransakan kita berbual ini, saya sarankan kita tinguk2 juga kawan kita iaitu SBF. jgn kasih biar dia sunyi. ok kawan2..!
Back to top Go down
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:47 pm

orud wrote:
hihihi.. nah semakin ransak sudah kita ini.

Apa2 pun dalam keransakan kita berbual ini, saya sarankan kita tinguk2 juga kawan kita iaitu SBF. jgn kasih biar dia sunyi. ok kawan2..!

samantara saja bah ini...biasalah kabaru baruan...masuk rumah baru...nanti kalau sudah lama lama..ok lah bah ni...hihihi Smile
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sun Sep 07, 2008 11:49 pm

sa ada juga sana bah...ada 3 tabs sa buka..belum lagi semua tu...penuh tu kalau sa masuk semua tmpat sa p melepak lepak..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Mon Sep 08, 2008 12:44 am

sia begitu juga..... buka babarapa tabs.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Wed Sep 10, 2008 11:21 pm

mana si gaman ini..sudah bikin punduk sana kabun kah??
Back to top Go down
niche
Special Rank


Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Wed Sep 10, 2008 11:30 pm

ya, betul tu... meriah forum ini dgn kehadiran member2 spt kamu... harap dia akan bersama2 kita.
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Thu Sep 11, 2008 12:28 am

alphawaves wrote:
mana si gaman ini..sudah bikin punduk sana kabun kah??


dia tengah mengumpul buah cempedak tu sekarang..pom dia punya pokok mangga lagi..ni hari dia kasi turun gatah..entah berapa ribu lah dia dapat ni hari..gatah latex lagi tu...
Back to top Go down
niche
Special Rank


Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Thu Sep 11, 2008 12:36 am

hehehe... mgkin betul juga... lucu juga dia tu... dgn 'sakapan2'nya yg begitu 'lansar'... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Thu Sep 11, 2008 7:59 pm

monkey wrote:
alphawaves wrote:
mana si gaman ini..sudah bikin punduk sana kabun kah??


dia tengah mengumpul buah cempedak tu sekarang..pom dia punya pokok mangga lagi..ni hari dia kasi turun gatah..entah berapa ribu lah dia dapat ni hari..gatah latex lagi tu...
hihihiiiii..... kumpul buah sampadak? pom mangga? aduinaaaa masam tau2 sj kao apa sia buat monkey.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paraivagas
Koperal
Koperal


Male Number of posts : 265
Age : 36
Location : Sabah
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Thu Sep 11, 2008 8:14 pm

hai pukutarap, aku singga sini.
Back to top Go down
http://www.sabahforex.com
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Thu Sep 11, 2008 8:43 pm

hihihiiii.... bah manyinggahlah, patiklah apa2 buah kalou ada..... jan ambil kapingan sia sjlah..... hihihii....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Thu Sep 11, 2008 10:01 pm

pukutarap wrote:
hihihihihi..... butul juga bush..... tampat lain baitu kannn...

itu saya tajumpa sana kebun gata di telipok bah he he he
sebenarnya itu munyit internet bah tu sebab saya jumpanya di internet
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Fri Sep 12, 2008 12:19 am

pukutarap wrote:
monkey wrote:
alphawaves wrote:
mana si gaman ini..sudah bikin punduk sana kabun kah??


dia tengah mengumpul buah cempedak tu sekarang..pom dia punya pokok mangga lagi..ni hari dia kasi turun gatah..entah berapa ribu lah dia dapat ni hari..gatah latex lagi tu...
hihihiiiii..... kumpul buah sampadak? pom mangga? aduinaaaa masam tau2 sj kao apa sia buat monkey.....


bukan susah mo tau apa aktiviti harian ko boss...ngeheheheee..kalau ada buah lebih lebih tu, kasi derma lah sama kami sini ILSF...buleh kami makan ramai ramai...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sat Sep 13, 2008 7:55 pm

kalou adalah, sana kabun gata sia pukugata sama pukutarap sj ad.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sat Sep 13, 2008 8:00 pm

Hai gaman, saya selalu disconnect lah.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sia pukutarap...   Sat Sep 13, 2008 8:17 pm

alphawaves wrote:
Hai gaman, saya selalu disconnect lah.
kanapa tu ahh....? sia ok pula sini..... mgkin talian.... inda taulah.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: sia pukutarap...   Today at 9:57 am

Back to top Go down
 
sia pukutarap...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Forum :: New Members Introduction-
Jump to: